Probleme erectile(Oare care este cauza) ??
Am descoperit recent o problema ciudata la mine legata de erectie. In timpul masturbarii obtin erectii perfecte si nu am nici un fel de probleme(ma masturbez cam frecvent). Insa, in timpul actului sexual penisul meu nu isi pastreaza erectia, nu se scoala la maxim. Se scoala doar pe jumatate si insuficient ca sa pot mentine actul. Am avut aceasta problema de 2 ori. Spre exemplu ieri, fara a sti ce ma asteapta mai tarziu, m-am masturbat. Insa, mai pe seara, am fost pus in postura de a face sex. Penisul pur si simplu nu vroia sa intre in erectie, ci doar foarte putin. Prima oara cand mi s-a intamplat acest lucru am reusit sa ejaculez, insa foarte tarziu si dupa lungi eforturi din partea partenerei. Dar ieri pur si simplu nu vroia sa se scoale. Desi "partenera" era o prostituata avea un fizic de invidiat si nu aceasta era problema. Ma simt foarte frustrat din cauza acestei intamplari si foarte afectat pe plan mental.Oare din cauza masturbarii de mai devreme nu mi s-a sculat calumea? De ce in timpul masturbarii penisul devine erect rapid iar in timpul sexului nu ? Doresc sa iau niste medicamente(nu foarte scumpe), daca imi puteti recomanda unele, si nu doresc sa merg la un psihoterapeut sau ceva de genul deoarce nu am rabdarea de a face terapie. Doresc totusi sa consult un urolog cu privire la anumite medicamente.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: