Radiografii pulmonare
Buna ziua!
Intrucat am fost diagnosticata cu pneumonie, a fost necesar sa fac o prima radiografie la sfarsitul lunii iulie, dupa care ai urmat inca 3 pentru a vedea cum decurge totul in urma tratamentului.
Intrebarea mea si totodata teama este cat de mult afecteaza aceste 4 radiografii intr-un timp atat de scurt? Multumesc!
Intrucat am fost diagnosticata cu pneumonie, a fost necesar sa fac o prima radiografie la sfarsitul lunii iulie, dupa care ai urmat inca 3 pentru a vedea cum decurge totul in urma tratamentului.
Intrebarea mea si totodata teama este cat de mult afecteaza aceste 4 radiografii intr-un timp atat de scurt? Multumesc!
2 comentarii
Hristos a Înviat! Este normal să se mai facă radiografii pentru a vedea evoluția sub tratament, deci cele 4 radiografii nu constituie o problemă sau o expunere prea mare la radiații. O seară liniștită!
Bună ziua am făcut 2 radiografi pulmonare la interval de 7 zile sint expus radiațiilor ca îs foarte neliniștit va rog să-mi dați un raspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Radiografiile pulmonare si sarcina
- 0Radiografie pulmonara
- 2radiografie plamani
- 2Ce inseamna hil marit?
- 1Radiografie pulmonara fetita 10 ani
- 1Interpretare radiografie plămâni
- 0Gust si miros diminuate (covid 19)
- 0Analize post covid radiologie
- 1Opacitate nodulara de intensitate medie
- 0As dori o lămurire, părere in privința diagnosticului
- 0Radiografie pulmonara
- 0Film plamani frecventa
- 0Rezultat radiografie cardio-pulmonara
- 0Radiografie Torace
- 0Ajutor va rog din suflet, am avut niste simptome, avand si astm bronsic, am facut rx pulmonara
- 0Durere dorsala
- 1Parere Radiografie la plamani
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?
- 0Interstitiu pulmonar accentuat infrahilar bilateral
Mai multe informații despre: Radiografia pulmonara boala de iradiere expunerea la iradiatii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: