Prolactina marita
Buna ziua..am si eu o problema cu aceasta prolactina marita...nu am avut menstra o luna, si de aceea am decis sa fac dozarile hormonale, ginecologul mi le-a recomandat..valoarea prolactinei este de200 ng/ml, valorile normale la femei este intre 5, 18-26, 53..precizez ca iau tratament de la psihiatru de 8 luni de zile pt tulburare anxioasa..paxetin si rispen, cel din urma creste concetratia plasmatica a prolactinei..initial dr ginecolog mi-a spus ca as putea avea denom hipofizar, dar cand i-am spus ca urmez acest tratament, mi-a spus ca e f posibil sa fie de la el..am mers apoi la psihiatru, i-am spus despre ce este vb si a zis ca intr-adevar acest medicament creste prolactina si l-am inrterupt..este posibil sa fie de la cest medicament?sau totusi sa fie un adenom?M-am cam speriat ce-i drept sunt panicoasa din fire..acum am niste ameteli plus insomnie, nu stiu daca datorita faptului ca mi-a scos rispenul sau mi-a dublat doza de paxetin..astept cateva sfaturi, pareri si ce sa fac in continuare..multumesc frumos
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: