probleme la plamani
De aproape 2 luni ma dor plamanii si usor pe gat in sus, am incercat la inceput antibiotice..n-au avut efect, dupa 2 saptamani am fost la doctor mi-a facut un exudat, cred ca asa se numeste, am facut si radiografie la plamani...nu a iesit nimic. Am o tuse seaca si cand respir simt cva in gat care imi impiedica respiratia. Cand tusesc se aude de parca as fuma cate 3 pachete de tigari pe zi, cand eu nu am fumat niciodata de nicio 'culoare'.Mi-a mai zis cineva ca e de la lipsa de calciu, cu toate ca mi s-a parut absurd am inceput sa iau calciu cu D3 si o fac de peste mai bn de 2 saptamani.Situatia e aceeasi, nu mai stiu ce sa fac. (19 ani, M)
2 comentarii
buna ma numesc claudiu si am si eu o problema care ma cam supara de multa vreme. acum un an si am inceut sa flegmez foarte des din ce in ce mai des nu stiu de la ce.de vreo 3 saptamani sau mai mult am durei dimineata cand ma trezesc in partea dreapta fata parca ma inteapa ceva si ma trezesc cu un gust foarte amar in gura :(.si innaca o problema mai noua transpir foarte mult noaptea pe piept si spate nu stiu de ce de ieri noaptea parca am o senzatie ca am apa in plamani si ma inec gatul ma mananca de oarca as avea un fir de par care ma tot gadila tusesc din cauza mancarimi care ma ineaca parca sunt fumator si acum incerc sa nu mai fumez na nu stiu ce se intampla va multumesc numai bine claudiu
as vrea si eu un sfat daca se poate la problema mea :-s
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Raceala si probleme de respiratie
- 1Nu scap de tuse
- 1Respiratie zgomotoasa dupa ce iau benzodiazepine
- 2Interpretare ct
- 0Interstitiu pulmonar accentuat infrahilar bilateral
- 1Intepaturi piept, raceala, bronsita
- 2Inspiratie scurta
- 0Durere toracica persistentă de mai bine de 1 lună și tuse
- 1Radiografie pulmonara
- 4Bronhoscopie