Punte dentara

18-03-2017
danalontis
Nu este medic/terapeut
danalontis
Mi-am pus o punte dentara, care inca nu este fixa, si simt ca ma strage, ca imi strange dintii pivot.Lucrarea este gata de la inceputul lunii ianuarie! Eu credeam ca nu o sa simt ca am aceasta punte in gura.Ca o sa fie ca si cum am dinti mei!
2 comentarii
1
18-03-2017, ora 16:56
Dr Prescornitoiu
Identitate neconfirmată
Dr Prescornitoiu
Buna ziua, daca lucrarea nu este in fixata, inseamna ca este cimentata provizoriu. Aceasta ar trebui indepartata si verificat de catre dr daca "tine" pe undeva, asta insemnand ca exista surplus de material din lucrare, ce poate crea acea senzatie de tenisune, surplus ce trebuie indeparat. In mod normal nu ar trebui sa aveti aceasta senzatie de tensiune. Intr-adevar, la inceputul cimentarii unei lucrari este normal sa apara o senzatie de discomfort sau de ceva nou in zona respectiva, dar aceasta senzatie dispare cu timpul.

O zi frumoasa.
2
18-03-2017, ora 21:48
danalontis
Nu este medic/terapeut
danalontis
Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: