PT DR MARIUS USCATU

04-11-2009
steliana65
Nu este medic/terapeut
steliana65
Va rog sa ma ajutati sa iau o hotarare in privinta fiului meu care are tibia fracturata si despre care v-am mai cerut parerea.Am mai consultat doi ortopezi, unul la Cluj, care, vazand doar filmul, mi-a recomandat operatie de repozitionare a oaselor.Altul in Ungaria mi-a spus ca ar fi pacat sa fie supus interventiei deoarece e aproape sudata fractura. As vrea sa va descriu putin cum arata fractura; e oblica rezultand doua bucati ascutite (de forma unui fulger schitat ).Acestea nu se suprapun perfect , fiind alunecate una pe langa alta cam 30-40 % ( dupa aprecirile mele ). In HU mi-au spus ca risca eventual sa aiba picirul ceva mai scurt, lucru ce se va vedea doar cand va putea umbla normal (la o masurare a picioarelor in poz. sezand pe masa de consultatie nu s-a vazut nici o diferenta ), dar ca si compozitie osul nu va avea de suferit. Va rog mult sa ma sfatuiti.N-as vrea sa treaca prin traume ce ar putea fi evitate deoarece nu demult a suferit o trauma psihica majora ( i-a decedat tatal ) si sunt ingrijorata pt el. Va multumesc anticipat pt raspunsul pe care sunt sigura ca mi-l veti da la fel de prompt ca si in celelalte cazuri. Stela Pal, Satu Mare
1 comentarii
0
05-11-2009, ora 18:00
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimata Domna,
V-as sugera sa-mi trimiteti copiile scanate ale radiografiilor pe mail-ul meu (gasiti datele de contact daca ecefutati un "click" pe numele sau fotografia mea.
Cu deosebita stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns