probleme doua masele

07-07-2010
cristi371
Nu este medic/terapeut
cristi371
buna...am niste probleme cu doua masele in partea stanga una jos si una sus, ambele sunt penultimele
cea de jos a fost sigilata in februarie la fel si cea de sus la cateva zile dupa cea de jos, insa cu cateva zile inainte s-o sigileze pe cea de sus simteam niste dureri foarte mari cand mancam pe ea, ea fiind plombata de mai mult timp...a deschiso, a spus ca inauntru e cariata pe exterior, nu stiu ce exterior ca pe dinafara totul era alb mi-a facut anestezie, a "sapat " mult a sigilat si pa...
la cateva zile dupa asta cea jos a inceput sa ma doara cand mancam pe ea parca putin si cea de sus, acest lucru a durat pana acum vreo 2 saptamani cand ma saturasem ca de cateva luni nu mai mancasem pe partea stanga si am mers la alt dentist a deschiso pe cea de jos a spus ca nu am carie, totul e perfect inauntru, am facut radiografie cum mi-a spus, s-a uitat la ea si apoi mi-a scos nervul, a pus medicament si a zis sa vin peste 3 zile, am venit i-am spus ca inca ma doare cand mananc ba chiar mai rau, a scos medicamentul a bagat iar un ac si la tot invartit, a pus medicament si peste trei zile adica azi a facut la fle doar ca acum a pus medicamnetul cu un ac mic ce se invartea, mi-a scris o reteta cu amoxicilina si a zis sa vin peste o luna cand voi mai face o radiografie si daca mai doareo obturatie sau ceva de genul, azi am avut dureri insuportabile timp de 2 ore dupa asta si chiar si acum mai doare putin ca sa nu mai spun ca daca as incerca sa mananc pe ea as urla de durere
amoxicilina a zis farmacista 1 la 6 ore timp de 5 zile, adica si noaptea?
la maseaua de sus la partea stanga intre dinte si gingie mia cazut putin sigiliu acu mcateva zile, a ramas o dunga alba iar de atunci ma doare dar nu foarte tare toata parta stanga a maselei
ce se va intampla cu cea de jos?a zis ca am ceva infectie la radacina si jos de tot la gingie observ ca am o mica umflatura cu un punct alb in varf
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul