probleme cu maxilarul
am si eu o intrebare.
copilul meu sa nascut cu malformatie la gura a facut toate operatiile necesare la timp
am fost cu el si la ortodont a avut mai multe ap.dentare, dar acum avem o prob.cu maxilaru ca el musca cu partea de jos peste cea de sus si dr.spune ca asta se rezolva doar cu operatie.
intrebarea poate pare prostesca dar nu stiu de ce pt.asta este neaparat nevoie operatie
copilul meu sa nascut cu malformatie la gura a facut toate operatiile necesare la timp
am fost cu el si la ortodont a avut mai multe ap.dentare, dar acum avem o prob.cu maxilaru ca el musca cu partea de jos peste cea de sus si dr.spune ca asta se rezolva doar cu operatie.
intrebarea poate pare prostesca dar nu stiu de ce pt.asta este neaparat nevoie operatie
3 comentarii
Pt ca la unii pacienti problema muscaturii inverse NU se poate rezolva doar prin aparat ortodontic.
Cu siguranta de aceea vi s-a recomandat operatia, pt ca problema copilului dvs pare sa se poata rezolva doar in acest mod.
Cu siguranta de aceea vi s-a recomandat operatia, pt ca problema copilului dvs pare sa se poata rezolva doar in acest mod.
da multumesc pt.raspuns, dar eu va rog sa ma lamutiti de ce este neaparat nevoie de operatie daca ramine asa se poate agrava? sau ce se intimpla daca nu se opereaza?este o operatie grea?
ne pare asa de rau de el nu stim ce sa facem daca sa se opereze sau nu
va multumesc mult
ne pare asa de rau de el nu stim ce sa facem daca sa se opereze sau nu
va multumesc mult
Presupun ca este vorba doar de o operatie de corectie estetica si a muscaturii. (dar este posibil si sa nu presupun bine)
"daca ramine asa se poate agrava?" Nu cred.
"ce se intimpla daca nu se opereaza?" Cel mai probabil nimic. Ramine cu dezavantajul estetic, dar daca pacientul nu este deranjat de acest lucru, nu vad de ce s-ar supune unei astfel de operatii.
Cred ca cel mai bine ar fi sa cereti lamuriri suplimentare de la medicul care v-a sugerat aceasta operatie. Lamuriri legate de riscuri, beneficii, dezavantaje cu sau fara operatie, etc.
Eu nu sint chirurg, si oricum informatiile pe care le primiti pe net NU pot inlocui discutia cu medicul care a consultat pacientul.
"daca ramine asa se poate agrava?" Nu cred.
"ce se intimpla daca nu se opereaza?" Cel mai probabil nimic. Ramine cu dezavantajul estetic, dar daca pacientul nu este deranjat de acest lucru, nu vad de ce s-ar supune unei astfel de operatii.
Cred ca cel mai bine ar fi sa cereti lamuriri suplimentare de la medicul care v-a sugerat aceasta operatie. Lamuriri legate de riscuri, beneficii, dezavantaje cu sau fara operatie, etc.
Eu nu sint chirurg, si oricum informatiile pe care le primiti pe net NU pot inlocui discutia cu medicul care a consultat pacientul.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila