Recomandare psihiatru care sa imi prescrie bupropiona
Eu am libido 0 si probleme de erectie de la antidepresive. am auzit ca acest medicament creste libidoul, am cerut de la diversi psihiatri sa mi l prescrie dar toti ma mint, ba ca nu se gaseste in farmacii, ba ca mi l dau mai tarziu, ba ca nu e in romania, ba ca nu e bun pentur mine, sau pur si simplu ignora. vad postari pe forum de la oameni care l au primit pur si simplu pentru lasatul de fumat asa ca nu inteleg de ce nu mi l ar da mie. m ar interesa mai ales in zona targoviste/bucuresti
4 comentarii
mai bine apelezi la solutii directe pt asta. vorbeste cu endocrinolog pt evaluare testost.
Nu are treaba cu testosteronul, el nu are libido de la antidepresive, e bine sa ia bubropiona sau buspirona, macar medicul sa incerce, de ultima chiar se zice ca, chiar ajuta la linidoul pierdut de la antidepresivele SSRI.
Se asociaza f bine bubropiona cu SSRi-urile.
La mine era testo okey dar nu mai mergea treaba de la Zoloft prin 2012.
Ca sa vada daca e in RO se duce la farmacie si intreaba de Elontril, ca asa se numeste.
O sa intreb eu pe cineva daca te poate ajuta, adica un medic, si iti dau pe privat raspunsul, daca accepta si imi raspunde ai noroc, in Bucuresti.
Se asociaza f bine bubropiona cu SSRi-urile.
La mine era testo okey dar nu mai mergea treaba de la Zoloft prin 2012.
Ca sa vada daca e in RO se duce la farmacie si intreaba de Elontril, ca asa se numeste.
O sa intreb eu pe cineva daca te poate ajuta, adica un medic, si iti dau pe privat raspunsul, daca accepta si imi raspunde ai noroc, in Bucuresti.
O sa-ti dau pe privat datele, te duci la medicul care-ti zic, am vb cu dansul. Sa te vada si vedeti. Iti dau datele peste cam 2-3 ore.
Ai pe privat toate datele, iti urez succes.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Antipsihotic Rispolept solutie orala si Abilify
- 16Restrictii schizofrenie si alte boli afectiuni psihice
- 2Schimbare Cipralex cu Coaxil. As dori sfatul unui medic
- 5Cand e cel mai bun moment sa renunt la Trittico ?
- 3Cand este indicat sa schimbi medicul psihiatru?
- 2Aripiprazol /aryzalera/ abilify în sarcina
- 9Schizofrenii sunt buni de ceva?
- 10Intrebari despre halucinatii
- 3Stare de sanatate alterata precara subreda
- 0PENTRU CEI CE AU O BOALA PSIHICA DIAGNOSTICATA SI LUCREAZA