puroi la masea, febra

19-11-2011
timea1
Nu este medic/terapeut
timea1
Buna.Pot lua si alt antibiotic daca iau ciprolen?Am puroi la o masea si s-a umflat foarte tare, ma doare si gatul sub masea si am inceput sa am si febra.Sa iau amoxacilina?
2 comentarii
0
19-11-2011, ora 18:16
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
"Pot lua si alt antibiotic daca iau ciprolen?"

Da.
Amoxicilina, una la 8 ore timp de 5 zile (nu mai putin). Mergeti cit de repede posibil la dentist. Faptul ca luati antibiotice va poate ajuta doar pe moment, dar nu rezolva problema definitiv.
0
22-11-2011, ora 00:36
ALYANDRA
Nu este medic/terapeut
ALYANDRA
Puteti sa nu mai luati Ciprolen si dupa cateva ore sa continuati tratamentul cu Augmentin.Nu aveti voie sa luati ambele antibiotice ci doar unul ori Augmentin ori Ciprolen.Augmentin este recomandat in infectii stomatologice.Se ia o pastila de 1g la 12 ore sau de 625g la 8 ore.Medicul mi-a spus.Daca mergeti la medic probabil va face un drenaj si asa va trece mai repede infectia si umflatura.Mergeti de urgenta la stomatolog daca aveti posibilitatea.Cautati un cabinet curat si un medic calm, care sa va explice ce face.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul