Probleme respiratorii
Buna ziua.
De ceva timp am probleme de respiratie - simt ca nu intra aerul cum trebuie sau ca nu am destul.
De curand, mi-a aparut ceva la ochi si am administrat Betabioptal, insa am observat ca dupa ce le administram, simteam gustul respectiv in gat si gatul incepea sa se infunde. Ma simteam de parca mi se punea un nod in gat si se inflama ceva instant, ingreunand respiratia. De asemenea, am dureri in piept si in zona inimii. Sunt reactii adverse la picaturi sau pot fi semne de boala autentica?
De ceva timp am probleme de respiratie - simt ca nu intra aerul cum trebuie sau ca nu am destul.
De curand, mi-a aparut ceva la ochi si am administrat Betabioptal, insa am observat ca dupa ce le administram, simteam gustul respectiv in gat si gatul incepea sa se infunde. Ma simteam de parca mi se punea un nod in gat si se inflama ceva instant, ingreunand respiratia. De asemenea, am dureri in piept si in zona inimii. Sunt reactii adverse la picaturi sau pot fi semne de boala autentica?
2 comentarii
Buna ziua,
Fara nicio ironie, m-ati facut curioasa: cum anume (pe ce cale mai exact) ar fi putut ajunge picaturile pentru ochi in gatul dvs.
Fara nicio ironie, m-ati facut curioasa: cum anume (pe ce cale mai exact) ar fi putut ajunge picaturile pentru ochi in gatul dvs.
Dvs. nu simtiti gust amar in gat de la nici un fel de picaturi sa inteleg? Ce va puneti in nas sau in ochi ramane doar acolo, nu se absoarbe in mucoase, nu? De curiozitate intreb si eu.
Era micoza in gat, s-a rezolvat. Si ORL-istul nu a fost suprins de gustul amar din gat, prin urmare, nu e caz de psihologie, dar apreciez interesul.
Era micoza in gat, s-a rezolvat. Si ORL-istul nu a fost suprins de gustul amar din gat, prin urmare, nu e caz de psihologie, dar apreciez interesul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Respiratie greoaie
- 3Dureri mari la spate :( probleme respiratorii
- 3dificultati respiratorii de 2 ani
- 1Problema respiratie.
- 2Greutate in a respira, dureri articulare, stare de oboseala continua.
- 3Dificultate respiratie atat pe nas cat si pe gura
- 7Respiratie grea
- 1Dificultati de respiratie dupa traumatismul spatelui
- 25Respiratie ingreunata
- 5Lipsa aerului, tulburari de somn
- 1Insuficienta respiratorie
- 1Respiratie greoaie
- 0Dureri în partea stângă a inimii și respirație greoaie
- 1Respiratie cu nod in gat
- 2Nu pot sa respir
- 1Buna seara. am fost foarte stresat si acum nu imi mai gasesc linistea
- 3Senzație de sufocare
- 2Inhalator. Am capacitatea respiratorie de 40%.
- 3Problema de respiratie
- 1Raceala si probleme de respiratie
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: