Psoriazis sau B.T.S.?
buna ziua, acum cateva luni am fost diagnosticat cu psoriazis, dupa un timp acesta imi afectase o mare parte din penis, am facut un tratament cu niste unguente si a disparut in mare parte de pe penis exceptand o pata rosie de langa uretra, care s-a mai marit putin in ultimul timp.
acum o saptamana am inceput sa am senzatia de usturime in timpul mictiunii si dupa aceasta, fara alte simptome, este posibila sa apara din cauza psoriazis-ului sau ar putea fi si altceva?ar trebui sa merg la un cabinet de urologie sau dermato-venerologie pt un consult de specialitate?
Va multumesc!
acum o saptamana am inceput sa am senzatia de usturime in timpul mictiunii si dupa aceasta, fara alte simptome, este posibila sa apara din cauza psoriazis-ului sau ar putea fi si altceva?ar trebui sa merg la un cabinet de urologie sau dermato-venerologie pt un consult de specialitate?
Va multumesc!
2 comentarii
Dermatologia nu va poate ajuta mult la aceasta boala. Consultati mai degraba un medic homeopat.
Ca de ex. Dr. Jurj care are si un video pe site cu cazuri incurabile vindecate de homeopatie (drjurj.ro)
Ca de ex. Dr. Jurj care are si un video pe site cu cazuri incurabile vindecate de homeopatie (drjurj.ro)
0
03-09-2009, ora 23:40
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Da, consulta un medic dermato-venerolog, sau foloseste unguentul cu marul lupului de 3ori pe zi pe zona afectata dupa ce ai curatat zona in prealabil...multa sanatate;)
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1HPV tulpina 53
- 4Testare BTS
- 4Medic ginecolog, infectionist pt tratarea gonoreei rezistenta la ceftriaxona
- 2Sifilis nou diagnosticat
- 8As putea avea HIV?
- 4Posibil HIV?
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
- 1Hpv provoaca crampe abdominale?
- 1Risc HIV masaj erotic