punga puroi molar 36

11-08-2012
Mia P
Nu este medic/terapeut
Mia P
Buna ziua,
Dupa o operatie pentru a scoate puroiul( 2pungute separte) lipit bine de osul molarului 36 (doctorul nu a putut sa dreneze cum trebuie pe canale) am falca, in dreptul osului umflata, destul de tare si dureroasa la atingere. Am deja 3 zile de la minunata operatie, iau augmentin 1/12 ore, ibuprofen la nevoie plus un gel recomendat pentru masarea usoara a falcii...este normal? nu da inapoi mai deloc, si uneori parca e fierbinte locul. Incep sa ma panichez.
Am fost a doua zi la medic, s-a uitat acolo, mi-a zis ca s-a lipit chiar bine si o sa imi scoata firele in 7 zile...
Mentionez ca nu mai am nimic pe canale, mi-a facut spalaturi timp de vreo o saptamana si jumatate cam la 2 zile pe canale.
As aprecia un raspuns.
Multumesc pentru rabdare,
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul