recomandare doctor endocrinolog bun
Buna Stie cineva un doctor endocrinolog bun din zona Suceava, Iasi sau chiar Constanta.
Nu neaparat doar din aceste orase poate sa fie si prin alte orase mai mici din judetele acestora
Va multumesc
Nu neaparat doar din aceste orase poate sa fie si prin alte orase mai mici din judetele acestora
Va multumesc
4 comentarii
Depinde ce pb ai. Pt tiroida d-na dr Cristea de la spit. Spiridon, o poti gasi in policlinica mare, la endocrinologie in ambulator, iti faci o programare in prealabil.
Dr. Miron Claudia, vine din Iasi in Suceava, o data pe saptamana, are cabinet la parterul blocului turn statie Obcini, dar este extrem de ocupata. trebuie programare cu mult timp inainte. Tel 0729.290.930.
Daca te intereseaza am si un chirurg endocrinolog f. bun, iasi.
Daca te intereseaza am si un chirurg endocrinolog f. bun, iasi.
Am avut in martie 2009 operatie de tiroida, tiroidectomie totala, datorita un probleme f. vechi cu glanda tiroida. Odata cu tiroida s-a scos si paratiroida, responsabila de absorbtia si mentinerea calciului in organism. De atunci iau in fiecare zi o pastila de OSTEOCARE.Se pare ca nu a fost insa, suficient, pt.ca valorile calciului in organism au fost din ce in ce mai scazute, eu simtindu-ma ff. rau. La recomandarea medicului endocrinolog am luat Alpha d3, Vigantolette, dar tot nu mi-a fost bine.Am fost nevoita sa fac calciu intravenos pentru a ma tine pe picioare Apoi am laut sol. A.T.10cate 20 picaturi pe zi. Abia cu aceste picaturi mi-am revenit, ma simt bine acum, calciul fiind la limita minima sau un pic sub.
Dar, am avut surpriza ca de 1 luna sa nu mai gasasc aceasta solutie, cei de la farmacie spunandu-mi ca nu se mai importa intrucat producatorul nu mai are licenta pentru fabricarea lui.
As dori sa primesc un raspuns de la cei care mai utilizeaza acest medicament, sau de la un MEDIC DE SPECIALITATE, cu ce se poate inlocui A. T. 10 si ce restrictii, contraindicatii are de nu se mai produce?
Dar, am avut surpriza ca de 1 luna sa nu mai gasasc aceasta solutie, cei de la farmacie spunandu-mi ca nu se mai importa intrucat producatorul nu mai are licenta pentru fabricarea lui.
As dori sa primesc un raspuns de la cei care mai utilizeaza acest medicament, sau de la un MEDIC DE SPECIALITATE, cu ce se poate inlocui A. T. 10 si ce restrictii, contraindicatii are de nu se mai produce?
Alte subiecte recente din această secțiune: