Probleme cu sistemul excretor

21-01-2012
adyy95
Nu este medic/terapeut
adyy95
Buna ziua ma numesc Adryan si am 16 ani !
De mai mult timp ma confrunt cu o problema care incepe sa ma macine caci persista...
Este vorba despre sangele care il elimin cand ma duc la baie ( apare odata cu scaunul) care este problema de la ce poate fi acest sange trebuie sa fiu ingrijorat ? Eu ma simt bine nu am niciun fel de probleme... Rog serizitate si ast raspuns in cel mai scurt timp posibil
2 comentarii
0
21-01-2012, ora 17:22
BiancaBarb
Nu este medic/terapeut
BiancaBarb
buna,

cu siguranta este nevoie de niste investigatii...daca se vede sangele, atunci nu mai este nevoie de hemocult ( pt. ca sangele este vizibil pe scaun ), analize de sange si o coloscopie sigur sunt recomandate...contacteaza un gastroenterolog.

toate cele bune,

Bianca Barb
GoldenMed
0
21-01-2012, ora 23:04
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Poate ai hemoroizi.
Cauta sa nu te constipi si mananca iaurt, branza proaspata, piept de pui fiert, supe de zarzavat (fara ceapa) - doar radacini de pastarnac, patrunjel, telina, morcov si cand nu mai sangerezi poti sa pui si un cartof mic.
Nu manca paine proaspata ca se lipeste de colon si te constipi, ci veche de 3 zile sau o usuci in cuptor, fara sa o prajesti - taiata felii sau cubulete.
Evita alimentele care provoaca gaze sau irita colonul - ceapa, usturoi (mai ales), dulceata, cartofi, fasole, varza, mancare cu prajeli, pateuri.
Intreaba medicul gastroenterolog ce dieta sa urmezi.
Poti merge in urgenta la un medic chirurg si iti va spune daca ai hemoroizi, apoi mergi la gastroenterolog.
Adaugă un comentariu / răspuns