pt nico_g

08-01-2011
anca_luk
Nu este medic/terapeut
anca_luk
V-am mai adresat niste intrebari zilele trecute.Am fost la dentist, mi-a mai slefuit putin din punte, nu o simt inalta, doar am senzatia aceea de corp strain.mi-a mai trecut durerea de tampla, obraz si maxilar, am luat analgezice si antiinflamatoareCredca totusi a fost o nevralgie, pt ca a inceput sa ma doara putin si in partea celalalta.Gingia nu a fost inflamata.Acum ma simt mai bine.Vroiam sa va intreb, cand am sa simt puntea ca pe dintii proprii, fara sa ma deranjeze sunetul ceramicii la muscatura sau sa am senzatia de corp strain?Au trecut 2 saptamani jumate de cand a fost pusa.Oare mai necesita ajustare sau fiind pe 2 molari si premolari superiori in zona unde forta masticatorie e mare necesita timp pt obisnuinta?va multumesc mult.
1 comentarii
0
08-01-2011, ora 18:52
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Nu exista o perioada standard de adaptare. Fiecare pacient are ritmul lui.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul