Program studiu etanercept

14-08-2011
innn
Nu este medic/terapeut
innn
Buna ziua
Sunt intr-un program de studiu de aproximativ 24 luni cu etanercept, methotrexat si acid folic, produsele sunt inregistrate Wyeth, as dori sa va intreb ceva legat de studiile astea si anume daca pacientul este indreptatit cumva si la beneficii banesti sau daca exista costuri ascunse pentru mine prin semnarea recenta a unui contract. Mentionez ca nu mi s-a dat nicio copie a acestui contract si as vrea sa stiu daca ati mai avut astfel de experiente, marturii si din partea altor pacienti.

Va multumesc frumos si inca ceva as dori si un sfat legat de tratamentul acesta daca sa il continui sau nu.
3 comentarii
0
14-08-2011, ora 15:29
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Cere urgent o copie a contractului si mai vb...insiata, ca NU vei primi...O zi buna.
0
15-08-2011, ora 17:08
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Cred ca situatia este absolut contrara:
- aceste medicamente se utilizeaza demult pe piata romaneasca, deci nu mai trebuie omologate;
- problema acestor tratamente este pretul fabulos. Statul incearca sa limiteze mult utilizarea acestor medicamente (scumpe, dar foarte eficiente), iar aprobarea utilizarii necesita un dosar special, aprobat de CNAS.
- prin urmare, trebuie sa-i multumiti infinit medicului ca v-a inclus totusi printre utilizatorii acestor produse, scutindu-va de plata a zeci de mii de euro..
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
01-11-2011, ora 11:27
innn
Nu este medic/terapeut
innn
O singura intrebare as mai avea stie cineva cat ar dura un astfel de tratament, am inteles ca este valoros baneste dar semnele de imbunatatire nu apar sunt in al doilea an de tratament, ar tb sa il intrerup?
Adaugă un comentariu / răspuns