Probleme la vezica

23-03-2012
Dmc2
Nu este medic/terapeut
Dmc2
De niste ani buni, am dureri la vezica urinara dimineata inainte sa urinez, dupa ce urinez incet incet durerea ma lasa, care ar putea fi cauza? Infectie Calculi ?
2 comentarii
0
25-03-2012, ora 20:36
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Fa o ecografie abdominala si pelvina, ia un bilet de trimitere de la medicul de familie la urologie apoi mergi la o consultatie.
0
26-03-2012, ora 19:37
Dmc2
Nu este medic/terapeut
Dmc2
Am facut prin august niste analize de sange, la care am repetat si a doua oara. Rezultatul este neclar : HTLV tip 1 am inteles ca duce la leucemie, in anumite cazuri. Vreau sa ma lamuriti, pt ca de la doctorita nu am inteles mare lucru, analiza a fost facuta la doua laboratoare rezultatul este : 1 Murex HTLV 1+2 = r=0.23 la al doilea
-Ortho HTLV-1/HTLV-II Ab-Capture Elisa Test r=0.83
-Iar in subsolul paginii, Concluzii Recomandari
-Anti- HTLV= Reactiv intr-un test de triere serologica
-Reactivitati neevolutive pe parcursul a peste 6 saptamani
-Reactivitate nespecifica persistenta intr-un test de triere serologica
-DIAGNOSTIC SEROLOGIC anti-HTLV= NEGATIV
Ce nu inteleg la acest rezultat este, daca diagnosticul final este NEGATIV de ce??? apare REACTIV
-Am sau nu am acest virus. Si mai vreau sa stiu daca acest virus este din nastere, sau l-am contatctat pe parcurs si cum: prin aer, ?????? Vreau sa stiu daca ? L-am luat de la cineva sau. ca nu inteleg rezultatul este NEGATIV dar are REACTIVITATE ???? Ori il am ori nu il am. Inca o intrebare, exista vreo legatura intre HTLV, virusul leucemiei cu celule T, si TOXOCARA CANIS????? Eozinofilie? pentru ca am caini.
Adaugă un comentariu / răspuns