puls stomac inima
Buna seara.. acum o luna am avut junghiuri in partea stanga.. am fost la medicul de familia si am fost diagnosticat cu junghi intercostal. In urmatoarea seara am ajuns la urgenta.. deoarece aveam pe presiune in piept si probabil am facut un atac de panica.. la urgenta am facut raze la plamani ekg si analize de sange.. toate analizele bune cu sfatul doctorului sa merg sa fac o ecografie. In urmatoarea saptamana am fost am facut iar ekg + ecografie + test de efort ekg. Si acolo toate bune... de ceva timp.. am avut foarte rar.. 2 3 junghuri.. ce vreau sa va intreb dupa tot ce v.am povestit.. in aceasi perioara am inceput sa imi simt pulsul in abdomen destul de tare incat se vede abdomenul cu se misca asa putin. De la ce este ?? De ce simt acest puls.. care imi ofera o sansa de atac de panica.
am 23 de ani 54 de kg si 1, 75m
am 23 de ani 54 de kg si 1, 75m
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Buna ziua...medicamentul Stimuloton, am cateva intrebari
- 20depresia si atacurile de panica
- 6atac de panica = transpiratie, lesin, tremuraturi
- 1atacul de panica
- 3Atac de panica.Homeopat
- 9atac de panica sau timiditate excesiva de...manager
- 12650Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT
- 2Atac de panica sau Depresie
- 5Dupa 3 ani de chin totul a luat sfarsit. Atacuri de panica, anxietate si extrasistole
- 2Raspunsuri la atacuri de panica, anxietate, depresie!
- 87Grup suport pentru atacuri de panica si anxietate 2015.
- 2Va cer ajutor disperat!!! atacuri de panica
- 1Credeti ca ar trebui sa reincep sedintele cu psihologul sau sa incerc sa ma linistesc singur?
- 17Atac de panica
- 10Anxietate sau mai grav?
- 3Sfat - anxietate, depresie sau alta afectiune
- 4Stare de rau cu ameteli atacuri de panica si tensiune
- 3Anxietatea poate da paralizie?
- 8Nu mai pot. Am inceput cu palpitații și îmi tremura tot corpul, stare de neliniște și panică.
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: