Probleme la vezica
De niste ani buni, am dureri la vezica urinara dimineata inainte sa urinez, dupa ce urinez incet incet durerea ma lasa, care ar putea fi cauza? Infectie Calculi ?
2 comentarii
Fa o ecografie abdominala si pelvina, ia un bilet de trimitere de la medicul de familie la urologie apoi mergi la o consultatie.
Am facut prin august niste analize de sange, la care am repetat si a doua oara. Rezultatul este neclar : HTLV tip 1 am inteles ca duce la leucemie, in anumite cazuri. Vreau sa ma lamuriti, pt ca de la doctorita nu am inteles mare lucru, analiza a fost facuta la doua laboratoare rezultatul este : 1 Murex HTLV 1+2 = r=0.23 la al doilea
-Ortho HTLV-1/HTLV-II Ab-Capture Elisa Test r=0.83
-Iar in subsolul paginii, Concluzii Recomandari
-Anti- HTLV= Reactiv intr-un test de triere serologica
-Reactivitati neevolutive pe parcursul a peste 6 saptamani
-Reactivitate nespecifica persistenta intr-un test de triere serologica
-DIAGNOSTIC SEROLOGIC anti-HTLV= NEGATIV
Ce nu inteleg la acest rezultat este, daca diagnosticul final este NEGATIV de ce??? apare REACTIV
-Am sau nu am acest virus. Si mai vreau sa stiu daca acest virus este din nastere, sau l-am contatctat pe parcurs si cum: prin aer, ?????? Vreau sa stiu daca ? L-am luat de la cineva sau. ca nu inteleg rezultatul este NEGATIV dar are REACTIVITATE ???? Ori il am ori nu il am. Inca o intrebare, exista vreo legatura intre HTLV, virusul leucemiei cu celule T, si TOXOCARA CANIS????? Eozinofilie? pentru ca am caini.
-Ortho HTLV-1/HTLV-II Ab-Capture Elisa Test r=0.83
-Iar in subsolul paginii, Concluzii Recomandari
-Anti- HTLV= Reactiv intr-un test de triere serologica
-Reactivitati neevolutive pe parcursul a peste 6 saptamani
-Reactivitate nespecifica persistenta intr-un test de triere serologica
-DIAGNOSTIC SEROLOGIC anti-HTLV= NEGATIV
Ce nu inteleg la acest rezultat este, daca diagnosticul final este NEGATIV de ce??? apare REACTIV
-Am sau nu am acest virus. Si mai vreau sa stiu daca acest virus este din nastere, sau l-am contatctat pe parcurs si cum: prin aer, ?????? Vreau sa stiu daca ? L-am luat de la cineva sau. ca nu inteleg rezultatul este NEGATIV dar are REACTIVITATE ???? Ori il am ori nu il am. Inca o intrebare, exista vreo legatura intre HTLV, virusul leucemiei cu celule T, si TOXOCARA CANIS????? Eozinofilie? pentru ca am caini.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Colica Renala ???
- 2Klesibella pneumonie
- 125 eritrocite/ul in urina in loc de 18... este o afectiune grava ?
- 1Infectie rinichi Indicație nefrectomie
- 1Glucoza și corpi cetonici în urina copilului
- 1Durere din cauza unui stent ureteral
- 1Rinichi unic chirurgical
- 3Peretii vezicii ingrosati iar urocultura buna
- 1Usturime varful penisului ?
- 0Angiomiolipom, chist cortical