Puroi masea minte
Buna ziua! In acest moment, imi ies doua masele de minte in partea de jos. Cea din dreapta este crescuta aproape complet, in timp ce cea din stanga abia a spart gingia si se vede doar un pic din ea. Ideea este ca de ceva timp, am observat ca daca apas pe gingia din jurul maselelor, iese puroi. Este normal asa ceva? Tin sa precizez ca nu ma doare absolut nimic.
M'am gandit ca poate s'a facut puroi din cauza faptului ca in anumite locuri din jurul maselelor, gingia s'a desprins si intra resturi alimentare in spatiul creat care ulterior formeaza puroi.
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
M'am gandit ca poate s'a facut puroi din cauza faptului ca in anumite locuri din jurul maselelor, gingia s'a desprins si intra resturi alimentare in spatiul creat care ulterior formeaza puroi.
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
3 comentarii
Buna ziua,
Este corect ceea ce spuneti.
In aceasta perioada, pana erup complet este recomndata o igiena stricta in jurul molarilor de minte.
Este corect ceea ce spuneti.
In aceasta perioada, pana erup complet este recomndata o igiena stricta in jurul molarilor de minte.
Multumesc! Credeti ca este necesar un consult la medicul stomatolog? Ma gandesc sa nu se infecteze maselele si sa degenereze situatia in ceva mai grav
Puteti face o radiografie panoramica si sa mergeti la un consult de specialitate.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila