pt d-na doctor Nitu Andreea

02-06-2012
ema-pop
Nu este medic/terapeut
ema-pop
Buna ziua
Ieri am avut proba de metal cu dinti din ceramica- inca in forma bruta( e vorba de o proteza fixa pe maxilar) si am constatat ca dintii imi sunt putin lati. Medicul mi-a explicat ca asta din cauza ca am avut inainte distanta intre dinti, respectiv intre incisiv si canin si ca trebuia umplut acel gol. Eu inteleg, dar totusi fata de dintii mei acestea sunt mult mai lati, mai mari..., parca am dantura unui barbat. Incisivii au aproape aceeasi latime cu dintii din fata..In partea de sus a dintilor se vede parca o linie mai inchisa, banuiesc ca de la metal. Intrebarea mea este daca tehnicianul ii poate micsora putin si daca, dupa glazurare se va mai vedea acea linie de metal.Medicul a spus ca va vorbii cu tehnicianul sa vada ce poate face.Deja am platit dintii integral.
Va rog un raspuns.
1 comentarii
0
04-06-2012, ora 00:18
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
orice modificari sunt posibile in aceasta etapa de tratament. tocmai din acest motiv se fac probe ( una sau mai multe) ale lucrarii finale, pentru a face diverse ajustari conform dorintelor pacientului.
dvs discutati toate aceste aspecte cu medicul sau/ si cu tehnicianul si numai cand sunteti pe deplin multumita, cimentati proteza fixa.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul