Proteina C Reactiva foarte mare. Dureri de genunchi
Buna ziua, am 24 de ani si am facut recent niste analize in care proteina c reactiva este foarte mare. Tin sa mentionez ca am avut o tumora benigna in genunchiul drept cand aveam 5 ani dar sa retras. Si atunci ma dureau genunchii de nu puteam sa-i indoi mai ales la frig si dimineata. Si de mic am avut proteina c reactiva crescuta (peste 15 mg/l).
La analizele facute recent am Proteina C Reactiva 19.8 mg/l, VSH 12 mm/h, sideremie 63ug/dL, Uree serica 12.8 mg/dL 2, 1 mmol/L. Hemoleucograma are toate valorile normale mai putin RDW 15, 2%.
Ma poate cineva lamurii va rog ce poate cauza Proteina C Reactiva asa mare la un vsh normal ?
La analizele facute recent am Proteina C Reactiva 19.8 mg/l, VSH 12 mm/h, sideremie 63ug/dL, Uree serica 12.8 mg/dL 2, 1 mmol/L. Hemoleucograma are toate valorile normale mai putin RDW 15, 2%.
Ma poate cineva lamurii va rog ce poate cauza Proteina C Reactiva asa mare la un vsh normal ?
1 comentarii
Buna ziua,
Aceste analize "de inflamatie" nu sunt specifice, putand fi modificate in orice inflamatie sau infectie: urinara, ginecologica, digestiva, stomatologica etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Aceste analize "de inflamatie" nu sunt specifice, putand fi modificate in orice inflamatie sau infectie: urinara, ginecologica, digestiva, stomatologica etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12genunchi umflati si durerosi
- 9durere ascutita genunchi
- 4durere la genunchiul sting
- 3probleme cu ambii genunchi... gonartroza?
- 3Problema prelungita genunchi, durere sacaitoare de 7 luni
- 5Durere genunchi de un an
- 1Durere genunchi
- 5Durere la genunchi
- 3Probleme la genunchi
- 3Lovitura genunchi
- 9ASLO mărit
- 1Durere in spatele genunchilor
- 10Probleme la genunchi
- 2Hernie disc nivel 4, 5
- 1Probleme/durere genunchiul stâng
- 0Proteina C reactiva valoare ridicată vsh normal
- 2Dureri genunchi
- 3Genunchi stâng rigid, cu dureri
- 7Bună ziua, am dureri cumplite de genunchi
- 4Durere de Genunchi
Mai multe informații despre: Durere de genunchi proteina c reactiva (crp)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: