Recomandare doctor pentru rinoplastie
Din păcate am rămas cu frustrarea :( Am
luat legatura cu doctorul Hakan Gece pt o rinocorectie si așteptam cu multa speranța in suflet un răspuns pozitiv. Din păcate, după vizionarea pozelor mi-a spus ca am pielea groasa si ca el nu considera cazul meu unul nereușit… Bineînțeles ca am apreciat sinceritatea sa, evident ca asta spune multe despre el. Pâna la urma îmi putea si el vinde gogoși, doar sa-mi i-a banii. Dar a preferat sa nu o facă..
Însă eu in momentul de fata chiar ma simt de parca nu mai am speranța.. Tot ce putea fi mai normal si frumos, acum pt mine sa fac o poza e cel mai nasol moment, pt ca îmi strica toată starea după ce ma văd cum arat. N-am fost niciodata vreo frumusețe, însă aveam carisma.. Acum parca sunt baba cloanța, mi-am pierdut si umbra de încredere pe care o mai aveam… Pe zi ce trece ma văd din ce in ce mai urâtă si asta ma face sa sufăr teribil :( Multumesc domnul Fodor pentru un nas de aproape 5 mii de euro care arată ca dracu, probabil făcut de un rezident începător în ale esteticii..
luat legatura cu doctorul Hakan Gece pt o rinocorectie si așteptam cu multa speranța in suflet un răspuns pozitiv. Din păcate, după vizionarea pozelor mi-a spus ca am pielea groasa si ca el nu considera cazul meu unul nereușit… Bineînțeles ca am apreciat sinceritatea sa, evident ca asta spune multe despre el. Pâna la urma îmi putea si el vinde gogoși, doar sa-mi i-a banii. Dar a preferat sa nu o facă..
Însă eu in momentul de fata chiar ma simt de parca nu mai am speranța.. Tot ce putea fi mai normal si frumos, acum pt mine sa fac o poza e cel mai nasol moment, pt ca îmi strica toată starea după ce ma văd cum arat. N-am fost niciodata vreo frumusețe, însă aveam carisma.. Acum parca sunt baba cloanța, mi-am pierdut si umbra de încredere pe care o mai aveam… Pe zi ce trece ma văd din ce in ce mai urâtă si asta ma face sa sufăr teribil :( Multumesc domnul Fodor pentru un nas de aproape 5 mii de euro care arată ca dracu, probabil făcut de un rezident începător în ale esteticii..
Yzza22...îmi pare rău că treci prin asa ceva, insa și eu am avut 3 experiente cu urmări f grave de la dr. Stan...am făcut încă 2 intervenții la alt medic care a reușit sa-mi aduca nasul la o forma cât se cat ok.insa a 6a intervenție la dr. Daniel Popescu a fost cea care mi-a readus încrederea și rezultatul mult dorit. Îl recomand cu toată inima.înainte de toate este un tip foarte sincer și iti spune de la început ce și cât poate face!! Curaj.nu deznădăjdui, mai faci un efort și vei fi super incantata. Și apropos.recuperarea este f ușoară, in 4 zile ești fresh.abia de se mai cunoaște ceva.la mine asa a fost. Mult succes și curaj!!
buna yzza22 buna ady
ady cred ca e merituos ca vrei sa o incurajezi...informatia de la tine 6 interventii...cati ani?nu trebuie sa raspunzi incerc sa intermediez o informare adecvata nu la extreme medicul mentionat de tine ca lozul castigator are deasemenea multe operatii nereusite
ceea ce vreau sa spun: sunt cativa medici"pe val" o perioada...din cauza comentariilor existente..ajung sa se creada prea buni nu pregatesc operatiile oricum fiecare are limitele sale cunostinte medicale si de tehnica, dotare etc
rinoplastia e fff des efectuata prost si un motiv este ignoranta celor care se lasa operati/operate
pt moment vidul legislativ si absenta organizatiilor pentru pacienti le permite medicilor sa faca abuzurile deja cunoscute
pledez pentru informare :)
ma bucur pt reusita ta..multa sanatate
Yzza sunt una din rateurile lui fodor cluj...in cautare de chirurg. pot sa te intreb? contactul tau cu medicul resp ultimul mentionat de tine a fost personal?
cunosti alte persoane operate de fodor cluj in situatii similare?
de ce nu ne organizam?
ady cred ca e merituos ca vrei sa o incurajezi...informatia de la tine 6 interventii...cati ani?nu trebuie sa raspunzi incerc sa intermediez o informare adecvata nu la extreme medicul mentionat de tine ca lozul castigator are deasemenea multe operatii nereusite
ceea ce vreau sa spun: sunt cativa medici"pe val" o perioada...din cauza comentariilor existente..ajung sa se creada prea buni nu pregatesc operatiile oricum fiecare are limitele sale cunostinte medicale si de tehnica, dotare etc
rinoplastia e fff des efectuata prost si un motiv este ignoranta celor care se lasa operati/operate
pt moment vidul legislativ si absenta organizatiilor pentru pacienti le permite medicilor sa faca abuzurile deja cunoscute
pledez pentru informare :)
ma bucur pt reusita ta..multa sanatate
Yzza sunt una din rateurile lui fodor cluj...in cautare de chirurg. pot sa te intreb? contactul tau cu medicul resp ultimul mentionat de tine a fost personal?
cunosti alte persoane operate de fodor cluj in situatii similare?
de ce nu ne organizam?
Buna Ady si Lu! Va multumesc mult pentru susținere si încurajare! Lu, daca te referi la medicul turc Hakan Gece, interacțiunea noastră a fost doar pe instagram.I-am căutat profilul si am făcut putin research, apoi i-am scris pentru ca mi-au plăcut mult rezultatele afișate.
I-am trimis poze, si in urma acestora răspunsul lui a fost ca nasul e ok… Infine..
In ceea ce-l privește pe doctorul Fodor, da, unei fete care s-a operat in aceeași zi cu mine, i-a făcut nasul de jale.. A stat fata aproape 2 ani cu o nara mai sus, si una mai jos, am mai povestit pe aici.. S-a ținut de capul lui pana a operat-o dinnou in februarie, fără bani!!!?? Si uimitor i-a ieșit ok
acum operația..
Apoi o alta, care a rămas cu o găurica intr-o nara.. off, ce sa spun.. Cine știe cate or mai fi?!
I-am trimis poze, si in urma acestora răspunsul lui a fost ca nasul e ok… Infine..
In ceea ce-l privește pe doctorul Fodor, da, unei fete care s-a operat in aceeași zi cu mine, i-a făcut nasul de jale.. A stat fata aproape 2 ani cu o nara mai sus, si una mai jos, am mai povestit pe aici.. S-a ținut de capul lui pana a operat-o dinnou in februarie, fără bani!!!?? Si uimitor i-a ieșit ok
acum operația..
Apoi o alta, care a rămas cu o găurica intr-o nara.. off, ce sa spun.. Cine știe cate or mai fi?!
cred ca sunt sanse sa gasesti pe cineva care sa ti se potriveasca.
nu te lasa
cred ca exista in ro poate chiar in cluj un chirurg care repara nasurile lui fodor, chirurgii se cunosc intre ei
cu atu-uri si lipsuri
din pacate nu mai cunosc pe nimeni operat de fodor...
daca cumva afli un nume te rog contacteaza-ma
numai bine
nu te lasa
cred ca exista in ro poate chiar in cluj un chirurg care repara nasurile lui fodor, chirurgii se cunosc intre ei
cu atu-uri si lipsuri
din pacate nu mai cunosc pe nimeni operat de fodor...
daca cumva afli un nume te rog contacteaza-ma
numai bine
Bună Izza, Buna Lu20!! Eu am tras 4 ani sa ajung la un rezultat ok. Din 2016 pana în 2020.atâtea anestezii și emoții de care primul medic s-a spălat pe mâini spunând ca am o problema la cap, o obsesie pr perfecțiune.dar nasul meu era strâmb și nu puteam respira!!! Ideea este ca mulți aleargă numai după bani.revin, la mine dr. Daniel Popescu a reușit sa repare în proporție de 98% pt ca în urma intervențiilor anterioare am rămas cu o fractura in partea stânga care se vede dacă te uiți f atent.dar eu o știu și încerc sa nu o mai bag în seama. Abia acum pot respira normal și sunt ffff mulțumită. Eu, sincer îl recomand!!!
AdyAdri cine este primul tau medic? Cel ce spunea ca esti obsedata de perfectiune si ca e doar in capul tau ca nu poti respira? Daca ne poti spune! O zi faina!
Buna! Gata si nasucul meu! Fetelor, va multumesc inca o data pt sustinere!!! Am trait o experienta unica, mi a fost foarte frica, dar am reusit! Nici nu stiu cu ce sa incep. In primul rand stiu ca sunt persoane care nu au incredere in comentariile de pe forumuri si le considera reclama sau reclama negativa pentru anumiti medici. O sa incep prin a va spune ca imi puteti scrie si va pot lasa nr meu de tel unde va pot impartasi poze sau orice detaliu cu privire la operatia mea. Au trecut abia cateva zile si ma simt excelent. De fapt, aproape ca nici n ai zice ca ai trecut printr o operatie. Totul a decurs astfel- am ajuns la spital la 7 dimineata. Am fost preluata imediat, am ajuns in rezerva unde impreuna cu asistenta am mai completat niste fise. Apoi mi au fost aduse papuci de unica folosinta, halat steril, ciorapi compresivi, mi s a spus sa ma echipez si sa fiu relaxata ca totul va decurge foarte bine( toata lumea te incurajeaza, pana si nenea brancardier care m a dus catre sala cu liftul s a comportat cu mine ca si cu o ruda, mi a spus ca o sa vad dupa cat de usor a fost, mi a cuprins umerii si mi a zambit tot timpul). A venit cateva minute in rezerva medicul anestezist Uleia si apoi dl. doctor. Dansul m a intrebat daca sunt bine, si a adus aminte toate detaliile pe care le am discutat la consultatie si apoi mi a zis ca ne vedem in sala. Mi s a pus o branula si in 10 min deja eram in sala de operatie. Medicul anestezist m a intrebat unde voi pleca vara asta in concediu, mi a spus ca o sa mi puna in branula ceva sa ma relaxez si doar ce i am raspuns cateva cuvinte ca am adormit. M am trezit in jurul orei 12 ca dupa un somn adanc, tot in sala cand o asistenta ma intreba cum ma simt. Nu simteam nimic, nu imi era rau, nu eram nici macar ametita. Am ajuns in rezerva si deja imi sunam rudele. Am baut apa la o ora dupa, cu inghitituri mici iar pana seara am baut cam 1 l. La ora 14 luam masa:) Ma tot duceam la baie unde era o oglinda sa vad cum arat. Eram deja multumita. Nu poti vedea foarte bine rezultatul avand acel pansament pe nas dar deja observam un nasuc dragut, mic cu nari perfecte. Eu nu am avut un defect foarte mare, aveam un minunat damb, nu foarte mare, care m a complexat toata viata iar varful era maricel dar nu exagerat, la fel si columela. Cu alte cuvinte nu eram horror doar ca voiam sa am un nasuc mai feminin.
De respirat am respirat imediat pe nas, nu am simtit niciun discomfort, nici durere, nimic. Pe la ora 16 mi s a spus ca daca ma simt bine si sunt din Bucuresti ma pot externa la 19 daca doresc. Am ajus acasa bine mersi, mamei nu i venea sa creada cat sunt de bine. Am luat cina, am vorbit cu prietenele si mi am facut dus cu apa calaie. Nu am avut medicamente de luat acasa, doar un spray nazal recomandat de dl. doctor. In primele 2 zile m am umflat foarte putin dar nu m a durut nimic si nu m am invinetit deloc. Cea mai grea parte mi s a parut cu dormitul, faptul ca trebuie sa dormi in pozitie mai ridicata. Mi se mai infunda nasul, puteam respira dar nu perfect. In 5 zile am mers la consultatie unde dl doctor mi a curatat nasul cu niste bulete de vata ( nu doare). Mi a scos pansamentul si m am dus la oglinda. Am plans :) am un nas perfect! Este mai mult decat mi as fi imaginat. Mi se potriveste perfect, este drept, micut si varful super! Este inca putin umflat dar imi place la nebunie. Asa am depasit un complex si incurajez pe toata lumea sa o faca. Domnul doctor Daniel Popescu a fost impecabil. Am vorbit cu dansul inaintea externarii despre plata si mi a spus ca nu e graba, sa mi revin si zilele viitoare ii pot plati. Este un medic exceptional. Nu am cuvinte sa pot exprima cata stima am pentru acest medic si nu cred ca in Romania puteam face o alegere mai buna. Cunosc fete operate in renumita clinica din Turcia si nu au rezultate atat de uimitoare, din punctul meu de vedere parand nenaturale. Imi puteti scrie sau cere sfatul, cum am mai zis sunt deschisa si raspund tuturor. Va pup!!!
De respirat am respirat imediat pe nas, nu am simtit niciun discomfort, nici durere, nimic. Pe la ora 16 mi s a spus ca daca ma simt bine si sunt din Bucuresti ma pot externa la 19 daca doresc. Am ajus acasa bine mersi, mamei nu i venea sa creada cat sunt de bine. Am luat cina, am vorbit cu prietenele si mi am facut dus cu apa calaie. Nu am avut medicamente de luat acasa, doar un spray nazal recomandat de dl. doctor. In primele 2 zile m am umflat foarte putin dar nu m a durut nimic si nu m am invinetit deloc. Cea mai grea parte mi s a parut cu dormitul, faptul ca trebuie sa dormi in pozitie mai ridicata. Mi se mai infunda nasul, puteam respira dar nu perfect. In 5 zile am mers la consultatie unde dl doctor mi a curatat nasul cu niste bulete de vata ( nu doare). Mi a scos pansamentul si m am dus la oglinda. Am plans :) am un nas perfect! Este mai mult decat mi as fi imaginat. Mi se potriveste perfect, este drept, micut si varful super! Este inca putin umflat dar imi place la nebunie. Asa am depasit un complex si incurajez pe toata lumea sa o faca. Domnul doctor Daniel Popescu a fost impecabil. Am vorbit cu dansul inaintea externarii despre plata si mi a spus ca nu e graba, sa mi revin si zilele viitoare ii pot plati. Este un medic exceptional. Nu am cuvinte sa pot exprima cata stima am pentru acest medic si nu cred ca in Romania puteam face o alegere mai buna. Cunosc fete operate in renumita clinica din Turcia si nu au rezultate atat de uimitoare, din punctul meu de vedere parand nenaturale. Imi puteti scrie sau cere sfatul, cum am mai zis sunt deschisa si raspund tuturor. Va pup!!!
Felicitari Emma82!!!! Ma bucur ca ai reușit, ma bucur ca ai făcut alegerea cea mai buna în ceea ce-l privește pe dl dr Popescu!!!!! Tot la d-lui m-am operat și eu ultima oara, după 5 intervenții.ratare.si sunt f mulțumită!!!! Felicitări!!!!
Multumesc, AdyAdri! Stiu ca tot la dansul ai avut si tu rezultatul mult dorit! Tot ce regret e ca nu am avut curaj pana acum, in rest sunt atat de fericita..! De aceea am si scris pe forum, cred ca prin cum am trait noi aceasta experienta putem ajuta alte fete sa ia decizia potrivita.
Bravo Emma :)! Felicitari pentru noul nasuc ( sa-l porti sanatoasa, cum s-ar spune) si pentru alegerea doctorului. Ma regasesc in povestea ta, am ales acelasi doctor (a doua oara din pacate).
Wow Ema, ma bucur mult pentru tine!! Îmi pare rău ca nu am auzit din timp de domnul Popescu :( Cu siguranța l-as fi ales. Poate intr-o zi o sa-mi i-au inima in piept si-am s-o mai fac încă o data, sperând ca va fi ultima oară. Asta inseamna sa te duci ca oaia cu capul înainte, si sa urmărești influencerele curului…
Eu din 2015 tot sper la un nas frumos..
De-acu rămâne sa strang alti 5 mii… :(
Eu din 2015 tot sper la un nas frumos..
De-acu rămâne sa strang alti 5 mii… :(
Yzza22.asa m-am dus și eu.apoi am tras 4 ani și 6 intervenții.salvarea mi-a fost la dl dr Popescu.eu zic sa mai faci un efort, sa lupți ca sa-ti vezi visul cu ochii. Ca peste tot, reclama multă se face la ce nu se vinde...asa am pătit si eu cu nea' Caută.Mult succes!!!
Buna fetelor. Pe cine recomandati dintre cei 2 medici, dr Nicolae Antohi sau dr Daniel Popescu, pentru o doua operatie de rinoplastie, secundara, care sa repare dezastrul produs de incompetenta si bataia de joc a primei operatii, facuta de doctorul Lucian Fodor ?
Buna Woli. Daniel Popescu. Am fost operata de ambii doctori.
Buna. S-a operat cineva la Dr Alexandru Georgescu sau la Ardelean Filip din Cluj?
buna mada
eu m-am operat la fodor lucian cluj, nu il intereseaza ce ii spui ce ai nevoie are `viziunea lui` daca nu iti convine ce a iesit..asta e!
am nevoie de rinoplastie secundara dupa rinoplastia la fodor lucian cluj, unu care se autointituleaza chirurg estetician?!!!
dupa ce am trecut prin mainile lui am´ castigat´ nevroza si fobii
eu m-am operat la fodor lucian cluj, nu il intereseaza ce ii spui ce ai nevoie are `viziunea lui` daca nu iti convine ce a iesit..asta e!
am nevoie de rinoplastie secundara dupa rinoplastia la fodor lucian cluj, unu care se autointituleaza chirurg estetician?!!!
dupa ce am trecut prin mainile lui am´ castigat´ nevroza si fobii
Buna Lu20. Cu siguranță nu merg la Fodor.. De aceea intrebam de cei 2 doctori din cluj, poate a auzit cineva de ei si pot sa ne dea o parere.
Buna! Eu am avut rinoplastie primara la dl.dr.Popescu, deci nu imi pot da cu parerea personal de alti medici. Insa m-am documentat foarte mult inainte, cativa ani, pe forumuri, la persoane care au fost operate sau care cunosteau fete operate de diferiti doctori si asa am luat decizia de a-l alege pe dansul. Daca ar fi sa o fac din nou as alege la fel, nu am niciun regret, rezultatul in cazul meu este peste asteptari. Am o luna de la operatie si ma simt excelent. Pe mine m-a convins si tehnica dansului de a opera, am respirat pe nas imediat cand m-am trezit din anestezie, nu am avut nimic in nas-tuburi, mese, etc. Nu m-a durut nimic chiar daca eram posesoarea unui nas cu “cocoasa”, deci s-a lucrat si la os, nu numai la varf sau nari. Acum, dupa o luna mai este foarte putin umflat dar forma este super. Chiar daca este mai scump ca la alti medici am preferat sa astept sa strang bani si sa merg la dansul. Si mie mi-a fost teama de cum va iesi, ca pana la urma e vorba si de noroc dar am avut incredere si a fost foarte bine. Un medic bun nu merge dupa sabloane, ia in considerare trasaturile dar si dorintele pacientului si ce mi se pare foarte important e ca dr Popescu face nasuri foarte naturale. Si la controalele de dupa operatie am intalnit fete cu care am vorbit si care erau la fel de multumite. Eu cred ca instinctul fiecareia este cel mai important, la prima consultatie iti dai seama ce ai de facut.
Da, asa este! E foarte important si acest feeling pe care il ai. Eu am fost la control la Popescu, dar eram hotarata sa ma operez la Chawy. Desi omul nu mi-a promis mai nimic, nici nu prea vroia sa ma opereze, pentru ca era secundara, am ales sa ma operez la dansul. Am aceeasi parere, forma este perfecta pentru fizionomia mea, operatia a fost "o gluma", nu m-a durut sau deranjat nimic! A fost cea mai buna alegere! Si mai scump devat alti mecici, intradevar, dar mar ieftin decat Antohi, care este foarte apreciat, dar in cazul meu rezultatul a fost dezamagitor. Cu cat ma uit mai mult in oglinda acum, cu atat realizez cat de urat era nasul meu inainte. Popescu este recomandarea mea, fara nicio rezerva si le multumesc fetelor care au scris aici despre experientele lor si m-au ajutat sa ajung pe mana dumnealui.
Stiu ca atunci cand mergi la un medic te intereseaza experienta lui profesionala. Asa este; este important sa cunosti rezultatele si experienta dansului. Un medic bine pregatit nu incearca sa convinga pe nimeni sa il aleaga. Avand si alta problema am avut onoarea de a fi ajutata de acest medic, astfel pot spune ca dansul pe langa a fi un doctor exceptional are un suflet extraordinar. Din ce am mai citit pe forumuri mi-am dat seama ca experienta si rezultatele unui medic in zilele noastre pot fi intinate de unii oameni pentru ca avem acces neconditionat la tot ce inseamna socializare pe internet. Dansul nu are nevoie de reclama. Parerea mea este ca in spatele rezultatelor dumnealui sta enorm de multa munca si dedicare. Nu poate ajunge niciun medic sa fie cunoscut si apreciat decat daca a muncit enorm sa ajunga la acest nivel. Scriu pe acest forum si il voi recomanda tuturor si din apropiatii mei pentru ca il stimez foarte mult si ma inclin unui adevarat profesionist si OM. Rar in zilele noastre intalnesti oameni valorosi si profesional dar si cu suflet atat de mare. Dansul a inteles din cateva cuvinte ce imi doresc, cum am mai scris rezultatul in cazul meu este peste asteptari.
Subscriu în totalitate!!!! Tocmai ce ma întorc de la controlul de un an de la intervenție și vreau sa spun ca am plecat foarte entuziasmata de atitudinea s-o modul sau de abordare, de atenția de care a dat dovada de fiecare data!!!! Experienta și muncă si-au pus amprenta pe rezultatul final!!! Un OM de excepție!! Merita absolut toată considerația.pentru tot.nu mai vb de modestia de care sa dovada!!!! și succes în continuare.fetelor, dacă va decideți sa va lăsați pe mana d-lui, faceți cea mai buna alegere!!!! Mult succes!!! Emma82 ma bucur pt tine!!!! Remiliciu.
sunt o una din cele operate de fodor lucian cluj rinoplastie
pt. ca am sechele nu numai pe fata ci si psihice simt nevoia sa spun din nou si din nou acelasi lucru mergeti la fodor lucian cluj pt rinoplastie: dati banii inainte pt nas de porc la propriu cu cicatrici, asteptati 1 an de zile sa vedeti ce va mai spune tatucu´ fodor luati legatura cu n alti medici ca sa constatati ca nimeni nu vrea sa carpeasca
niciodata nu voi avea ceea ce as fi putut avea pt ca asa a hotarat fodor lucian cluj autoproclamat estetician.cu ce drept?
pt. ca am sechele nu numai pe fata ci si psihice simt nevoia sa spun din nou si din nou acelasi lucru mergeti la fodor lucian cluj pt rinoplastie: dati banii inainte pt nas de porc la propriu cu cicatrici, asteptati 1 an de zile sa vedeti ce va mai spune tatucu´ fodor luati legatura cu n alti medici ca sa constatati ca nimeni nu vrea sa carpeasca
niciodata nu voi avea ceea ce as fi putut avea pt ca asa a hotarat fodor lucian cluj autoproclamat estetician.cu ce drept?
Intr-adevar, Iu20, nimeni nu are dreptul de a “ mutila” asa cum spui tu pe cineva sub titlul de “medic”. Eu nu cunosc rezultatele dumnealui indeaproape, am cunostinte care au fost nemultumite de rezultat dar daca e cum spui tu atunci este chiar grav! Acel consimtamant pe care il semneza un pacient inainte de operatie, unde pe buna dreptate ii acopera oarecum si pe medici de persoane cu alte idealuri( chiar daca un nas este functional si estetic operat corect poate sa nu fie chiar pe placul pacientului), nu cred ca ar trebui sa mai conteze intr-un caz clar de malpraxis- cicatrici, etc. Medicul ar trebui sa ramana in permanenta in contact cu pacientii sai si sa vada ce e de facut intr/un caz ca al tau. Urmaream o emisiune medicala acum ceva timp si un renumit estetician spunea ca e un adevarat succes daca o persoana este 80-90% multumita dupa o operatie estetica. Deci.. e vorba poate si de noroc si de comunicare cu medicul in care el trebuie sa inteleaga exact ce iti doresti. Nici medicul nu este “Dumnezeu”, scuzati mi exprimarea. Dar daca deja este vorba de o trauma atat psihica dar si fizica, nu este deloc ok.. Nu stiu cum ai putea rezolva aceasta problema, poate exista totusi un medic bun care va putea repara nasucul tau.. Eu am avut rinoplastie primara la dr.Popescu. Am citit tot aici pe forum ca dansul nu mai accepta sa reopereze dupa alti medici, chiar nu stiu. Dar daca nu ai apelat la dansul poti incerca. Macar pentru un sfat, este un om minunat si sunt sigura ca si daca nu va accepta sa te opereze iti va oferi o solutie..
Salutare,
In urma cu 10 ani am facut operatia de rinoplastie primara la dl. dr. Antohi, era la fel de celebru ca si acum insa am fost relativ dezamagit si de abordarea dansului si de rezultat dar si de consultatia post operatorie insa mi-am asumat. De curand m-am hotarat sa fac o alta operatie (secundara) iar din ce am rasfoit pe forum, in ultima perioada majoritatea il recomanda pe dl. dr. Daniel Popescu.
Dar ce parere aveti de dl. dr. Youssef Chawi? Face si rinoplastie secundara sau doar primara?
Pe care dintre ei sa ii aleg?
In urma cu 10 ani am facut operatia de rinoplastie primara la dl. dr. Antohi, era la fel de celebru ca si acum insa am fost relativ dezamagit si de abordarea dansului si de rezultat dar si de consultatia post operatorie insa mi-am asumat. De curand m-am hotarat sa fac o alta operatie (secundara) iar din ce am rasfoit pe forum, in ultima perioada majoritatea il recomanda pe dl. dr. Daniel Popescu.
Dar ce parere aveti de dl. dr. Youssef Chawi? Face si rinoplastie secundara sau doar primara?
Pe care dintre ei sa ii aleg?
Mariuss, exact in aceiasi situatie am fost si eu dupa operatia la Antohi.
M-am reoperat la Popescu pe care l apreciez f mult.
M-am reoperat la Popescu pe care l apreciez f mult.
Ms Vlad Mara! Voi face programare pentru consulatie daca nu cumva e in concediu in perioada asta.
Pe domnul doctor in gasesc pe pagina chirurigiefaciala.ro si contactul se termina cu 249?
Am inteles ca sunt mai multi, sa nu il confund.
Pe domnul doctor in gasesc pe pagina chirurigiefaciala.ro si contactul se termina cu 249?
Am inteles ca sunt mai multi, sa nu il confund.
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12rinoplastie - nu pot respira normal pe nas
- 40Se mai poate scurta nasul prin rinoplastie?
- 9Cine a facut operatie de sept sau rinoplastie?
- 2Rinoplastie (deviatie de sept micsorare volum nas)
- 3rinoplastie - 16 ani
- 6Nara stanga umflata..
- 24OPERATIE RINOPLASTIE BUCURESTI
- 0rinoplastie, ajutor!!
- 1Raspuns imediat!!
- 3Va rog raspundeti, cei care ati trecut prin asa cv! Nas infundat dupa rinoplastie
- 0Rinoplastie
- 0Deviatie de sept
- 4Rinoplastie - pareri la cativa ani dupa operatie
- 0Rinoplastie prin dermal filler(acid)
- 0Recomandare rinoseptoplastie
- 5Pareri Maximilian Muntean/Olimpiu Harceaga
- 0Rinoplastie Iasi
Mai multe informații despre: Rinoplastie pentru barbati Rinoplastia Rinoplastia pentru adolescenti complicatiile rinoplastiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: