reactii androgel
in urma cu aprox. 7 saptamani, in urma unei consultatii la medicul endocrinolog, copilului meu i s-a prescris, printre altele si androgel. Acest gel, a fost aplicat de mine (mama). Prima data fara manusa, dupa care am folosit o manusa foarte subtire. Pe prospect, scrie la reactii ca pot apare dereglari menstruale la femei. Am fost la medicul ginecolog, am facut un ecograf, si mi s-a spus s-a consideram ca este o mestra prelungita, iar in cazul in care mai apar "singerari" sa merg sa-mi faca un chiuretaj bioptic. Sunt intr-un mare impas, pentru ca nu stiu ce sa fac. Nu am dureri decat uneori, foarte mici, de spate. Aceste sangerari sunt in cantitate foarte mica, dar apar la cateva zile.
Este din cauza androgelului? Va rog sa ma ajutati cu un sfat, deoarece nu stiu cui sa ma adresez.
Va multumesc pentru timpul acordat, si astept cu mult interes sfatul dumneavoastră.
Este din cauza androgelului? Va rog sa ma ajutati cu un sfat, deoarece nu stiu cui sa ma adresez.
Va multumesc pentru timpul acordat, si astept cu mult interes sfatul dumneavoastră.
2 comentarii
In nici un caz daca ai pe degete cateva secunde, o data sau de doua ori pe zi, gel cu testosteron nu-ti apar dereglari menstruale.Ai inteles gresit.Prospectul este acelasi pentru toate formele de testosteron - gel, capsule sau solutie injectabila ; aceste reactii adverse se refera la femeile care fac terapie orala sau injectabile cu testosteron.Deci acele dereglari nu sunt din cauza gelului.Cred ca trebuie sa urmezi sfatul ginecologului.Numai bine!
Baiatul meu de 13 ani i s-a prescris androgel, dupa aproximativ 2 luni a inceput sa devina iritabil, dupa alte 2 luni am ajuns la psihiatru, unde medicul a facut doar phihoterapie, incercarea cu medicatie nu a mers aceasta fiind puternica facundu-l mai iritabil prescriindu-i doar remotiv, si numai in 2 saptamani sau vazut rezultatele.
Anul acesta in 2010 am fost iar la control la medicul endocrin si pentru ca nu a crescut prea mult in inaltime i s-a prescris iar androgel.Dupa 2 saptamani a devenit iar foarte iritabil motiv pentru care am intrerupt medicatia si au inceput intrebarile
Intrebarea mea androgelul are legatura cu starile de nervozitate ?.
Anul acesta in 2010 am fost iar la control la medicul endocrin si pentru ca nu a crescut prea mult in inaltime i s-a prescris iar androgel.Dupa 2 saptamani a devenit iar foarte iritabil motiv pentru care am intrerupt medicatia si au inceput intrebarile
Intrebarea mea androgelul are legatura cu starile de nervozitate ?.
Alte subiecte recente din această secțiune: