probleme cu rinichii
Buna ziua!
Am dureri in spate, sub coaste, in partea dreapta, uneori si in partea stanga, de cateva luni.De fapt durerile au inceput din vara, dar nu foarte puternice.Am fost la medic si am facut o ecografie dar mi-a spus ca nu am nimic.De cateva zile (2-3) durerile mi s-au intensificat, mai ales in partea dreapta.Nu sunt de durata mare dar foarte intense, acute.Nu urinez mai des, decat in mod normal, iar aceasta este normala ( culoare).
Ce medicamente sa folosesc, sau ce sa fac? Nu as vrea sa merg din nou la medic
Va multumesc
Cu respect,
Maria
Am dureri in spate, sub coaste, in partea dreapta, uneori si in partea stanga, de cateva luni.De fapt durerile au inceput din vara, dar nu foarte puternice.Am fost la medic si am facut o ecografie dar mi-a spus ca nu am nimic.De cateva zile (2-3) durerile mi s-au intensificat, mai ales in partea dreapta.Nu sunt de durata mare dar foarte intense, acute.Nu urinez mai des, decat in mod normal, iar aceasta este normala ( culoare).
Ce medicamente sa folosesc, sau ce sa fac? Nu as vrea sa merg din nou la medic
Va multumesc
Cu respect,
Maria
2 comentarii
Poat o radiografie lombara, fata si profil ar fi indicata inainte de alte investigatii. Aveti nevoie de un diagnostic diferential.
Dr Dumitrescu
Dr Dumitrescu
Incercati mai intai un examen sumar de urina si apoi ar trebui sa ajungeti la medicul nefrolog.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Senzație de urinare
- 1Colica Renala ???
- 2Klesibella pneumonie
- 125 eritrocite/ul in urina in loc de 18... este o afectiune grava ?
- 1Infectie rinichi Indicație nefrectomie
- 1Glucoza și corpi cetonici în urina copilului
- 1Durere din cauza unui stent ureteral
- 1Rinichi unic chirurgical
- 3Peretii vezicii ingrosati iar urocultura buna
- 1Usturime varful penisului ?