Puroi la dinti
Buna
Am proi la dinti, pe gingie e inflamata( rosie) si e unflata dar NU Doare, o punga e la dintele din fata iar alta in partea stanga sus.
Am fost la dentist si ma trimis sa imi fac film.
Dentistul a zis ca nu crede ca se poate trata pentru ca sa schimbat culoarea dintelui iar nervul e afectat, eu nu aş vrea să scot nervul am inteles ca un dinte mort nu mai rezista mult.
Si inca o intrebare nu stiu de ce am puroi la ei, am avut carii dar iam tratat, acum vrio 3 ani si de atunci nu a mai aparut nici una
Ce e de facut?
Am proi la dinti, pe gingie e inflamata( rosie) si e unflata dar NU Doare, o punga e la dintele din fata iar alta in partea stanga sus.
Am fost la dentist si ma trimis sa imi fac film.
Dentistul a zis ca nu crede ca se poate trata pentru ca sa schimbat culoarea dintelui iar nervul e afectat, eu nu aş vrea să scot nervul am inteles ca un dinte mort nu mai rezista mult.
Si inca o intrebare nu stiu de ce am puroi la ei, am avut carii dar iam tratat, acum vrio 3 ani si de atunci nu a mai aparut nici una
Ce e de facut?
1 comentarii
va recomand cu incredere un gel de dinti (fara sa dau nume) care m-a scapat de sangerari si gingivita. sunt sigura ca v-ar ajuta cu acea infectie, merita sa incercati! -
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila