Probleme respiratie după rece

05-03-2013
pacientipo
Nu este medic/terapeut
pacientipo
Deci prin Decembrie am avut o pneumonie uşoară..de atunci am făcut 3 radiografii(1 înainte ptr diagnostic)iar celelalte ptr control...nimic..plamanii curati...plus 3 spirometrii(+teste alergeni)totul ok...problema este ca atunci când beau ceva mai rece încep sa tusesc cu expectoratie si se aude un suierat uşor cand expir...ce sa fie?pana acum aceste episoade s-au întâmplat bă dimineaţa bă seara...

Chiar nu mai ştiu ce sa fac...am fost la 2 pneumologi..1 alergolog..mi s-a spus ca ar putea fi o mică sensibilitate cu care as fi rămas...mi s-a dat symbicort iar apoi seretaid..insa alergologul după ce mi-a făcut spirometria(de fapt 2 spirometrii..una la început..apoi mi-a dat cu ventolin iar apoi mi-a mai făcut una si nimic..nicio modificare..valori normale) mi-a spus sa termin cu prostiile ca n-am nimic..
1 comentarii
0
03-10-2019, ora 16:39
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună ziua! Dacă spirometria arată valori normale (deci funcție pulmonară normală), radiografia este normală, atunci nu e ceva pulmonar. Evitați lichidele și alimentele reci, iar în sezonul rece purtați fular sau articole speciale care pot încălzi aerul inspirat. O zi liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns