Puroi in urma scoaterii măselei de minte
Buna ziua, acum 2 zile mi-a fost scoasă o măsea de minte jos stanga, acum observ ca in locul acela unde este cusut se vede un inceput de puroi, precizez ca medicul nu mi-a prescris nimic, însă eu am luat antibiotice..ce ar trebui sa fac avand in vedere ca sunt cam închise majoritatea cabinetelor de stomatologie in perioada asta ?. Multumesc
5 comentarii
Nu sunt sigur. Este ceva de culoare alb gălbuie, si de cand am observat ca a aparut, am dureri putin mai mari ca ieri in zona gingiei..Nu este vorba de o durere mare, dar este deranjant la inghitire.
probabil doar se reface gingia, stati fara griji.
Buna dimineata,
Periati zona extractiei, acea pelicula alba pe care o vedeti e formata din resturi alimentare.
Periati zona extractiei, acea pelicula alba pe care o vedeti e formata din resturi alimentare.
Buna seara, când apăsați in aceea zona sau pe obraz apare o picătura de puroi??daca nu înseamnă ca se strâng resturi alimentare acolo. Este bine ca ați luat antibiotic și cel mai bine este dacă mergeți sa va vada și medicul dumneavoastră ca sa va liniștiti.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 4Extractie dentara
- 5dupa extractie dentara, in locul dintelui scos a inceput sa apara o pata alba
- 5AVC in 2oo8 pe fond de fibrilatie artiala... extractie dentara?
- 3exista vreun risc daca imi scot 2 masele deodata?
- 5dupa o extractie dentara, am facut febra si ma doare capul
- 1extractie masea minte
- 5gust alterat de la extractia dentara sau poate sa fie si de la candidoza bucala?
- 1probleme cu dinti
- 1Extractie masea nereusita
- 1la cât timp de la extracţie se poate efectua un detartraj cu ultrasunete?
- 1Probleme masea de minte - Extractie? DA sau NU?
- 1infectie masea
- 3Problema extractie granulom (citire radiografie)
- 4Extractia premolarilor in vederea tratamentului ortodontic schimba forma fetei in rau?
- 1As vrea sa.mi scot singur o masea
- 3întrebarre - cum trebuie sa arate un loc care se vindeca dupa extracție?
- 5Infecţie postextracţională
- 5Extractie masele
- 2Extracție molar de minte
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: