Psihoza

27-12-2016
Rossita27
Nu este medic/terapeut
Rossita27
Buna ziua..mama in urma unei recaderi( din cauza faptului ca la un moment dat cand se simte mai bine, nu mai ia tratamentul) medicul psihiatu i-a prescris depakine 500...1seara si una dimineata si rispolept sirop 1mg.4 mg seara...Problema este ca nu doarme si zice ca are arsuri pe gat..o doare gura stomacului..iar seara dupa ce ia cele 4 mg zice a o inteapa toate...medicul a zis ca nu e nimic ingrijorator...in urma cu ceva timp lua haloperidol, romperkin si carbamapezina..tratamentul i-a fost intrerupt si trecut la cel de acum cu rispolept si depakine.careva dintre voi a mai luat combinatia depakine si rispolept...?.?..
2 comentarii
1
28-12-2016, ora 10:42
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, combinatia este des intalnita. Doar medicul psihiatru poate schimba medicatia. Oricand puteti cere o a doua opinie medicala. Medicamentele psihiatrice au caracteristica de a nu produce aceleasi efecte la persoane diferite.
Atentie: tratamentul pentru psihoze se ia toata viata, nu doar atunci cand persoana se simte bine, caci de fapt se simte bine tocmai pentru ca ia medicamente...altfel apare pericolul recaderii.
Iar la recaderi exista o situatie pe care care colegii mei psihiatri o observa: sunt destule cazuri in care tratamentul luat inainte de recadere nu mai functioneaza si trebuie schimbat.
1
28-12-2016, ora 23:04
Rossita27
Nu este medic/terapeut
Rossita27
Multumesc mult pentru raspun..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul