puroi la maseaa:((

21-02-2011
deeutza25
Nu este medic/terapeut
deeutza25
am o carie care a tot fost amanata de frica dentistullui.acum mi s-a facut punga de puroi si mi s- umflat.sunt in dubai..sa meerg aici la doctor ii ff scump..si vreau sa merg cand ma intorc in iulie acasa.trebuie sa iau ceva...am fost la farmacie si mi-u dat zimax..auu spus sa iau 3 zile cate 2 pastile o data doar seara...dar nu la anumite ore sau ceva., ieri am terminat zimax-ul si nici o schimbare...problema ca eu is alergica la penicilina.ce as putea sa iau sa imi treaca.abea atept sa ma intorc acasa sa merg la stomatolog...dimineata cand m-am trezit s-a umflat putin si in jos pe gat putin de tot si ii o ca si o galusca mica...am pus si compresa cu apa statuta.spuneti-mi va rog ce sa iau cat mai repede sa imi treaca...astept un rasp cat mai repede...va multumesc
1 comentarii
0
21-02-2011, ora 12:25
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Stiu ca cel mai bun antibiotic pt. infectii dentare este rovamicin.Nu stiu daca acolo se gaseste sau daca e bun sa iei in cazul tau.Eu i-am dat mamei mele ampicilina.Oricit de scump ar fi, cred ca tb. sa te adresezi dentistului, nu poti astepta pina in vara.Oinfectie dentara netratata da complicatii.Iti doresc multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul