Puroi la masea de 6 zile:((
Buna seara, am si eu o problema mai grava...de 6 zile ma doare partea dreapta ingrozitor...am luat un tratament de 4 zile cu augmentin si aulin pentru a calma durerea, dar nu s-a desumflat deloc puroiul...durerile sunt mai slabe dar persista, maine seara termin tratamentul cu augmentin si parca presimt ca nu o sa se retraga puroiul deloc...
Am auzit ca este periculos sa ma duc la stomatolog pana nu se retrage...si deocamdata nu pot sa ma duc la stomatolog pana pe 9 ianuarie...ce pot sa fac?ce alt antibiotic este mai bun ca augmentinul?
Stiam de amoxacilina dar am citit si am auzit farmacisti care spun ca este mai eficient augmentin...
Am auzit ca este periculos sa ma duc la stomatolog pana nu se retrage...si deocamdata nu pot sa ma duc la stomatolog pana pe 9 ianuarie...ce pot sa fac?ce alt antibiotic este mai bun ca augmentinul?
Stiam de amoxacilina dar am citit si am auzit farmacisti care spun ca este mai eficient augmentin...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Bubite albe dureroase in gura - gingie, obraz- posibil afte?
- 4Extractie dentara
- 5membrana sinusala perforata?
- 3Infectarea unei masele dupa aplicarea plombei!
- 5rinosinuzita cronica
- 4Despre canalele strambe
- 3polip sau tumora?
- 3infectia de la masea are vreo legatura cu cea din gat?
- 4sa fie oare granulom?
- 4Pulpa Inflamata Molar
- 4este sau nu indicat metronidazolul daca am avut depresie?
- 2Afta bucala
- 4unde sa apelez
- 7Puroi la masea si nu stiu ce sa fac!
- 3masea cu infectie
- 1masea umflata, ce sa fac?
- 9Ganglion sub urechea stanga si un fel de ganglion in partea cealalta la jumatea gatului
- 2Puroi la masea... nu vreau extractie ci doar un tratament
- 1Doua bubite albe pe buza
- 2Formațiune dubioasa la nivelul gatului si dureri de gat
Mai multe informații despre: Aftele bucale infectia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: