puroi la masea, febra
Buna.Pot lua si alt antibiotic daca iau ciprolen?Am puroi la o masea si s-a umflat foarte tare, ma doare si gatul sub masea si am inceput sa am si febra.Sa iau amoxacilina?
2 comentarii
"Pot lua si alt antibiotic daca iau ciprolen?"
Da.
Amoxicilina, una la 8 ore timp de 5 zile (nu mai putin). Mergeti cit de repede posibil la dentist. Faptul ca luati antibiotice va poate ajuta doar pe moment, dar nu rezolva problema definitiv.
Da.
Amoxicilina, una la 8 ore timp de 5 zile (nu mai putin). Mergeti cit de repede posibil la dentist. Faptul ca luati antibiotice va poate ajuta doar pe moment, dar nu rezolva problema definitiv.
Puteti sa nu mai luati Ciprolen si dupa cateva ore sa continuati tratamentul cu Augmentin.Nu aveti voie sa luati ambele antibiotice ci doar unul ori Augmentin ori Ciprolen.Augmentin este recomandat in infectii stomatologice.Se ia o pastila de 1g la 12 ore sau de 625g la 8 ore.Medicul mi-a spus.Daca mergeti la medic probabil va face un drenaj si asa va trece mai repede infectia si umflatura.Mergeti de urgenta la stomatolog daca aveti posibilitatea.Cautati un cabinet curat si un medic calm, care sa va explice ce face.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila