Recomandare doctor pentru rinoplastie

1567 comentarii 1 2 ..... 464748 ..... 52 53 Înainte ›
0
11-04-2021, ora 22:25
marian.sg
Nu este medic/terapeut
marian.sg
Buna seara!
S-a operat cineva la dnul. doctor Olimpiu Harceaga in Cluj Napoca? Ce parere aveti despre el?
Din ce am citit pe pagina dansului abordeaza o tehnica relativ noua, preservation rhinoplasty care este mult mai putin invaziva si traumatizanta ca si cele clasice.
1
12-04-2021, ora 13:37
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Buna Marian. De doctor nu am auzit nimic, nu-mi pot da cu parerea. De tehnica in schimb, aceeasi metoda o are si doctorul Popescu si chiar nu se compara cu rinoplastia traditionala. Deci de tehnica numai de bine!
0
13-04-2021, ora 23:15
lu20
Nu este medic/terapeut
lu20
buna sorina

cred ca ai avut un noroc chior ca te-a refuzat
abordarea descrisa de tine l-a deranjat...inceputul consultatiei tale la fodor cluj despre 2 interventii esuate la aceesi persoana o cunostinta de a ta
daca ai fi ramas la cazul tau probabil te-ar fi luat ca pacienta si poate ai fi avut noroc poate nu

exista destui chirurgi nici unul nu le stie pe toate cel putin ai premizele unei reusite nu contrariul

pe de alta parte site-urile care publica diverse pareri nu sunt de incredere ex ------* am incercat sa fac publica parerea mea dupa ce am fost operata de fodor cluj
mi s-a cerut dovada ca am fost pacienta lui cu o scrisoare medicala
am solicitat un formular pt. respectarea confidentialitatii datelor personale iar raspunsul a fost nimeni nu poate garanta confidentialitatea datelor.
la momentul respectiv erau 4 opinii 3 pozitive si una negativa intre timp cea negativa a disparut.

(*modificat de admin)
0
14-04-2021, ora 01:00
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Wow, Lu! Imi pare rau! Multumim ca ai impartasit asta aici!
0
03-05-2021, ora 22:19
Dora08
Nu este medic/terapeut
Dora08
Hei Fetelor, help me

Am aproape 6 luni de la rinoplastie și as avea nevoie de ajutorul vostru.. nasul meu încă se exfoliaza și se cojește mereu...nu mai știu ce sa fac sa scap de cojitele astea. Am folosit atâtea creme de hidratare. măști exfoliere și nu pot scapa. un sfat ??!va rog

Mulțumesc
0
05-05-2021, ora 19:33
sonya77
Nu este medic/terapeut
sonya77
Buna, scriu scurt despre experienta mea, isr daca cineva e interesat, pot da mai multe detalii.
M-am operat acum doua saptamani la Hakan Gence in Istanbul. De ce l-am ales? Am fost la consulatie la Dr Fodor si nu mi-a placut deloc de el, nu stie nici sa faca varfurile, parerea mea. Altii nu m-au atras in tara, iar pe turc l-am gasit dupa ce am cautat cine a operat-o pe Andreea Tonciu. Mi-a placut ce a iesit. Tot el a operat-o si pe Nicoleta Nuca. Eu locuiesc in UK, acolo operatiile sunt foarte scumpe, nu am gasit nici pe cineva care sa imi placa.

Costul total a fost de 3000 euro, analize, medicamente, noapte de spitalizare cu insotitor, covid test, transport de la/ catre aeroport, transport de la spital/catre spital.
Era plin de romance la el. M-am intalnit cu o romanca anterior operata in Franta, rinoplastie, iar o alta romanca operata la doctorul acela scump din Bucuresti care face sani. I-a facut si sanii Ioanei Grama. Nu stiu cum il cheama. Cel “semichel”

Eu am mers cu asteptari realiste. Am tenul mixt, pielea groasa, narile mari, orificii mici. Mi-a zis si a facut ce a zis. Cocoasa nu mai am, e mai ingust, varful e putin mai mic, imi place. Momentan sunt putin trista pentru ca simt o denivelare mica sus, de unde incepe nasul. Nu o simteam la inceput, banuiesc ca e tesutul care se vindeca, osul, sper sa scap de ea in cateva luni, ma masez. Nu se vede cu ochiul liber. In rest, ce sa zic. A fost prima mea operatie, nu am mai avut anestezie niciodata. Nu a fost dureros, nu m-am invinetit tare, e doar discomfort. Nu am avut tuburi de silicon sau ceva in nas dupa operatie.
Tot ce imi doresc e sa revina energia, sa pot face sport si sa scap de mica denivelare. Momentan e umflat in varf, narile sunt blocate.

Daca cineva mai are intrebari, sau e curios de rezultat, pot trimite poze in privat, daca se poate aici. Nu ma prea pricep pe acest forum.

Succes tuturor in alegerea doctorului!
0
05-05-2021, ora 22:56
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Buna Sonya si felicitari pentru operatia reusita! In legatura cu denivelarea aceea pe care o simti tu, si eu am aceeasi problema. La aprox. 2 luni dupa operatie am simtit o mica "galmita" aproape de varful nasului, spre nara stanga. La fel, nu este vizibila cu ochiul liber, se simte doar la mana, si nu ma incomodeaza cu nimic. Mi-era teama sa nu se mareasca in timp, dar nu a fost cazul, am vreo 10 luni de la operatie. Ideea e ca nu se retrage. Mie doctorul Popescu mi-a recomandat masaj de drenaj limfatic, la 2 luni dupa operatie, de 2 ori pe zi, vezi si tu sfatul doctorului si tehnica pe net. Recuperare usoara!
1
07-05-2021, ora 09:46
woli
Nu este medic/terapeut
woli
Dr Fodor, nu doar ca nu stie sa faca varfurile, dar cel putin in cazul meu, a iesit o monstruozitate, cu diferente mari dintre nari si cu o bucata de cartilaj, iesita in afara, vizibil pe partea stanga. Bineinteles ca el nu isi asuma nici o vina si nu recunoaste ca a gresit cu ceva. Totul este perfect dupa parerea lui.Bine acum, sa fiu sincera dupa o asemenea experienta, nici nu cred ca mai am curajul sa mai apelez la serviciile dumnealui, dar macar sa fi avut bunul simt sa recunoasca ca a gresit. Dupa operatie atitudinea lui se schimba total la 180 de grade. Indepartarea atelei, benzii nazale s-a facut intr-o mare graba, in camera de garda, a spitalului de stat din Cluj, unde probabil fusese de garda in noaptea respectiva si unde mai era un coleg de-al sau, care dormea, fiind obosit dupa o noapte de garda, avand grija mare ca nu cumva sa il deranjam, ceea ce mi se pare foarte neprofesionist din punctul meu de vedere, avand in vedere costul enorm al operatiei si cum au decurs lucrurile la inceput. Ceea ce mi s-a parut si mai ciudat, e faptul ca incearca sa te convinga sa faci si alte operatii estetice, probabil pentru a putea incasa si mai multi bani de la tine, ceea ce nu mi s-a parut deloc in regula si profesionist.
0
07-05-2021, ora 10:07
Madalinamadal
Nu este medic/terapeut
Madalinamadal
Salutare Sonya!
Felicitări pentru intervenția pe care ai avut-o. Deci eu sunt pe gânduri acum sa ma operez la dr Antohi sau dr Hakan..am o mare dilema.
Dvs ați așteptat jumătate de an operația la domn doctor? Mie cam așa mi-a zis asistentul. Și Per general sunteți mulțumită din cate înțeleg? Mulțumesc!
1
07-05-2021, ora 13:24
Yzza22
Nu este medic/terapeut
Yzza22
Buna fetelor! Daca faceti un search cu username-ul meu, o sa găsiți împărtășită intreaga mea experiența cu nasul..
Doua operații eșuate, prima la Iași la Teodor Motruc, a doua la Cluj, la “preaminunatul” si mult prea aclamatul Fodor.
Sorina, mare noroc ca te-ai oprit la timp! Te-a “trecut” un pacat iubita mea.
Subscriu total fetelor ce își spun poveștile triste in legatura cu acest medic. M-am dus si eu la el, cu o mie de speranțe, si am plecat fără niciuna. Atâta era de urcat in slavi de influencerii p...ii, încât am înghițit si eu gălușca mirajului unui nasuc finuț. Mare greșeala, mi-a bușit rău nasul..Îmi doream un nas mai subțire, vârful ridicat si finuț.Infine, numai cum mi-am dorit nu e. Am o adancitura intr-o parte, din fata parca e mai gros decât înainte, strâmb si urat. Ca sa nu mai spun ca am impresia, si nu sunt singura cu aceasta suspiciune, ca pe mine m-a operat un rezident. Când sa mi facă anestezia, el era îmbrăcat in haine de strada, abia sosit de la spitalul de stat... Când mai facccate o poza si ma văd, ma apuca plânsul, îmi vine sa ma ascund undeva si sa nu mai văd pe nimeni. Atat mi am dorit de mult sa pot sa nu ma mai ascund la poze in viața asta, însă ciuciu..
Unei fete cu care ulterior m-am împrietenit, i-a făcut nasul de toată jena. A trebuit fata sa aștepte 2 ani si cv având o nara mai sus, si cealaltă mai jos. A operat-o iar, in februarie, după îndelungi insistente si uimitor ea e mulțumită acum. Ce e mai uimitor e faptul ca a operat-o fără bani de aceasta data, oare de ce?! Pt ca se simțea cu musca pe căciula, evident...
Despre cum interacționezi cu el după operație, sunt de-acord cu fetele. E fff greu de găsit, îi scrii azi si îți răspunde, Daca ai noroc, peste vreo 3, 4 luni. I am scris din septembrie anul trecut si pana acum o luna, când IAR i-am scris, dar de aceasta data pe facebook..Atat știe sa spună, sa vii la control. Unde stai 2, 3 minute, in care e totul perfect si minunat pt el, iar tu te simți de tot rahatul... Am cheltuit cu tot cu bilete de avion, eu locuind la Londra, cazare, analize, vreo 5 mii de euro si arat ca dracu. Îmi vine sa plâng, sunt in depresie si nici nu mai am parca curaj sa ma gandesc ca vreun doctor VREODATĂ, mi-a face si mie, pe banii meu, un nas cum îmi doresc.
Va îmbratisez dragilor si mare mare grija când va alegeți doctorul. Cu nasul e o alta treaba, e vorba de fața noastră cu care ieșim in lume, o țâță o mai ascunzi, dar cu fața noastră ce facem?! Daca nu avem încredere in noi, credeți-ma ca se duce naibii totul.. de aici pleaca tot.. :(
0
07-05-2021, ora 21:05
Sorina.B
Nu este medic/terapeut
Sorina.B
Fetelor m-am operat ieri la domnul doctor Aschilian. Nu știu cu ce sa încep sunt foarte mulțumită din toate punctele de vedere deviația de sept in proporție de 90%.
Deci in primul și in primul rând domnul doctor nu a acceptat bani Cash in ziua intervenției și ma operat acum sunt acasa și urmează sa ii transfer restul de bani luni. Nu știu câți medici ar procedaa la fel( Fodor mia cerut bani primu lucru)
Cât despre operația nu cunosc procedura, nu cu osc tehnicile de lucru dar eu respir foarte bine înainte respiram doar pe o nara, nu văd nici măcar o tăietura la baza nasului sau lângă cele 2 nări. O mică incizie interioară care nu se observa subnicioforma. Sunt puțin vânata la ochii cred ca este normal a taiat un os acolo, adică mia arătat in palma o bucățică de os ce a scos.. iar pozele înainte și după sunt exact ce mi-am dorit. In concluzie îl recomand cu încredere și ma voi întoarce la el și pentru alte intervenții
1
07-05-2021, ora 22:35
AdyAdri
Nu este medic/terapeut
AdyAdri
Yzza.îmi pare rău că ai trecut prin atâtea...insa re înțeleg perfect! Și pe mine m- a nenorocit Stan...alt "zeu" !! Arara la fel nasul meu...cum l-ai descris pe al tău. El m-a făcut de 3 ori, m-a desfigurat.apoi încă 2 la un dr, care a reparat cât s-a putut și ii port respect, iar la a 6a intervenție făcută la dr. Popescu Daniel, am rezultatul mult dorit.am investit în nas aproape 10 mii de euro, deci.daca iti permiți si daca iti găsești curajul, încearcă sa rezolvi problema.e păcat sa lași sa te macine o imagine, pt niște bani.eu sunt pe principiul.oricum ma ia dracu și nu iau nimic după mine!!!! Important este sa fii mulțumită cu tine, banii se fac!!!! Succes.mult curaj!!!!
0
07-05-2021, ora 22:57
Yzza22
Nu este medic/terapeut
Yzza22
Multumesc AdyAdri! pfff, ai trecut si tu prin ceva experiențe, si sunt convinsa multe frustrări! Te admir pt curajul tău.Eu deja ma gandesc cu groaza la o eventuala a 3-a. Pffff, ma i-a deja cu anxietate.. Sunt la faza de research, IAR, si stii cum e..un fel de Sherlock Holmes sunt..după o poza cu un nasuc cum îmi doresc, ajung la un medic si după recenzii, si mereu sunt cate unele negative care te întorc si răscolesc si iar cad, apoi iar urc, si tot asa... :/ Azi m-am uitat pe insta la medicul turc recomandat de o fata mai sus, apoi am dat de altul si când colo ditamai scandalul despre niște fete operate si violate.. Gizaaas, nici nu mai stii pe ce sa dai banii si în cine sa te increzi..
Am si eu pierdute aproape 7 mii cred numai cu operații nereușite. Îmi pare asa rău, pt ca puteam sa-mi fac dinții wow de banii astia, macar înțelegeam ceva...
1
09-05-2021, ora 09:35
Patrioana
Nu este medic/terapeut
Patrioana
Buna fetelor, am vazut ca una dintre voi s a operat la domnul dr. Aschilian. As dori sa intreb, asculta ce, cere si pacientul? Pentru ca eu am un nas cu cocoașa dar nu ma deranjeaza aia problema este vârful si nările pe scurt partea din fata. Un pret aprox daca se poate desigur. Multumesc mult mult!!
1
09-05-2021, ora 10:06
lu20
Nu este medic/terapeut
lu20
simt nevoia.. sa spun suntem obligate de adm site-urilor sa ne temperam afirmatiile

cu toate astea sa ma refer la un medic care nu si-a facut treaba si isi bate joc de mine si dupa operatie - cazul meu Fodor lucian cluj- e umilitor si degradant sub orice nivel sa citesc "dansul" "'dl dr" etc

pentru mine fodor lucian cluj asazis chirurg estetician nu este estetician si nici om, un om ar fi inteles sa raspunda la intrebari cel putin cu profesionalism daca nu are empatie mi-a furat speranta cu aroganta si nesimtire mi-a distrus viata
o asistenta medicala vorbeste despre "asumarea " din partea pacientelor
titrata asta repeta ca un papagal ce aude la fodor lucian cluj
dupa care citesc "echipa minunata"
cele care ati fost operate de fodor lucian cluj : ganditi-va in ce conditii ati facut controlul postoperator
una intra alta iese
cu oglinda de baie
3 persoane intr-un salon de la intervisan cluj in perioada corona.
da coruptia e primul cuvant si explicatia pentru ceea ce se intampla

propunere mea : nu dispun de cunostintele necesare ar fi util un site al pacientilor pe care in mod civilizat sa expunem cazul scurt si poze inainte si foto resp preturi
ar fi singura modalitate pt. o schimbare pozitiva
1
09-05-2021, ora 10:22
lu20
Nu este medic/terapeut
lu20
cate dintre cele operate de fodor lucian cluj v-ati asumat stressul ca opereaza x persoane pe zi si v-ati asumat riscul ca la nr de pac operati in ziua respectiva voi o sa fiti esecul
fodor lucian cluj nu-si asuma esecul dimpotriva continua in aceeasi maniera
0
26-05-2021, ora 23:18
Mia.
Nu este medic/terapeut
Mia.
La Dr. Florin Juravle s-a operat cineva? Pare a fi un doctor de top, dar nu vad multe comentarii pe forum.
Stiti ce tehnica foloseste?
0
30-05-2021, ora 21:06
Emma82
Nu este medic/terapeut
Emma82
Buna, fetelor! Am programat operatia mea de rinoplastie primara la Dl Dr Popescu. Apelez la voi, cele care ati trecut deja prin operatie deoarece recunosc, mi e putin frica fiind prima de acest gen. Voiam sa mi impartasiti si mie experienta voastra postoperatorie, de cand v ati trezit din anestezie pana la primul control. Remiliciu a oferit multe detalii si ii multumim pentru asta. Din cate am inteles singura durere a fost la introducerea branulei. Ce alte simptome au fost, ati putut manca, a fost nevoie de medicamente dupa( antibiotic, ceva)? Cand v ati trezit din anestezie v a fost rau, greata, etc? Multumesc din tot sufletul si promit ca revin cu parerile de dupa poate ajutam si alte fete fricoase ca mine
0
30-05-2021, ora 22:51
sonya77
Nu este medic/terapeut
sonya77
Madalinamadal, eu aveam programare pe noiembrie 2020. Deoarece am avut niste palpitatii din cauza unei boli autoimune, hipotiroidism si stres, am amanat pe ianuarie 2021. Atunci nu am putut zbura din cauza restrictiilor din uk, asa ca le-am zis sa ma anunte cand anuleaza cineva, insa cu optiunea de a avea operatia in iunie 2021. In februarie mi-au zis ca a anulat cineva pe aprilie, am acceptat. Cred ca daca programezi operatia si le zici sa te tina la curent, o poti face mai devreme. Eu nu am dat nimic avans, am platit cash.

Emma82, eu nu am avut nici o operatie pana la rinoplastie, am fost si eu ingrijorata. Cu durerea nu am probleme, eu fiind destul de toleranta la durere fizica, insa nici nu a fost cazul. Nu e o operatie dureroasa, recuperarea nu e dureroasa, e vorba doar de discomfort. Dupa operatie, cand m-am trezit, m-am simtit putin rau, insa a trecut in cateva ore. E important sa bei apa, chiar daca nu prea poti misca buzele. Am avut un paharel cu gura mai triunghiulara si imi turnam eu apa in gura, nu poti trage din pahar, sau din pai. M-am putut misca incet, nu e ok sa te apleci, am stat doar peste noapte in spital. Am mancat dupa operatie, cina, supa, legume fierte, piure. Nimic care sa trebuie sa fie mestecat, zdrobit. Tenul se ingrasa foarte tare, de spalat ma fata eu ma stergeam cu niste dischete umede. De periat pe dinti ma periam cu periuta de copii. Ata dentara am folosit-o dupa cateva sapt nu au voie sa te apleci, sa ridici lucruri grele. Dus am facut a doua zi, usor, am tinut dusul in mana ca nu e voie sa pice apa pe zona operatiei. pe par m-au spalat prietenele mele cu care am fost la operatie, in chiuveta :)) eu stand pe un scaun, in fund, am lasat capul usor pe spate. Asa am si dormit. Trebuie sa dormi cu trunchiul usor inclinat, nu ai voie sa dormi la orizontala, sau pe o parte. Din cauza ca nu poti respira pe nas, o sa respiri pe gura. Mereu sa ai un pahar de apa langa tine. Eu am avut si saliva artificiala, un fel de pasta. Au ajutat. Am luat arnica tablete sa ma ajute cu vanataile, desi nu am prea avut. Am mancat ananas ca ajuta cu inflamatia. Sa ai betisoare de urechi, pansament bucatele mici. Doctorul iti pune sub nas dupa operatie, eu mi-l tot schimbam ca sa fie curat, peste noapte mai curgea sange sau lichid, cum ma dadeam cu spray nazal. Nu introduci nimic in nas, nu bagi betisorul, nici varful sprayului. Eu dadeam de sub nas, cumva, mi-a dat o crema sa o pun la baza nasului, pe zona operatiei. Sa bei multa apa ca eu m-am simtit foarte ametita, insa din cauza ca nu puteam sa beau apa usor, credeam ca am baut multa, incet. Fals. Bine ca nu am lesinat :)) ma simteam foarte ametita. Am stranutat si in ziua operatiei, cu gura deschisa. Nu ai voie sa sufli nasul, sauna, bai fierbinti, fumat. Nu mancare picanta cateva zile.

Eu zic ca nu doare nimic, e doar neputinta de a nu putea face lucrurile normale, trebuie sa ai rabdare. Multa sanatate si succes!
0
30-05-2021, ora 23:18
Emma82
Nu este medic/terapeut
Emma82
Multumesc mult de tot, apreciez ca am primit un raspuns atat de concret si complet :) voi scrie in curand cum a fost. Va imbratisez, fetelor, sa mi tineti pumnii!!!
0
31-05-2021, ora 00:12
AdyAdri
Nu este medic/terapeut
AdyAdri
Dacă te operezi la dr Popescu.ești pe mâini bune!!!! Eu m-am operat la 8 dimineața și la 17.00 am plecat acasă.respiri normal, nu vei avea nimic în nas.iti revii fff repede. Succes!!!
0
31-05-2021, ora 08:51
sonya77
Nu este medic/terapeut
sonya77
Buna, nici eu nu am avut nimic in nas, m-am recuperat repede, insa nu am respirat normal. Daca inchidram gura, nu aveam aer. Cred ca mi-a luat trei saptamani sa pot respira pe nas si sa trag din pai nici acum dupa o luna nu respir ca inainte, inca mi se mai infunda nara stanga. Succes!
0
31-05-2021, ora 12:13
Vlad Mara
Nu este medic/terapeut
Vlad Mara
Emma82 daca te operezi la dr Daniel Popescu vei respira direct pe nas dupa operatie. Nu vei avea nevoie de medicamente acasa. Nu doare. Recuperarea are etape si poate diferi de la fiecare persoana. Din experienta insa, la el, recuperarea e incomparabil mai usoara decat la prima mea operatie la alt medic.
Nu-ti face griji vei primi la plecare din clinica toate informatiile necesare.
Succes!
0
31-05-2021, ora 13:48
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Da, Emma82, vei fi bine, nu-ti face griji. Dupa operatie te simti poate putin infundata si obosita, vei vrea sa "dormi anestezia" cateva ore :)). Imi amintesc si ca aveam o senzatie de corpi staini in ochi, ca si cum era ceva praf, dar a trecut in 2-3 zile. Altfel, dureri eu nu am avut. Nici bandaje si nici ochii vineti. Dar la majoritatea pacientelor se va invineti zona ochilor. E normal, si nu sunt dureri asociate de niciun fel. Vei face niste analize inainte de operatie si iti vor da cateva indicatii. La fel si post-oerator, vei aveai indicatiile de rigoare. Eu am plecat din spital in aceeasi zi si a doua zi eram la terasa. Mult succes, sa ne tii la curent.
0
31-05-2021, ora 14:12
Emma82
Nu este medic/terapeut
Emma82
Fetelor, sunteti deosebite! Nu ma asteptam sa primesc raspunsuri atat de repede si atat de concret detaliate. Sunt fricoasa, recunosc, dar trebuie sa depasesc un complex care m a chinuit toata viata :) Promit ca revin cu experienta mea si nu am cuvinte pentru cat va apreciez ca va implicati si in experienta altora! Chiar mi ati dat curaj! Va pup!!
0
31-05-2021, ora 16:16
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Cu drag, Emma. Si noi am avut nevoie de incurajari, la randul nostru. Totul va fi bine :)!
0
04-06-2021, ora 02:33
Liliana200
Nu este medic/terapeut
Liliana200
Buna Sonia77, imi poti spune cum ai luat legătura cu doctorul Hakan?
Imi poți trimite te rog poze dinaintea operației și după ? Desigur dacă vrei..
Sunt interesată și eu sa imi fac rinoplastia tot cu dansul deși îmi este foarte frica
0
04-06-2021, ora 09:06
sonya77
Nu este medic/terapeut
sonya77
Buna Liliana200, ti-am trimis mesaj cu numarul meu si vorbim pe Whatsapp!
0
07-06-2021, ora 13:57
woli
Nu este medic/terapeut
woli
Vai, in cazul meu, recuperarea dupa operatia de rinoplastie facuta la dr Fodor Lucian nu a decurs atat de usor, cum citesc ca s-a intamplat la alte fete. Eu am fost vanata destul de tare la ambii ochi, aproape 2 saptamani, dupa operatie si nu puteam sa respir pe nas mai deloc. Au trecut doi ani jumatate dupa operatie si in continuare am mari probleme de respiratie, probleme pe care inainte de a ma opera la domnul doctor nu le aveam, desi el m-a asigurat ca totul va fi bine si caile respiratorii nu vor fi deloc afectate. In realitate, nu s-a intamplat asa. Pot spune ca pe nara dreapta nu pot respira aproape deloc iar pe cealalta respir mai greu decat inainte.Nu am de ales, trebuie sa ma operez din nou. Intru in depresie cand stiu ca trebuie sa trec din nou prin chinul unei noi operatii, deloc usoare.
0
14-06-2021, ora 14:21
Justanother
Nu este medic/terapeut
Justanother
Giulia_Maria Buna, nu stiu daca mai esti activa pe cont. Si eu am 2 ani si ceva de la operatia facuta la Antohi si nu sunt multumita. Aceeasi “placa” si la mine “nasul are piele groasa” dar sunt deja 2 ani si ceva si arata tare rau. Problema medicilor esteticieni este ca nu isi asuma nimic. Eventual ar fi instare sa dea vina pe noi pacientii, ca nu am facut “ce trebuie” dupa operatie. Intr-adevar e plin de fete in cabinetul dumnealui. Probabil cum ti-e norocu, ori iesi prost, ori bine..
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
1567 comentarii 1 2 ..... 464748 ..... 52 53 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Rinoplastia pentru adolescenti
  • Complicațiile rinoplastiei
  •