recidiva cancer tiroida?

07-12-2013
ionescu camelia
Nu este medic/terapeut
ionescu camelia
sunt IONESCU CAMELIA, OPERATA IN 2008 CANCER PAPILAR TIROIA, CU O SEDINTA IOD, TOTUL a mers bine pina anul trecut, cand din lipsa banilor am plecat la munca din nou in italia si am inceput sa am analize rele...scriu ultimele analizeTSH 0, 01, FT4, 1, 99[0, 89..1, 76], SUB TRATAMENT CU EUTIROX DE 150, AM SCHIMBAT TRATAMENTUL, CAM 150 TREI ZILE 100 O ZI, ANALIZELE NU S AU MODIFICAT, ECOGRAFIA BUNA, TIREOGLOBULINA BUNA, ANti tiroglobulina mai mic de 15
.in septembrie analizele erau asa TSH0, 03[0, 55-4, 79]FT4, 1, 45[0, 89-4, 79]FT3 3, 49[2, 30-4, 20]anti TIROGLOBULINA 23
ECOGRAFIA MA SPERIE: regulare si simetriche glande submandibulare
bilateral latero cervical fara linfonozi hiperplasici
la stanga se apreciaza mica imagine rotondegiante[3 mm], compatibil cu mic reziduu ghiandolar
la dreapta libera...
am multi fibroadenomi sani, nu si au schi, mbat volumul, am 45 ani
sa inteleg ca acel 3 mm la stanga e din nou cancer?
va rog mult, vizita la doctor aici e f lunga, am vizita la oncologie pe 12 decembrie, cum stiu ca ma trimite la locul potrivit?
ca de un an, am facut analize, dar nu m a trimis la endocrine, ce ar trebui sa fac?
scintigrafie?sa repet analize si ecografia?
va multumesc mult mult,...formula de eutirox acum e de 150 trei zile 100 o zi, , , , am 1, 64 si 80 kg
2 comentarii
0
08-12-2013, ora 12:26
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Camelia, nu te panica, acea mica imagine de 3 mm pare a fi un rest din fosta glanda tiroida, un rest cu aspect normal ; lipsesc ganglionii sau nodulii care ar indica o recidiva.Tu stai linistita si du-te la oncologie, unde ai fost trimisa ; vor repeta, probabil, si ei o parte din analize sau s-ar putea sa nu mai fie cazul, doar te vor lua in baza lor de date si te vor urmari pe parcurs ; ne vei scrie tu cand te intorci de acolo. Astept sa-mi spui si concluzia lor.
0
09-12-2013, ora 17:37
ionescu camelia
Nu este medic/terapeut
ionescu camelia
MULTUMESC, MULTUMESC, sunte ti un om deosebit
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.