puroi la maseaa:((
am o carie care a tot fost amanata de frica dentistullui.acum mi s-a facut punga de puroi si mi s- umflat.sunt in dubai..sa meerg aici la doctor ii ff scump..si vreau sa merg cand ma intorc in iulie acasa.trebuie sa iau ceva...am fost la farmacie si mi-u dat zimax..auu spus sa iau 3 zile cate 2 pastile o data doar seara...dar nu la anumite ore sau ceva., ieri am terminat zimax-ul si nici o schimbare...problema ca eu is alergica la penicilina.ce as putea sa iau sa imi treaca.abea atept sa ma intorc acasa sa merg la stomatolog...dimineata cand m-am trezit s-a umflat putin si in jos pe gat putin de tot si ii o ca si o galusca mica...am pus si compresa cu apa statuta.spuneti-mi va rog ce sa iau cat mai repede sa imi treaca...astept un rasp cat mai repede...va multumesc
1 comentarii
Stiu ca cel mai bun antibiotic pt. infectii dentare este rovamicin.Nu stiu daca acolo se gaseste sau daca e bun sa iei in cazul tau.Eu i-am dat mamei mele ampicilina.Oricit de scump ar fi, cred ca tb. sa te adresezi dentistului, nu poti astepta pina in vara.Oinfectie dentara netratata da complicatii.Iti doresc multa sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila