Psihoza alcoolica

02-02-2008
valicam
Nu este medic/terapeut
valicam
Cum se manifesta psihoza alcoolica si cam in cat timp dispare (daca dispare)? Este vorba de un barbat de 59 ani, a fost alcoolic din adolescenta, a renuntat complet acum 6 luni la alcool. De vreo 2 luni au inceput halucinatiile auditive si vizuale, idei de persecutie, insomnii, nelinsite. Imi puteti da mai multe informatii despre tulburare, sau unde pot citi mai multe?
2 comentarii
0
02-02-2008, ora 00:00
valicam
Nu este medic/terapeut
valicam
Am uitat sa mentionez ca diagnosticul a fost dat de catre un dr. psihiatru dupa internarea sa in spital. Acum are tratament abulatoriu.
0
03-02-2008, ora 00:00
Greece woman2
Nu este medic/terapeut
Greece woman2
Stiu pe cineva care si-a revenit dupa vreo2ani dar urmand fara intrerupere tratamentul dat de psihiatru.In astfel de afectiuni nu exista un anumit termen si mai conteaza si ce medicamente ia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: