Recomandare psihiatru care sa imi prescrie bupropiona

03-10-2023
gusterel
Nu este medic/terapeut
gusterel
Eu am libido 0 si probleme de erectie de la antidepresive. am auzit ca acest medicament creste libidoul, am cerut de la diversi psihiatri sa mi l prescrie dar toti ma mint, ba ca nu se gaseste in farmacii, ba ca mi l dau mai tarziu, ba ca nu e in romania, ba ca nu e bun pentur mine, sau pur si simplu ignora. vad postari pe forum de la oameni care l au primit pur si simplu pentru lasatul de fumat asa ca nu inteleg de ce nu mi l ar da mie. m ar interesa mai ales in zona targoviste/bucuresti
4 comentarii
0
03-10-2023, ora 18:34
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
mai bine apelezi la solutii directe pt asta. vorbeste cu endocrinolog pt evaluare testost.
0
03-10-2023, ora 18:46
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Nu are treaba cu testosteronul, el nu are libido de la antidepresive, e bine sa ia bubropiona sau buspirona, macar medicul sa incerce, de ultima chiar se zice ca, chiar ajuta la linidoul pierdut de la antidepresivele SSRI.
Se asociaza f bine bubropiona cu SSRi-urile.
La mine era testo okey dar nu mai mergea treaba de la Zoloft prin 2012.

Ca sa vada daca e in RO se duce la farmacie si intreaba de Elontril, ca asa se numeste.

O sa intreb eu pe cineva daca te poate ajuta, adica un medic, si iti dau pe privat raspunsul, daca accepta si imi raspunde ai noroc, in Bucuresti.
0
04-10-2023, ora 09:05
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
O sa-ti dau pe privat datele, te duci la medicul care-ti zic, am vb cu dansul. Sa te vada si vedeti. Iti dau datele peste cam 2-3 ore.
0
04-10-2023, ora 11:28
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Ai pe privat toate datele, iti urez succes.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul