reconstructie masea

21-09-2013
r8andreeameri
Nu este medic/terapeut
r8andreeameri
Buna ziua! Am fost de curand la stomatolog si dupa obturarea canalului mi-a spus ca data viitoare imi ia amprenta si in ziua urmatoare face reconstructia de masea. Asta inseamna ca maseaua trebuie imbracata..sau exista o astfel de metoda inainte de plomba finala? La ce se refera reconstructia de masea.? Multumesc!
1 comentarii
0
22-09-2013, ora 10:42
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Prin amprentare inseamna ca o sa realizeze o structura protetica pe acea masea, distructia fiind prea mare sa poate fi refacuta numai din "plomba"clasica. Probabil o va restaura cu coronita, cu inlay sau onlay ( niste "plombe" realizate in laborator)+ sau - "pivot". Nu plecati insa de la medicul dumneavoastra fara sa va lamuriti; intrebati exact, este cel mai in masura sa va dea informatii despre situatia dumneavoastra de moment!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul