Pulsatie masea cu nerv scos

07-08-2020
Irina23_r
Nu este medic/terapeut
Irina23_r
Buna ziua,

In urma cu cateva luni, am inceput sa simt o pulsatie la premolarul 15 superior. M-am prezentat la stomatolog cu radiografie panoramica si mi s-a zis ca trebuie scos nervul. Pe 29 iulie, mi-a fost scos nervul la premolarul 15 dar mi s-a facut si osteo gingivoplastie deoarece caria avuta a fost profunda si a fost nevoie de reconstructia unei parti din masele. Dupa ce mi-a trecut anestezia, am simtit din nou ca maseaua pulseaza insa a doua zi mi-a trecut.Momentan am tratament pe canale.Urmand sa ma duc la finalul lunii sa mi se faca un retratament daca e necesar sau sa mi se puna plomba.
Ieri 6 august, am inceput iar sa simt ca imi pulseaza maseaua insa nu mereu si a continuat si azi. La miscari bruste sau daca ma aplec. Pe timpul noptii nu am nici o problema. Maseaua o simt umflata, doare putin la atingere.Nu mi s-a umflat gingia.
Am luat antiinflamator dar tot imi mai pulseaza uneori.
Este normal sa mi se intample asta?
Care ar putea fi cauza acestei pulsatii tinand cont ca am avut 2 interventii la acea masea?
Este in regula sa astept pana la finalul lunii cand am programare?
1 comentarii
0
07-08-2020, ora 21:08
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, faceti o radiografie de control dupa tratament. Pentru situatii mai speciale, puteti apela si la medic endodont ce lucreaza sub magnificatie ( lupe, microscop) si cu respectarea tuturor procedurile migaloase, reusita tratamentului de canal este mai mare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: