PTR DOMNUL DOCTOR MARIAN USCATU
BUNA ZIUA.NUMELE MEU ESTE GABI AM 45 ANI, 1, 65 ANNALTIME, SI 73 KG.CAM DE 2 SAPTAMANI MA DOARE CUMPLIT DE RAU GENUNCHIU DREPT, ESTE UMFLAT, NU MA POT APLECA SA IAU CEVA DE JOS PTR CA DACA AL FORTEZ MA DOARE CUMPLIT.AS VREA SA VA SPUN CA DIN PACATE AM SI VARICE LA AMBELE PICIOARE SI AMI ESTE DIN CE AN CE MAI GREU SA MA DEPLASEZ, SA NU MAI ZIC DE URCATUL SAU COBORATUL UNOR SCARI. VA ROG DIN SUFLET SA-MI SPUNETI CE AR FI BINE DE FACUT PTR A SCAPA DE ACESTE DURERI GROAZNICE.VA MULTUMESC FRUMOS.
1 comentarii
Buna ziua!
Cauzele suferintei sunt profund diferite, putand fi locale (leziune de menisc, artroza, insuficienta venoasa periferica) sau generale (cardiace, renale, metabolice, reumatolgice).
Incepeti printr-un consult la ortoped, iar pana atunci este bine sa nu luati tratamente aleatorii, care ar putea agrava situatia.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Cauzele suferintei sunt profund diferite, putand fi locale (leziune de menisc, artroza, insuficienta venoasa periferica) sau generale (cardiace, renale, metabolice, reumatolgice).
Incepeti printr-un consult la ortoped, iar pana atunci este bine sa nu luati tratamente aleatorii, care ar putea agrava situatia.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alte subiecte recente din această secțiune: