Probleme la extractia unui nerv
Buna ziua,
Am fost la dentist in urma cu o saptamana mentionand dentistului ca am probleme cu una din masele, sensibilitate la alimentele reci/calde.
Sub plomba se afla o carie destul de mare. Dentistul mi-a curatat maseaua, fara a scoate nervul si a pus un pansament de calmare al nervului. Nu a avut nici un efect.
Dupa o saptamana am aceleasi dureri la alimentele reci.
Am revenit, mi-a fost facuta anestezie insa fara efect, durerea era insuportabila si dupa o jumatate de ora dupa anestezie.
Este normal sa nu isi faca efect anestezia ?
In momentul de fata, mi-a fost curatata maseaua pana aproape de nerv (fara a fi scos) si mi-a fost pus arsen (culoare verde). Voi avea dureri din cauza acestei substante ?
Multumesc in avans!
Am fost la dentist in urma cu o saptamana mentionand dentistului ca am probleme cu una din masele, sensibilitate la alimentele reci/calde.
Sub plomba se afla o carie destul de mare. Dentistul mi-a curatat maseaua, fara a scoate nervul si a pus un pansament de calmare al nervului. Nu a avut nici un efect.
Dupa o saptamana am aceleasi dureri la alimentele reci.
Am revenit, mi-a fost facuta anestezie insa fara efect, durerea era insuportabila si dupa o jumatate de ora dupa anestezie.
Este normal sa nu isi faca efect anestezia ?
In momentul de fata, mi-a fost curatata maseaua pana aproape de nerv (fara a fi scos) si mi-a fost pus arsen (culoare verde). Voi avea dureri din cauza acestei substante ?
Multumesc in avans!
2 comentarii
Buna dimineata,
Sunt situatii cand anestezia nu se instaleaza, mai ales la dintii mandibulari.
Arsenicul nu se mai foloseste in stomatologie, vi s-a pus un devitalizant care isi face afectul in 7-10 zile.
In mod normal nu ar trebui sa aveti dureri dupa aplicarea lui.
Sunt situatii cand anestezia nu se instaleaza, mai ales la dintii mandibulari.
Arsenicul nu se mai foloseste in stomatologie, vi s-a pus un devitalizant care isi face afectul in 7-10 zile.
In mod normal nu ar trebui sa aveti dureri dupa aplicarea lui.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2inflamatie dupa tratament-obturare canal
- 3s-a procedat corect... maseaua nu putea fi salvata?
- 0Obturatie de canal dureroasa+lucrare
- 0Ajutati-ma! Durere de masea! (nervul este scos)
- 1Durere masea
- 16Obturatie de canal
- 2Scoaterea unui nerv pentru o plomba ?
- 3Problema tratament endodontic
- 1Durere dupa tratament de canal
- 1Canal la masea netratat
- 4Plomba la masea.
- 2Infecție măsea
- 1Masea - sa îmi scoată plomba provizorie după 2-3 luni
- 1Urgenttt va rog! ma doare enorm măseaua
- 1Tratament și obturatie canal
- 1Depasire obturatie canal
- 7Durere și umflătură la o masea dupa scoaterea nervului
- 3Infectie pe canal, masea plombata, poate provoca probleme cu articulatiile sau inima?
Mai multe informații despre: Extirparea nervului Obturatia de canal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: