Recomandare doctor pentru rinoplastie
Buna! M-am operat pe 1 octombrie 2015, au trecut deja 8 luni de la interventie si ma declar absolut multumita de rezultat. Eu si sora mea ne-am operat la Dr. N. Antohi, eu am avut rinoplastie primara si sora mea, care s-a operat acum 2 ani avand o rinoplastie secundara extrem de complexa, a patra din pacate si ultima, datorita maiestriei domnului doctor, cu un rezultat foarte frumos. Alegerea medicului a fost determinata de rezultatul concret al surorii mele. In ceea ce ma priveste imi place foarte mult forma nasului meu, care este in armonie cu fizionomia fetei mele. Sunt foarte incantata, am capatat in mine un plus de incredere. In aceste 8 luni nu m-am confruntat cu nici o situatie bizara legata de evolutia nasului meu, si-a revenit frumos, bineinteles am fost foarte atenta si am respectat recomandarile medicului. Nu as dori sa ma repet legat de serviciile din cadrul spitalului si modul de abordare despre care deja s-a mai spus in alte mesaje postate, acestea fiind ireprosabile. Cert este ca, nu ezitati cei sau cele care doriti sa va faceti aceasta intervetie, din experienta mea personala va spun ca, nu este dureroasa, usor de suportat, datorita acesteea mi-am inlatura un soi de compexe. As dori sa imi exprim multumirea legat de rezultatul pe care l-am obtinut in urma rinoplastiei si care imi confera o stare de bine. Consider ca am facut o alegere foarte buna si il recomand pe Dr. N. Antohi, cu caldura. Multa sanatate va doresc!!!
M-am operat de curand la dr. MARIN VOICA, dupa o lungă perioadă de gândire și cercetare. M-am documentat cu privire la alegerea medicului din mai multe surse pentru a fi sigură îmainte de a face acest pas important. Cu răbdare mi-a răspuns la toate întrebările, mi-a dat încredere și am simțit că este medicul potrivit în ceea ce mă privește. Operația a decurs foarte bine, la fel și recuperarea, fără dureri sau discomfort.Sunt foarte încântată de rezultat și toate acestea datorită domnului doctor, un om deosebit și un medic profesionist, pentru care am toată admirația.
Buna !
Urmeaza sa ajung la programarea domnului doctor Marius Popescu pentru o consultatie rinoplastie. Este cineva pe forum care s-a operat la domnul doctor?
Urmeaza sa ajung la programarea domnului doctor Marius Popescu pentru o consultatie rinoplastie. Este cineva pe forum care s-a operat la domnul doctor?
Buna ziua,
M-am operat recent la nas( rinoplastie si deviatie de sept) la dr.Antohi. As vrea sa impartasesc experienta mea cu cei care doresc sa afle info despre acest subiect deoarece si mie mi-au fost utile info postate de altii atunci cand eram in faza de documentare. Despre dr.Antohi numai de bine, este un medic extrem de atent cu pacientii lui, nici macar o data nu mi-au fost schimbate bandajele de o alta persoana in afara de dansul. A doua zi dupa operatie a venit in vizita la spital dupa care m-a chemat la controale la cabinet. Profesionalismul cu care acest medic isi trateaza pacientii este cel putin egal cu talentul pe care il are ca si chirurg estetician.
Il recomand din toata inima celor care doresc sa recurga la o astfel de interventie. A trecut destul de putin timp de la operatie dar deja se vede ca nasul meu va avea forma si marimea la care am visat mereu.
M-am operat recent la nas( rinoplastie si deviatie de sept) la dr.Antohi. As vrea sa impartasesc experienta mea cu cei care doresc sa afle info despre acest subiect deoarece si mie mi-au fost utile info postate de altii atunci cand eram in faza de documentare. Despre dr.Antohi numai de bine, este un medic extrem de atent cu pacientii lui, nici macar o data nu mi-au fost schimbate bandajele de o alta persoana in afara de dansul. A doua zi dupa operatie a venit in vizita la spital dupa care m-a chemat la controale la cabinet. Profesionalismul cu care acest medic isi trateaza pacientii este cel putin egal cu talentul pe care il are ca si chirurg estetician.
Il recomand din toata inima celor care doresc sa recurga la o astfel de interventie. A trecut destul de putin timp de la operatie dar deja se vede ca nasul meu va avea forma si marimea la care am visat mereu.
Buna ziua. Imi doresc de ceva timp sa fac o operatie de rinoplastie dar nu am avut curaj, bani sau...curaj. Sa nu credeti ca nu as avea nevoie, am un nas mult prea mare, nu are cocoasa dar este un nas masculin, robust, cu piramida inalta, proiectie mult prea mare. Am fost la 4 chirurgi la control. La Stan, la Antohi, la Dobos si la Popescu Daniel. Dupa ce am fost la Stan si la Antohi, asta acum 2 ani, renuntasem la ideea de a ma opera. Poate ca nu am avut un feedback pozitiv de la cei doi, nu stiu ce sa zic, ma rog nu comentez mai mult. Anul acesta am fost la Popescu si la Dobos. Popescu mi s-a parut super ok. Nu incearca sa te convinga ca el este cel mai bun, nu iti vorbeste "de sus", nu este arogant, un doctor foarte sigur pe el, care explica ce poate face si ce nu. Tine cont de fizionomia fetei si de functionalitate. Marti urmeaza sa ma operez la el. Am sa revin cu mai multe comentarii dupa.
buna Elaria! intre Dobos-Popescu si eu oscilez.marturisesc ca inca nu am fost la consultatie, dar urmeaza cat de curand.astept detalii cu privire la operatie.mult succes!
Sigur, o sa te tin la curent. Pana acum mi-a facut doctorul un set de poze, analizele la sange, electrocardiograma si am stat de vorba cu dr anestezist. Este o doamna super profi, cel putin impresia asta mi-a lasat-o. Pe langa istoricul meu medical, mi-a zis sa nu iau medicamente inainte de operatie, sa nu fumez cu doua zile inainte, sa vin nemachiata si fara bijuterii. Dimineata ma va opera si seara in principiu voi pleca acasa.
Il recomand cu toata increderea pe domnul doctor Nicolae Antohi. Salut! numele meu este Bogdan Manea, am 17 ani, am avut deviatie de sept severa de pe la 5 ani, rezultata in urma unei lovituri. Inca de pe atunci asteptam sa vina varsta la care ma pot opera. Nu puteam sa respir aproape deloc. Practic nasul devenise inutil, era pe fata mea doar ca sa arat ca un om normal, si nu isi facea prea bine treaba:)). Pe nara stanga nu trageam deloc aer, pe nara dreapta trageam foarte foarte putin. Ca si aspect, aveam nasul dublu fata de cum il am acum, aveam o cocoasa foarte urata, era foarte gros, narile foarte mari, si radacina nasului (nu stiu daca folosesc termenul corect, ma refer la zona dintre ochi) era foarte subtire si peste toate astea, aveam nasul aplecat urat intr-o parte. Nu imi imaginam ca o sa poata iesii vreodata ceva bun din nasul pe care il aveam.. va dati seama ce surpriza am avut cand am vazut ca a iesit ceva putin spus excelent:)) nasul meu in prezent este perfect drept, cocoasa a disparut complet, narile sunt mult mai mici, nasul este mult mai subtire, radacina nasului este mai groasa, si sa nu mai spun ca respir impecabil. Ce-mi place mie foarte mult e ca nimeni nu poate sa vada taieturile.. si am 3. Vanat nu am fost absolut deloc, nici chiar imediat dupa interventie. acum mai am nasul putin umflat insa devine din ce in ce mai bine definit pe zi ce trece Cat despre operatie in sine, m-am operat la domnul doctor Antohi pe data de 26 mai (acum 2 saptamani si cateva zile), a fost de asemenea prima mea interventie chirurgicala nu am simtit absolut nimic, anestezia nu imi pot aduce aminte cand a fost administrata (tin sa punctez ca am facut tot posibilul sa prind acel moment in care corpul adoarme, din pura curiozitate insa fara succes) cand m-am trezit dupa operatie nu eram constient ca m-am operat, ma simteam excelent doar ca eram foarte obosit, chiar si asa, cand m-am ridicat prima oara din patul de spital ca sa ma dezmortesc din anestezie toata lumea tragea de mine sa merg mai incet, :)) inca nu eram constient ca m-am operat si tot aveam impresia ca urmeaza sa o fac.Cea mai mare durere pe care am simtit-o dupa aceasta operatie a fost durerea mainii stangi, unde mi-a fost administrata anestezia, mana pe care probabil am tinut-o intr-o pozitie incomoda cand am adormit :)), ATAT! in rest absolut niciun fel de durere. A 2-a si a 3-a zi am avut o stare de oboseala generala, insa in continuare niciun pic de durere (cutia de calmante este inca neatinsa) pot compara starea pe care am avut-o primele 3 zile cu o raceala, poate o febra. A 4-a zi deja am fost fresh si de atunci lucrurile au inceput sa se imbunatateasca foarte mult de la o zi la alta, ma simteam din ce in ce mai bine, aveam din ce in ce mai multa energie. in prezent, dupa cum am mai spus, ma simt excelent. In concluzie, daca vreti o treaba putin spus excelent facuta, domnul doctor Nicolae Antohi este cea mai buna alegere!!!
Buna. Operatia a durat 2, 5 ore. Nu am avut dureri de cap si nici stari de voma dupa anestezie. La 7 ore dupa interventie am plecat acasa. Nasul este f f curat, doctorul lucreaza mai mult decat finut. Am doar atela. Mese sau tuburi nu am avut. A sangerat un pic, o picatura, columela, din cauza firelor, atunci cand am mancat. Mananc cam greu ca ma dor dintii, mai ales cei de sus. Dureri inca nu am, astept sa vedem azi cum va fi. Sunt umflata la fata inclusiv la nas dar e clar mult mai scurt ! Inca nu m-am invinetit desi cred ca va urma. Trebuie sa toaletez nasul cu apa de mare. Uneori nara stanga se mai infunda dar dupa ce dau cu apa de mare isi revine. Cam atat pt moment. Voi reveni. Pana acum sunt foarte incantata si doctorul are aceeasi atitudine ca si la consultatii. Dupa interventie a trecut de trei ori pe le mine sa ma vada. Prima oara sa ma intrebe daca sunt ok, apoi sa imi toaleteze nasul si sa se uite la el iar ultima oara cand mi-a dat externarea si indicatiile. Peste 7 zile o sa imi scoata atela. O sa incerc sa pun si poze la profil ! Va pup ! Revin
Asa cum am spus, revin cu detalii. Nu am avut dureri mai deloc. A doua si a treia zi de la operatie am avut toate simptomele unei raceli, am simtit nevoia de ma odihni asa ca majoritatea timpului l-am petrecut in pat. Nu am luat nimic pt durere pt ca nasul nu doare ci mai degraba o senzatie de congestie o nevoie de a te odihni. Din nas nu mi-a curs sange, a ramas curat si nu a fost infundat ci doar uneori imflamat. A doua zi dupa operatie medicul mi-a dat sms sa ma intrebe cum ma simt, daca totul este ok. Astept sa imi scoata atela. Nu am voie la soare pt o luna si sa nu fumez...tot o luna e zile.
buna Elaria! imi poti trimite niste poze pe mail?
Hello. Sunt un pic ingrijorata si as vrea poate imi va cer niste sfaturi, pareri, idei, orice.:) Am 2 luni si 3 sapt de cand am facut deviatie + estetic. De respirat respir perfect este wow dar estetic nu stiu inca, nu pot sa imi dau seama. Dupa atata timp radacina este inca umflata, pe la mijloc se simte ca si vindecat (apare ca o gropita intre radacina si varf) iar varful este foarte tare (ca piatra ) la atingere.
Eu mi-am dorit o forma de semi-luna iar forma pe care o am acum din cauza faptului ca este umflat sus, arata mai mult a drept chiar cu "denivelari". Ciudat este ca si dupa ce mi-a dat atela jos aveam aceiasi forma.
Credeti ca ma ingrijorez degeaba? A mai patit cineva ca mine? Eu am vazut fete operate care au un nas perfect, cu o forma perfecta. Ca sa nu mai spun ca dupa atata timp, din ce am citit toate sunt vindecate.
Astept orice gand pe care mi-l puteti scrie.
Multumesc.
Eu mi-am dorit o forma de semi-luna iar forma pe care o am acum din cauza faptului ca este umflat sus, arata mai mult a drept chiar cu "denivelari". Ciudat este ca si dupa ce mi-a dat atela jos aveam aceiasi forma.
Credeti ca ma ingrijorez degeaba? A mai patit cineva ca mine? Eu am vazut fete operate care au un nas perfect, cu o forma perfecta. Ca sa nu mai spun ca dupa atata timp, din ce am citit toate sunt vindecate.
Astept orice gand pe care mi-l puteti scrie.
Multumesc.
Din ce stiu eu nasul se modifica semnificativ in primele 3 luni. Daca dupa aceasta perioada nu esti multumita, discuta cu medicul care te-a operat. Dupa operatie nu ai mai fost la control la el ?
HelloHello, ne-ai putea scrie, te rog, la cine te-ai operat???
Nu pot da numele pt ca nu vreau sa-i fac o reclama negativa. Este unul din doctorii renumiti din Bucuresti.
Am fost la control la o luna. Mi-a zis ca totul este foarte bine. Trebuie sa merg la inceputul lunii vitt. Sa vedem ce o sa-mi spuna atunci. Poate ma recuperez mai greu eu, habar nu am...
HelloHello osul nu stiu daca modifica dar tesutul categoric da.
Si eu uneori am o parte mai imflamata decat alta.
Faza e ca eu sunt multumita de forma nasului, in sensul ca e mult mai mic desi inca inflamat, mai ales varful. Acum trebuie si eu sa am rabdare sa coboare varful, sa se aseze. Trebuie sa ma duc la control la 3 saptamani. De respirat respir f bine. Imi pun seara picaturi cu pinosol si in continuare toaletare cu apa de mare Humer. Faza e ca parca nu imi vine sa cred ca m-am operat si ma obisnuiesc cam greu cu noul meu nas, care acum e normal.E un sentiment f ciudat.
Si eu uneori am o parte mai imflamata decat alta.
Faza e ca eu sunt multumita de forma nasului, in sensul ca e mult mai mic desi inca inflamat, mai ales varful. Acum trebuie si eu sa am rabdare sa coboare varful, sa se aseze. Trebuie sa ma duc la control la 3 saptamani. De respirat respir f bine. Imi pun seara picaturi cu pinosol si in continuare toaletare cu apa de mare Humer. Faza e ca parca nu imi vine sa cred ca m-am operat si ma obisnuiesc cam greu cu noul meu nas, care acum e normal.E un sentiment f ciudat.
Atunci doar initialele, te rog :)) :p Chestia e ca urmeaza sa am si eu operatia de rinoplastie, tot la un doctor renumit din Bucuresti. Sper sa nu fie vorba de acelasi doctor..:(
Saluti! Este important sa menționezi si doctorul, in definitiv ai relatat despre evoluția nasului tău in urma intervenție si nu ai vorbit despre medic. Având in vedere ca rinoplastia este o interventie cea mai complexa de ordin estetic nu orice medic o poate face la mare arta, este Stric părea mea. Din experiența surorii mele vorbesc care are la activ 4 intervenții. Nu cred ca cineva atunci cand își dorește aceasta schimbare își asuma mai multe interventii.
HelloHello dar trebuie sa ii spui doctorului ca esti nemultimita. Fara rezerve si fara rusine.
M-am documentat si am cautat cam toate site-urile despre rinoplastie (lucrez in domeniu IT) si dupa multe cautari m-am decis sa merg pe mana dr Porumb Serban din Oradea, cred ca are cele mai reusite rezultate si nu face acelasi nas la toata lumea, asta m-a determinat sa merg la el. Am facut operatia, am deja 3 luni, si sunt super incantata, desi e mult mai mic, culmea respir mult mai bine ca am avut si deviatie de sept, efectiv sunt super incantata. Operatia a decurs foarte bine, nu am avut deloc dureri, doar primele zile un pic umflata la ochi, dar nu mare lucru, sincer cred ca per ansamblu a fost mai usor ca la dentist! Am vazut mai sus ca unele fete au avut probleme, de aceea vreau sa recomand experienta mea, cred ca pentru o operatia la nas si la fata, care se vede imediat, trebuie sa te documentezi foarte bine inainte si sa faci cea mai buna alegere!
Va pup si multa bafta viitoarelor operate!
Va pup si multa bafta viitoarelor operate!
Buna din nou. Am facut o luna de la operatie. Cicatricea inca se mai vede desi mult mai estompata. Firele inca nu s-au topit. Uneori aveam un miros ciudat care a aparut dupa operatie dar acum a disparut.Din cate am inteles mirosul era de la secretiile din nas. Sfatul doctorului a fost toaletare cu multa apa de mare.Varful inca rigid si amortit. Mi-au revenit complet simturile, respectiv gustul si mirosul. Osul desi mai e un pic umflat, este perfect drept, linie foarte lina, narile mai mici. Proiectia nasului se va mai modifica datorita faptului ca varful se desumfla mai greu. Pot sa imi dau acum cu orice crema pe nas inclusiv protectie solara. Ca recomandari sa am grija sa nu ma lovesc, pinosol, apa de mare. Pana acum sunt foarte multumita desi mi s-a spus ca nasul se va mai modifica in urmatoarele trei luni, respectiv se va face si mai mic. Curaj celor care isi doresc o rinoastie !
Buna!
Am fost operata de rinoseptoplastie secundara de catre dl. dr. Nicolae Antohi si as vrea sa va impartasesc experienta mea.
Prima operatie de rinoplastie am avut-o la spitalul Polisano din Sibiu(eu fiind din SB).Nu vreau sa mentionez numele medicului ptr ca nu vreau nici sa fac reclama, nici sa lovesc in reputatia nimanui.Operatia a decurs ok, doar ca dupa trezirea din anestezie mi-a fost f rau, am varsat f mult sange de s-au speriat si asistentele si am ramas cu niste dureri de cap de toata frumusetea. Nasul a fost f umflat in primul an, dar pe masura ce se desumfla am observat tot mai multe defecte: osul era f scobit, varful era ca o minge de golf, f ridicat si deviat spre stanga efectiv stramb, narile inegale, iar nara stanga era ca si prabusita de abia respiram. Eram constienta de aceste defecte si era cat pe ce sa ma las pe mana aceluiasi individ potrivit caruia "trebuie doar sa aranjam putin varful" de unde ca eu aveam nevoie de reconstructie totala.
Am fost operata de rinoseptoplastie secundara de catre dl. dr. Nicolae Antohi si as vrea sa va impartasesc experienta mea.
Prima operatie de rinoplastie am avut-o la spitalul Polisano din Sibiu(eu fiind din SB).Nu vreau sa mentionez numele medicului ptr ca nu vreau nici sa fac reclama, nici sa lovesc in reputatia nimanui.Operatia a decurs ok, doar ca dupa trezirea din anestezie mi-a fost f rau, am varsat f mult sange de s-au speriat si asistentele si am ramas cu niste dureri de cap de toata frumusetea. Nasul a fost f umflat in primul an, dar pe masura ce se desumfla am observat tot mai multe defecte: osul era f scobit, varful era ca o minge de golf, f ridicat si deviat spre stanga efectiv stramb, narile inegale, iar nara stanga era ca si prabusita de abia respiram. Eram constienta de aceste defecte si era cat pe ce sa ma las pe mana aceluiasi individ potrivit caruia "trebuie doar sa aranjam putin varful" de unde ca eu aveam nevoie de reconstructie totala.
Mi-am ascultat intuitia, am renuntat la operatie si am inceput sa caut chirurgi plasticieni specilaizati pe rinoplastii secundare. Auzisem ca Dobos si Popescu ar fi buni, iar de profesorul Antohi auzisem la tv intr-o emisune unde Lora recunoscuse ca si-a facut rinoplastie secundara la dumnealui, iar rezultatul e chiar Wow- nasul e drept varful micut simetric, narile egale si f natural-din punctul meu de vedere are nas de Hollywood. Cand am dat search pe google la rinoplastie secundara primul site care l-am gasit a fost al dr. Antohi. Am citit, m-am tot uitat la cazuri, dar cand am vazut filmuletul cu pacienta operata de rinoplastie tertiara si am vazut rezultatul final am ramas. WOW. pe loc m-am hotarat ca dumnealui ma va opera nu mai aveam nevoie de alte dovezi. Am fost la consultatie in luna martie, dl. dr. a fost f profesionist mi-am spus ca sunt un caz destul de complicat, mi-a explicat in ce va consta intervenitia( ca imi va recolta cartilaj retroauricular) mi-a explicat riscurile la care ma expun (riscuri de reinterventie), nu mi-a promis marea cu sarea, nici ca voi avea un nas de fotomodel. Pe mine sincer ma intersa doar sa se mai poata face ceva ptr nasul meu. La inceputul lunii aprilie am fost operata la spitalul Medlife, operatia a decurs ok( a durat 7 h), m-am simtit f bine dupa nu tu rau sau varsaturi, iar personalul medical de acolo s-a comportat impecabil.
Am respectat indicatiile dl. dr, nu am plecat din Bucuresti ptr a nu ma supunue riscurilor drumului, am fost la control la 4 zile, la 9 zile mi-a scos tuburile de silicon (nu am simtit efectiv nimic) si atela, m-a pansat din nou si mi-a dat voie sa merg acasa. Am revenit dupa alte 7 zile cand finally mi-am vazut si eu noul nas, iar rezulatatul e chiar. WOW.am un nas f natural, drept, varful e micut simetric, narile egale, nici nu se vede unde am fost cusuta, iar dpdvd functional respir pe nara stanga ceea ce sincer nu s-a intamplat niciodata pana acum. La prima operatie mi-a scos atela dupa 7 zile si poti pleca in lume nu tu controale la 1, 3, 6 luni si 1 an de unde reiese profesionalismul si dedicarea cu care unii medici isi practica meseria.Toti din jurul meu remarca o schimbare, dar nu isi dau seama ce e schimbat... nasul e atat de natural... e nasul care trebuia sa il am de la mama natura. Nu ma interseaza sa fac reclama nimanui, doar sa relatez ce am patit de 2 ori pe propiul "nas".
Am un singur sfat(sfaturi... ) ptr cele/cei care isi doresc o rinoplastie sa nu mai vorbim de secundara: sa se documenteze f bine inainte, sa aleaga medicul pe baza competentelor profesionale si rezultatelor (nu pe baza reclamelor gen kanal d), sa aleaga medicul si nu orasul (cum am facut eu prima data), si nu in ultimul rand sa aiba f multa rabdare.
Multumesc dl.dr. Antohi, dr. Calu, dnei Carmen si staff-ului Medlife ptr noul meu nas!!!!!!
Am un singur sfat(sfaturi... ) ptr cele/cei care isi doresc o rinoplastie sa nu mai vorbim de secundara: sa se documenteze f bine inainte, sa aleaga medicul pe baza competentelor profesionale si rezultatelor (nu pe baza reclamelor gen kanal d), sa aleaga medicul si nu orasul (cum am facut eu prima data), si nu in ultimul rand sa aiba f multa rabdare.
Multumesc dl.dr. Antohi, dr. Calu, dnei Carmen si staff-ului Medlife ptr noul meu nas!!!!!!
Buna, Evelinne86 ! Felicitări! Ma bucur foarte mult pentru tine si pentru rezultatul obținut. Prin experiența similară am trecut eu si familia mea, doar ca eu înainte sa ajung la dr. N. Antohi aveam deja 3 rinoplastii eșuate, aveam nasul distrus din punct de vedere estetic si funcțional, nu respiram pe o nara deloc. A fost clar ca următoarea trebuia sa iasă bine, nu mai puteam sa dau greș, eram intr-o situație disperata. După o îndelungata si minuțioasa informare eram tot debusolata, însă la un control al unui medic estetician am fost îndrumata spre dr. N. Antohi, acesta mi-a spus clar ca este vorba despre o intervenție foarte grea si ca dansul este unul dintre cei mai buni pe rinoplastii secundare.
Așa am făcut, am ales sa merg pe mâna unui medic care s-a dovedit sa facă minuni si mi-a salvat nasul, datorita acestui om mare acum arată minunat. Mi s-au adăugat grefe din cartilajul de la ureche, iar din ce mi-a explicat dr. a fost mult de lucru, operația mea a durat 4-5 ore. In acest moment respir foarte bine cu nas mic si frumos, nu mai sunt complexata si demoralizată cum am fost înainte sa mi se repare greșeala făcută. Multe as avea de spus legat de acest lucru, dar cred ca nu e locul potrivit, tare mi-as dori sa nu treacă nimeni prin ce am trecut eu, rinoplastia este o intervenție complexa, totuși e aparatul respirator, nu e de joaca si o faci numai daca e chiar nevoie, si bineînțeles te lași pe mâini bune.Sora mea si ea s-a operat la dr. doctor acum aproape 10 luni, rinoplastie primara si este mai mult decât incantata, nasul ei arată natural si este foarte frumos. Sănătate va doresc tuturor !
Trimis de pe iPhone-ul meu
Așa am făcut, am ales sa merg pe mâna unui medic care s-a dovedit sa facă minuni si mi-a salvat nasul, datorita acestui om mare acum arată minunat. Mi s-au adăugat grefe din cartilajul de la ureche, iar din ce mi-a explicat dr. a fost mult de lucru, operația mea a durat 4-5 ore. In acest moment respir foarte bine cu nas mic si frumos, nu mai sunt complexata si demoralizată cum am fost înainte sa mi se repare greșeala făcută. Multe as avea de spus legat de acest lucru, dar cred ca nu e locul potrivit, tare mi-as dori sa nu treacă nimeni prin ce am trecut eu, rinoplastia este o intervenție complexa, totuși e aparatul respirator, nu e de joaca si o faci numai daca e chiar nevoie, si bineînțeles te lași pe mâini bune.Sora mea si ea s-a operat la dr. doctor acum aproape 10 luni, rinoplastie primara si este mai mult decât incantata, nasul ei arată natural si este foarte frumos. Sănătate va doresc tuturor !
Nu știu dacă mesajul meu va fi interpretat ca reclamă mascată sau nu, dar eu am facut rinoplastie la Daniel Popescu si sunt foarte foarte mulțumită! Atât! O zi superbă să aveți!
De evitat medicii din Iași, nu au rezultate bune, la dr Andrei Lazar, la doua săptămâni de la operație sunt încă vinatai negre sub ochi, nasul e umflat și borcanos, și pare tot deviat ca înainte de operație, e ridicat in sus ca la Hobiti...deci bani aruncați pe fereastra și rezultatele obținute sunt mai proaste decât nasul de dinainte
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12rinoplastie - nu pot respira normal pe nas
- 4rinoplastie - informatii postoperatorii
- 3rinoplastie - 16 ani
- 0Reconstructie nas (Dr. Coanda Galati)
- 6Nara stanga umflata..
- 0Rezultat dupa rinoplastie
- 0rinoplastie, ajutor!!
- 0Recomandare Dr. Antohi Nicolae
- 1Medicamente după rinoplastie
- 1Rinoplastie+schimb implant mamar
- 1Probleme dupa operație pt deviație de sept și rinoplastie
- 1Recomandare medic rinoplastie
- 4Rinoplastie - pareri la cativa ani dupa operatie
- 0Cineva cu Rinoplastie dr. Calu Alexandru?
Mai multe informații despre: Rinoplastie pentru barbati Rinoplastia Rinoplastia pentru adolescenti complicatiile rinoplastiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: