probleme de sanatate
tatal meu are 54 ani si are dureri foarte mari de oase dar s-a si umflat mina ce pot sa-i dau
2 comentarii
Am citit anuntul d-stra, si colega mea Dr.Prof Mirela Wagner care este in Los Angeles face niste scheme de tratament pentru acest diagnostic, in cazurile de nerezolvat ale mele eu am apelat la ea si dupa schema de tratament indicata de ea pacienti mei sint bine, de aceia va dau adresa dinsei de email si va rog scrieti despre situatia d-stra.Scrie si vorbeste romaneste.
-*
(*modificat de administrator)
-*
(*modificat de administrator)
As avea mare nevoie de ajurorul dumneavoastra si ma bazez pe acesta deoarece am indraznit sa scriu pe acest site care mi s-a parut cel mai serios, adica:intrebare si raspuns, nu numai intrebare ca pe celelalte site-uri.Numele meu e marius, am 44 ani, si sunt alcoolic, desi mi-e greu sa recunosc, sunt din craiova, dar lucrez in strainatate ca sofer.Acum un an m-a oprit politia si mi-a retinut permisul pt alcool pe timp de 6 luni, mi l-au dat inapoi cu conditia ca peste un an de zile sa revin sa fac analize sa constate daca am mai baut.Beau zilnic aprox 2 l vin, rare sunt zile cand nu beau.Am realizat gravitatea problemei si de 4 zile nu am mai pus picatura de alcool in gura, dar as avea o intrebare :INTR-O LUNA, DACA URMEZ CU STRICTETE REGIMUL ALIMENTAR SI TOT CE IMPUNE TRATAMENTUL PENTRU FICAT;CREDETI CA AM VRE-O SANSA DE RECUPERARE IN ASA SCURT TIMP.Nu am ciroza...am ajuns doar in faza in care ficatul e inflamat.Va rog frumos ajutati-ma cu un regim alimentar corect, ceaiuri...si tot ce e necesar sa fac si sa iau.Spuneti-mi ce e strict interzis si ce e foarte indicat.Am auzit ca usturoiul e foarte bun, desi eu stiam contrariul.Ajutati-ma va rog.Va multumesc mult
Alte subiecte recente din această secțiune: