probleme intime

12-08-2011
lia0
Nu este medic/terapeut
lia0
salut am o problema eu si prietenul meu de citeva luni avem diferite jocuri si "relatii" si de multe ori ajungem la asa etape cind noi numai avem ce vorbi, ce face inafara de relatii insa am o virsta in care aceste chestii cu jocurile si relatiile nu trebuie sa fie si sint constienta de asta si vreau sai zic prietenului meu si defapt iam zis insa corpurile noastre ne cer altceva si de fiecare data cind ii zic hai sa ne linistim sa numai facem ce facem de obicei se supara si devine rece cu mn si nustiu ce sa fac..un sfat va rog? :( nu vreau relatia noastra sa se sfirseasca din cauza la niste jocuri stupide, din cauza ca se excita si nu poate sa controleze uneori..si el uneori imi zice ca gata treb sa ne linistim ca o afcem prea des insa defiecare data cind ajungem la aceiasi eu ii zic hai sa nu incep devine raceala si mie numi place asta..ce as putea sa fac?
2 comentarii
0
12-08-2011, ora 19:30
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
si care este intrebarea???ai mai postat lucrul asta si ai primit cateva raspunsuri.
0
15-08-2011, ora 22:12
Psiholog Popa Anca
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Popa Anca
Lia, personal nu am inteles nimic din ce ai vrut sa ne comunici. Despre ce "relatii" vorbesti, si care este problema despre care vrei sa ne vorbesti, de fapt?
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul