Raspundeti

10-02-2009
jofry9
Nu este medic/terapeut
jofry9
Am un baietel de sapte ani si nu i se misca nici un dintisor. Noaptea, in somn, scrasneste dintii. A-si vrea sa stiu daca sunt semnele unei afectiuni.
2 comentarii
0
10-02-2009, ora 20:03
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu, nu sunt semnele unei afectiuni, unele persoane fac asta in somn fara sa aiba vreo boala.Intre 7 si 12 ani dintii de lapte cad si sunt treptat inlocuiti cu dintii permanenti, in aceeasi ordine in care au erupt.Numai bine!
0
11-02-2009, ora 15:31
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Buna ziua! Fara a intra in contradictie cu drhouse, faptul ca scrasneste din dinti poate sa insemne ca baietelul are...bruxism. Dar acest lucru nu cred ca apare la varsta lui ptr ca in general persoanele stresate, cu probleme au asa ceva. Dar, cine stie...oricum nu va alarmati din acest pct de vedere. Faptul ca nu i se misca...ar trebui facuta o radiografie la toata dantura...si se vor vedea in ce stadiu sunt dintii temporari si cei permanenti...bineinteles...la stomatolog vedeti asta ptr ca ar fi bine un consult. La revedere!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul