Radiografie 13 - Este tratat corect ?

14-12-2018
copilu4
Nu este medic/terapeut
copilu4
Buna ziua,

Momentan trec printr-o perioada de tratamente la medicul stomatolog. Am avut o gramada de dinti de tratat, printre care si 13, singurul la care stomatologul mi-a spus ca va trebui sa revina (dupa ce a vazut radiografia, este cea din stanga) a spus ca nu a tratat pana la radacina. La urmatoare vizita s-a ocupat din nou de acel dinte 13 dupa care am fost iar la radiografie si mi-a spus ca e ok acum (poza din dreapta). Mie imi pare tot la fel, ca n-a fost tratat pana la radacina. Ce parere aveti?

https://imgur.com/a/zYXeeQn (aici sunt cele 2 radiografii)
3 comentarii
0
16-12-2018, ora 11:12
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Radiologic, tratamentul de canal este in regula. Aceste tratamente nu reprezinta doar niste linii albe, ci un intreg protocol de manopere, de spalaturi si de masuratori care trebuie urmate si probabil medicul dumneavoastra le-a respectat. Rezultatul tratamentului trebuie urmarit in timp.
0
16-12-2018, ora 15:10
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua, tratamentul dintelui împreuna cu un protocol bun poate sa va mențină dintele o Marioara lunga de timp pe arcada sau poate sa recidiveze. Aici depinde și de reacția organismului dumneavoastră la infecție. Este vine ca la 6 luni sa faceți o radiografie decontării pentru a urmări evoluția tratamentului.
0
17-12-2018, ora 09:06
copilu4
Nu este medic/terapeut
copilu4
Va multumesc pentru raspunsuri. 'M-am dat si eu cu parerea', pentru ca la prima radiografie mi a aratat ca nu e pana la varf, iar a doua oara era extrem de asemenator si am crezut ca nu s a schimbat nimic. Va multumesc pentru raspunsuri. Cu siguranta o sa fiu atent si voi incerca sa salvez tot ce mai pot si voi merge regulat. Am avut traume din copilarie si fobie, dar am trecut cu brio peste
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul