probleme cu tiroida? | Forumul Medical ROmedic

probleme cu tiroida?

01-04-2013
ioana antoanela
Nu este medic/terapeut
ioana antoanela
Bună dimineaţa! Fiica mea în vârstă de 18 ani se confruntă cu o serie de simptome care au început să ne îngrijoreze: s-a îngrăşat 3 kg fără motiv şi nu mai poate scăpa de ele, oboseala cronică, lipsă de concentrare, dereglări menstruale, anxietate, depresie, retenţie lichide ( are senzaţia de a urina dar trebuie să stea destul de mult la toaletă pentru a face ceva ), căderea părului. Vă rog foarte mult dacă aţi putea să-mi daţi niste sfaturi şi idei despre ce ar putea fi...Mulţumesc mult!
9 comentarii
0
01-04-2013, ora 14:28
smaralde
Nu este medic/terapeut
smaralde
Un control la un medic bun... cateva analize... o viata activa (sport, miscare in aer liber)
0
01-04-2013, ora 15:33
aaa24
Nu este medic/terapeut
aaa24
daca va ingrijorati ca ar putea avea pb cu tiroida puteti merge la medicul de familie sa va dea o trimitere catre un endocrinolog, care probabil ii va da sa faca niste analize specifice. nu stiu sigur, dar e posibil ca si doctorul de familie sa fie apt pt a da aceste analize (din cate stiu eu tsh si ft4) sau daca nu vreti sa apelati la medicul de familie, atunci puteti merge la privat sa le faceti. simptomele descrise sugereaza o hipotiroidie, dar nu sunt suficiente pt punerea unui diagnostic. tb si rezultatele analizelor.
0
01-04-2013, ora 16:26
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
fiind la varsta asta,
FARA sa stie-cand ii faceti analizele,
rugati sa-i faca o analiza pt depistarea de alte..consumuri!!!
IERTARE! ca NU o cunosc si-mi dau cu parerea.poate SI asta trebuie VERIFICAT.
sanatate fiicei si putere si dvs.
0
01-04-2013, ora 21:57
aaa24
Nu este medic/terapeut
aaa24
ce legatura are maria varsta cu boala de tiroida? eu am fost diagnosticata la 16 ani cu hipertiroidie si simptomele au aparut de la 14 ani. 2 ani m-am chinuit ca medicii imi spuneau ca e de la pubertate, au facut si ei aceeasi greseala ca si tine din cauza varstei si am avut enorm de suferit. doar pt ca cineva are aceste simptome nu inseamna ca ia droguri sau altceva. si in primul rand daca e s-o luam pe calea asta, tb ca mama sa vb cu fiica ei si s-o intrebe daca a consumat vreodata ceva nu sa treaca direct la minciuni dinastea.
0
02-04-2013, ora 08:11
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna dimineata aaa24
Am raspuns Ioanei- parerea MEA.
dar, NU pt tine..pt ea.
ultimul tau comm e doar pt mine, iar eu N-am intrebat NIMIC
Multumesc.
NU doresc raspuns.
O zi buna.
0
02-04-2013, ora 10:03
aaa24
Nu este medic/terapeut
aaa24
nu stiu dc te-a deranjat atat de mult commentul meu maria, dar oricum acesta este un forum public. commenturile tale sunt publice, poate sa le vada toata lumea, ceea ce inseamna ca ar fi tb sa te astepti ca oricine isi poate da parerea referitor la ele, sau poate sa-ti puna o intrebare etc. presupun ca daca ti-as fi zis ceva de genul "Da, maria ai dreptate" n-ai mai fi sarit ca arsa ca de ce ti-am raspuns tie. daca nu vrei ca alte persoane sa te abordeze dupa ce dai un comentariu, atunci poate ca ar fi tb sa-i dai mesaj privat ioanei.
cat despre faptul ca ti-am dat comment tie si nu ioanei, este fals. doar prima intrebare este pentru tine... care este mai mult retorica de altfel si ultima propozitie. in restul comentariului am prezentat care a fost situatia mea, pentru ca ioana sa nu faca aceeasi greseala ca si parintii mei sau ca si medicul meu. am vrut sa aiba o minte deschisa si sa nu presupuna ceva doar din cauza varstei. este mai bine sa invatam din greselile celorlati, cred eu.
0
02-04-2013, ora 16:34
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Un Post linistit sa ai aaa24 !!!
0
02-04-2013, ora 17:33
aaa24
Nu este medic/terapeut
aaa24
multumesc la fel :)
dar cred ca ai o problema mare daca tu ai impresia ca nimeni nu are voie sa comenteze ceea ce spui tu. eu n-am facut-o cu rautate, dar din partea mea poti sa crezi ce vrei.
0
02-04-2013, ora 21:27
ioana antoanela
Nu este medic/terapeut
ioana antoanela
Multumesc mult tuturor pentru raspunsuri! Am fost cu fiica mea la medic, analizele TSH si F4 au iesit bune, echograful la tiroida la fel, asa ca chiar nu mai stim ce sa facem, de la ce ar putea fi toate aceste simptome si ce ar trebui sa facem in continuare...mai mult, i s-a descoperit si o piatra la rinichi...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.