Probleme cu sinuzita
De maine incep tratamentul pt sinuzita cu xyzal, claritine si aerius..nu stiu daca mai pot face exercitii fizice cat timp iau tratamentul. Mentionez ca atunci cand le fac mi se infunda nasul si mai tare si ma doare capul. Poate sa ma lamureasca cineva? Multumesc anticipat!
1 comentarii
1 asa zisul tratament.. pantru asa zisa sinuzita.. NU este corect...
2 pentru a sti daca intradevar este sinuzita..se merge la ORL.., se face Radiografie SAF si dupa se stie daca este sinuzita si ce forma de sinuzita este.. TRatamentul difera de a caz la caz, antibiotic, puncti, operatiii
3 dureri de cap.. pot fi de la inca 99 de boli inafara de sinuziata
infectii dentare, probleme cu ochii, cu coloana cervoicala, cu tensiune a si circulatia cerebrala..s.ma.a
2 pentru a sti daca intradevar este sinuzita..se merge la ORL.., se face Radiografie SAF si dupa se stie daca este sinuzita si ce forma de sinuzita este.. TRatamentul difera de a caz la caz, antibiotic, puncti, operatiii
3 dureri de cap.. pot fi de la inca 99 de boli inafara de sinuziata
infectii dentare, probleme cu ochii, cu coloana cervoicala, cu tensiune a si circulatia cerebrala..s.ma.a
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sinuzita? alergie?
- 9Sinuzita foarte veche...
- 16tratament sinuzita
- 9Rinosinuzita - tratament?
- 3sinuzita din nou
- 13probleme cu mucisorii la bebe de11 luni
- 3Sinuzita, oare?
- 13Serrapeptaza, o superenzimă care tratează sinuzita, amiloidoza, tromboflebita şi...
- 6Raport Medical CT Sinusuri - Necesita Operatie?
- 8Sinuzită apoi rinită
- 3sinuzita in sarcina
- 2Posibila sinuzita?
- 0tratament pentru sinuzita cronica, chist maxilar si dureri in gat
- 3am fost diagnosticata in urma radiografiei saf cu opacifieresinus maxilar stang
- 7sinuzita sfenoidala cronica stanga
- 1Sinuzita
- 2CT scan si sinuzita cronica
- 5starea de rau in sinuzita acuta - pt domnul dr Flueraru daca se poate
- 1Sinuzita! Probleme
- 11Sinuzita, tinitus
Mai multe informații despre: Sinuzita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: