recuperare postoperatorie fistula anala | Forumul Medical ROmedic

recuperare postoperatorie fistula anala

1314 comentarii 1 2 ..... 192021 ..... 43 44 ÃŽnainte ›
0
27-09-2018, ora 20:41
Fluturaș18
Nu este medic/terapeut
Fluturaș18
Mulțumesc :)
Sper și trebuie sa fie bine.
1
27-09-2018, ora 22:55
o£o
Nu este medic/terapeut
o£o
Fluturas 18 si dragi prieteni de suferinta, stiti ce cred eu ca e destul de important in afara de respectarea celor prescrise de dr Andrei? Pt cei care au auzit deja vorba dulce " vindecat" e bine sa deturnam treptat atentia de la zona cu pricina catre alte probleme curente ale vietii. Astfel organismul preia grija trecand pe "pilot automat". Cu alte cuvinte sa nu ne ingrijoram prea tare daca mai apar sincope minore gen 1 scaun pe zi sau tranzit mai greoi din cand in cand. Ne mai ajuta si acest forum plin de vorbe de incurajare sau linistire fara de care eu personal nu cred ca luam fericita decizie de a ma trata la aceasta clinica.
O sa fie bine pt toti cei cu speranta si credinta.
Poate intr-o zi vom iesi impreuna la un gratar.cu legume si fibre :)
1
28-09-2018, ora 10:02
E££a
Nu este medic/terapeut
E££a
Buna. Am si eu o "taietura" proaspata (de ieri) ptr fistula...efectuata tot unde ziceti voi si doar ptr ca am citit vreo juma' de an postarile voastre...nu stiu daca are rost sa adaug detaliile stressului si panicii si fricii si durerii...etc...stiti voi cum e...din pacate. O sa trec direct la subiect: dupa cat timp ati renuntat la mesa aceea toootal incomoda??? cel putin pe mine m a deranjat de ieri pana azi pana la depresie...horror senzatia.un raspuns daca se poate apreciez anticipat.
0
28-09-2018, ora 13:09
Dascalu Cosmin
Nu este medic/terapeut
Dascalu Cosmin
Scopul pansamentului este de a tine rana deschisa pt o vindecare corecta, din interior catre exterior. Nu cred ca exista un timp standard de vindecare... faactorul cel mai important este cum reusesti sa ti faci igiena ranii dupa defecatie in cazul in care iti cade pansamentul (care oricum trebuie schimbat in fiecare zi... EU am deja 2saptamani de la interventie, si inca sunt deficitar la acest procedeu dar progresez). Oricum dl Doctor decide cand trebuie sa renunti la mesa, daca decizi tu ca nu mai trebuie sau ca nu mai suporti pansamentul, atunci nimeni nu iti poate granta ca te vei vindeca... si dupa cateva luni vei ajunge de unde ai plecat. Spor la vindecare si multa bafta!
0
28-09-2018, ora 16:36
E££a
Nu este medic/terapeut
E££a
Salut. Multumesc de raspuns...m astept sa nu fie un timp standard. Clar ca fiecare ne vindecam diferit. Intrebam ptr incurajare...cert este ca pansamentul din interior e maxim de "neconfortabil". D abia maine incerc eu prima bandajare. Azi a fost greeeu...nici nu mi venea sa ma mai urc pe masa la dr. Off...d abia astept sa treaca. Mult succes tuturor!
0
28-09-2018, ora 18:01
o£o
Nu este medic/terapeut
o£o
Ce-am mai patimit si eu cu meşa aceea E££a! Momente de groaza la inceput si de fiecare data la schimbarea ei zilnica. Nu am reusit sa o pun singur niciodata. Singurul care mi-o fixa fara dureri era doctorul motiv pt care am fost zilnic la el in prima saptamana. Preferam sa dau cate 60 lei consultatia si sa bat drumul pana acolo decat sa ma chinui in halul acela. Apoi am indurat durerea si discomfortul restul de saptamani pana nu a mai fost nevoie de meşă. La mine era dificil si din cauza unor hemoroizi trombozati care blocau accesul. Pana la urma a fost bine ceea ce o sa fie si la tine. Sanatate
1
28-09-2018, ora 19:19
Fluturaș18
Nu este medic/terapeut
Fluturaș18
Salutare!!!

£O£, mulțumesc mult pentru răspuns!
Încerc sa ma detașez de problema și uneori îmi reușește.
Dehhh, oricât am dori sa fie ca la carte, mai sunt și sincope.
Trebuie sa depășesc și momentul cu uleiul de parafina. Încă mi-e frica sa renunț la el. La cât timp ati renuntat? Dl Dr mi a zis sa renunț treptat, luând din ce in ce mai puțin.( acum iau doar o lingura seara)

Și pentru mine meșa a fost o adevarata provocare. Primul pansament făcut acasă a fost horror. Am plâns o ora după, dar am prins curaj. De fapt gândul la procedura pansarii ma oripila dinainte de operație. Ma gândeam cu groaza cum voi face așa ceva...acolo !!?!?!

Eu am reușit sa ma pansez singura după 3 săptămâni. Dar m-am speriat de niste urme de sange și nu am mai îndrăznit. Când m-a liniștit dl Dr, am reluat procedeul, mai mult dornica sa fiu independenta.

Mi s-a spus ca perioada recuperării este între 5-6 săptămâni. Ultimul control, fix la 6 saptmani a fost cu mult doritele vorbe.

E££a și Cosmin, sa lubrefiati anusul cu crema.! Va ajuta mult la introducerea mesei. Atenție la poziție:RELAXAT, in poziția de control, pieptul înainte și fundul înapoi.
O sa reușiți!

Va doresc tuturor multă perseverenta, curaj, încredere și liniște sufleteasca!
Sa fim sănătoși!
0
28-09-2018, ora 19:55
E££a
Nu este medic/terapeut
E££a
Fara perseverenta cred ca nu avem sanse de reusita...asa ca ce sa facem...pieptul inainte, fundul inapoi! Cert este ca si pe mine ma ingrozeste gandul pansatului inainte sa ma hotarasc sa merg la interventie. Mmm a durut...mmm a deranjat maxim apoi...m am smiorcait toata noaptea si toata ziua siiii la dl. dr in cabinet...pana m a certat.dupa ce m a laudat la interventie ca a mers super repede ca am fost super cuminte. Cred ca am epuizat doza de curaj in cele 20 min...uoff! Sanatate tuturor!
1
28-09-2018, ora 20:20
o£o
Nu este medic/terapeut
o£o
Fluturas 18, mai mult curaj cu renuntarea la uleiul de parafina. Exista alimente care ajuta in caz de "blocaj". E toamna, s-a facut mustul :)
Sincer, fara gluma, mergi pe incredere, renunta la el cat mai repede
2
28-09-2018, ora 21:31
Fluturaș18
Nu este medic/terapeut
Fluturaș18
Mulțumesc, mulțumesc pentru încurajări! O sa încerc.
Sincer va spun ca mie nu mi- a fost frica de colonoscopie sau de operație, cât de perioada recuperării cu tot ce include și mai ales de primul scaun!!!

E££a, ce a fost mai greu a trecut! Te vei obișnui cu toată povestea.
Uite, un sfat și pentru tine și Cosmin care sunteți recent operați. Daca nu reușiți sa curățati bine locul la baie, puteți sa o mai faceți și înainte sa va pansati. In poziția de consult și cu degetul uns de crema, stergeti ușor locul. Degetul il curatati apoi de un pansament steril pregătit din timp. Daca este cazul, repetați procedura. Dar nu va bazati doar pe asta !!!! Încercați sa faceți la baie, ce e de făcut. Explicatiile de sus sunt ca o completare a procesului de igienizare din baie.

Credeți ma ca ajuta mult crema! Atat la pansat cât și la vindecat. Dermazinul e baza. Nu o sa va despărțiți de el prea curând. :))))

Știu ca e incomoda mesa, dar o sa va obișnuiți. Cu timpul va deveni și mai subțire.
Hai, curaj! Încă puțin și trece prima săptămâna care e de foc.

Numai bine!
0
28-09-2018, ora 21:56
petre nicolae
Nu este medic/terapeut
petre nicolae
E££a, eu am patit-o de doua ori, in doua locuri total diferite. Prima data undeva mai jos, spre fesa stanga, iar a doua oara sus de tot, la noada. La prima ma durea incredibil de rau si inainte de operatie si dupa, iar pansatul (mie mi-l facea sotia) era destul de dureros. Primele doua saptamani nu am stat pe fund decat intr-o parte. La a doua fistula nu ma durea nimic, doar mi-a aparut umflatura. Dupa operatie puteam sta in fund, nu ma durea nici pansatul, desi gaura era mult mai adanca. La fiecare dintre noi conteaza amplasarea fistulei, gradul ei de gravitate. Oricum, e o chestiune de timp si vindecarea asta. La mine a durat cam trei luni la fiecare. Ce a fost mai greu a trecut, fii linistita!
0
29-09-2018, ora 15:29
Dascalu Cosmin
Nu este medic/terapeut
Dascalu Cosmin
Este pt prima data cand imi doresc sa fi avut degete de pianist... Doamne cat de mult imi urasc degetul aratator, am impresia ca am un butuc in loc de deget. Daca m ar asculta cineva, la cate incurajari si imbarbatari imi adresez (nu mai vorbesc de gemete) ar zice ca sunt un erou care a reusit sa si bage toata mana cel putin pana in stomac. in realitate este doar un varf de deget.. asta este marea mea performanta de pana acum,.. jalnic, stiu!!!!. Exista cumva I alta varianta, ceva mai subtire, mai. orice???!!!!. Help please!
0
29-09-2018, ora 19:42
E££a
Nu este medic/terapeut
E££a
Salutare tuturor! Revin cu info dupa primul pansament amplasat strategic de mine :)) adica a doua zi l am plasat! Si surpriza...azi la control a zis ca e perfect...aaasaa cevaaa! Cosmin...in ceea ce priveste grosimea...mie mi s a spus la cabinet ca si daca fac mesa ceva mai subtire e ok atat timp cat sta in rana.e foarte important sa stea deschisa. In ceea ce priveste adancimea...n avem solutii...mi s a spus...cat mai adanc...relaxam si bagam degetelul cat mai adanc cu mesa...si multa crema. Revenim cu degetelul sa sesizam daca mesa e bine inauntru si sta dreapta. Nu trebuie sa ne deranjeze...nu stam cu durere...repetam procesul. Tot timpul...relaxam locul cand introducem pansamentul. Horror...stiu! Cum sa fii relaxat in conditiile astea...dar se pare ca tre un pic de perseverenta si curaj! FLUTURAS, tu te ai vindecat? Ce semn ramane acolo? Ca dupa cum arata...mie imi pare ca a cazut meteoritul in locul ala! Sanatate, curaj si rabdare tuturor!
0
29-09-2018, ora 20:29
o£o
Nu este medic/terapeut
o£o
Sfat pentru plasarea meÅŸei in rana. Incercati la introducerea degetului sa presati peretele anal opus operatiei si cand ati ajuns la adancimea maxima (adica tot degetul) presati cu pansamentul direct pe rana. Pentru a scoate degetul fara a trage si meÅŸa afara se indeparteaza ultima falanga adica cea cu unghia tot catre peretele opus ca si cu ai face parghie. Stiu ca e greu dar fundul trebuie sa fie cat mai relaxat in tot acest timp.
In caz ca am reusit sa ma fac inteles, puteti incerca.
0
29-09-2018, ora 21:04
petre nicolae
Nu este medic/terapeut
petre nicolae
Sunt sotia lui petre nicolae. Eu il pansam. Exact asa cum a explicat o£o. Cand bagam degetul nu raschetam rana, ci apasam pe peretele diametral opus. Abia cand credeam ca e la adancimea necesara apasam usor mesa pe rana. Bineinteles ca si mie mi se intampla sa scot degetul cu tot cu mesa si sa o iau de la capat, asa ca nu va descurajati. Mesa trebuie cremuita, asa cum ne arata si dl. dr. la cabinet, dar uneori e prea alunecoasa cu atata crema. Cand mergea la control doctorul Andrei ii punea o mesa mai groasa si il apasa ca sa vada daca rana nu cumva s-a lipit aiurea si il cam durea. Eu ii puneam o mesa mai subtire putin. Cei care va pansati singuri sunteti toti niste EROI. Nu stiu cum reusiti. Eu in primele doua saptamani ii si spalam rana sotului meu, desi aveam sticla speciala din Germania trimisa de o prietena. Fiti curajosi si fericiti ca ati scapat. Noi a trebuit sa o luam de la capat pentru ca sotul meu avea o alta complicatie, o infectie nosocomiala cu clostridium luata din spitalul de urgenta. Asta si niste hemoroizi de care habar nu avea au favorizat aparitia altei fistule in cu totul alt loc. Asa cum v-a explicat si el, are doua operatii. Si cu ocazia asta vreau sa ii raspund si E££ei. Intr-adevar, e posibil sa ramana o cicatrice adanca. La el, cea de la noada, unde fesele stau lipite, nici nu se mai cunoaste, pe cand cea de pe fesa stanga este exact asa cum ai descris-o tu: ca un crater de meteorit. Chiar i-as intreba si eu pe cei operati de mai mult timp, un an sau doi, se mai reface locul, se mai umple gaura aia?
2
30-09-2018, ora 10:29
AndreiCip
Nu este medic/terapeut
AndreiCip
Salutare eroilor! :)

In primul rand am de oferit doua cani de iubire si empatie pt E££a si Dascalu Cosmin.Va rog, nu trisati!Cate una pt fiecare! :))
Am zambit cand v am citit post-urile deoarece am intuit ca tratati problema si cu umor, ceea ce este foarte, foarte bine.
Undeva pe pagina 18 mi a raspuns Fluturas18 si mi a detaliat cum sa fac primii pasi cu pansatul.Recititi sau cititi pt ca e de mare ajutor.Multumita ei, dr ul Andrei Sorin mi a spus de fiecare data ca am facut treaba buna cu pansamentul, chiar m a intrebat daca m am pansat singur. :)
Bineiteles ca i de folos si orice alta tehnica impartasita de vreun alt pacient de pe forum.

Stiu, in prima saptamana e putin mai sensibil locul, dar usor, usor o sa puteti introduce degetul in operatie atat la igienizat cat si la pansat.
Inainte de a introduce mesa faceti un tuseu, introduceti putin degetul cu putina crema pt ca relaxeaza muschii.Asa face si dl.dr. daca ati sesizat. :)

La igienizat pt a nu ustura, puneti o picatura de Sanosan imediat dupa defecatie.Calmeaza instant.

Ganditi va mereu ca o sa fie bine si nu va concentrati atentia "acolo".
Cand simtiti ca intr adevar doare luati cate un Ibuprofen/Nurofen.Fie inainte de pansat fie dupa.
Eu sunt la a 3 a saptamana si deja mi fac masajele cu mare arta si cu maxima profunzime. :)) Am voie si 4-6 ore fara mesa.

Incet, incet o sa puteti igieniza si pansa f bine locul.Tot protocolul asta va fi ceva obisnuit pt o perioada.

o£o avea mare dreptate cand spunea sa ne detasam de gandurile indreptate "acolo".
Pragul asta pe care l trecem ar fi bine sa ne aduca aminte de disciplina, echilibru, ganduri frumoase, iubire, empatie, liniste, rabdare, compasiune, bunatate.
Pe langa "mesa vietii" e necesara si analiza asta.In primul rand pt ca nu mai stam concentrati asupra operatiei si n al doilea rand pt ca intr un fel sau altul am gresit undeva pe parcurs si ne am ignorat inconstient.

Sunt convins ca sunteti cu totii oameni faini si cu povesti de viata frumoase si tare mi ar placea sa va cunosc "meșaților"! :))

Capul sus, pieptul inainte si fundul inapoi pt
ca noi avem cate o mesa si altii n au asa ceva! :))
1
30-09-2018, ora 12:13
Fluturaș18
Nu este medic/terapeut
Fluturaș18
Wow! Sunteți fenomenali!
Citesc cu înțeles fiecare postare și iată-mă plângând sau râzând alături de voi. Asta e viața... mai facem și haz de necaz.

Ma bucur ca explicatiile mele au fost de ajutor. Atenție! Contează cu siguranța ff mult și localizarea plăgii.
Nu uitati sa folosiți crema la lubrifiere. Daca puneți multă crema pe mesa, va aluneca când retrageți degetul cu care lucrați.

Eu am avut fistula și implicit plaga operatorie spre noada. Locul arată spre exterior ca un mic santulet și se simte la capătul inciziei ca o jumate dintr-un pai de suc. Marginile sunt moi, au fost și întărite și am avut treaba serioasă cu masajul. In interior șănțulețul e mai lat, e moale.

Da, E££a, sunt vindecata. La ultimul control, după 6 săptămâni, mi-a spus loc vindecat. Sincer, simteam lucrul acesta. Simteam altfel zona la spălat, la pansat, dar mai mult... remarcasem ca pansamentul nu mai avea secreția aceea verzuie. Pentru mine a fost un indicator, așa cum citisem și din postările anterioare.

Deși e chin cu mesa aceasta, credeți-mă ca o sa va obișnuiți cu ea, încât spre ultimele săptămâni va va fi aproape indiferenta. Plus ca va fi considerabil mai subțire decât la primele pansamente.

Chiar daca scăpam de mesa, vom spala, mângâia, masa și unge cu crema locul cu pricina.. mai mult decât fata:))))

Eu acum întrețin locul cu masaj și crema ( dimineața și seara și după un alt scaun din timpul zilei). Voi reveni apoi la controlul de 6 săptămâni.

Va imbratisez!
Sănătate!
:-)
2
30-09-2018, ora 13:48
E££a
Nu este medic/terapeut
E££a
Salutare la toata lumea! Multumesc andrei ptr cana de iubire si empatie! Trebuie si un pic de umor dupa smiorcaiala de la pansat. De cate ori povestesc cuiva ce trebuie facut...ii vad asa cum se albesc la fata si incep sa prind curaj...zic iaaaa cee pisoi astia se panicheaza numai cand aud. Se pare ca azi ma deranjeaza zona p'afara ceva mai mult ca zilele trecute...desi la cabinet mi s a spus ca urmeaza sa ma supere dosul mai insistent ca dupa interventie intrucat incepe tesutul nou sa si faca aparitia...incerc sa nu intru in panica...am zis incerc...deocamdata. bravo, fluturas! Felicitari ptr rabdare, perseverenta si reusita! Imbratisez toti curajosii...si evident...pieptul inainte, fundul inapoi!!!!
1
30-09-2018, ora 15:07
o£o
Nu este medic/terapeut
o£o
E££a si cei operati de curand. Organismul nostru se pare ca mai tine cont si de vremea de afara. Orice interventie chirurgicala provoaca dueri mai accentuate cand apar schimbari bruste de clima: vant, frig, umezeala. Fa-ti curaj si gandeste mereu ca azi e mai bine ca ieri si mai rau ca maine.
0
02-10-2018, ora 13:09
Dascalu Cosmin
Nu este medic/terapeut
Dascalu Cosmin
Revin in "forta", nu pt ca am facut cine stie ce progrese personale (sunt la fel de deficitar la capitolul autopansare, mioritic vorbind. sunt "tot o apa si un pamant") ci pt ca ieri am auzit primele vorbe pozitive : rana evolueaza bine, este pe drumul cel bun, si asta nu datorita mie ( cred ca mai mult am incurcat) ci datorita domnului Doctor Sorin Andrei in totalitate. Am trecut si de atitudinea de "Maica Domnului" pe care o abordam de fiecare data cand ma duceam la pansat, pt ca mi am dat seama ca nu il impresioneaza cu nimic pe domnul Doctor, care nu face niciun compromis cand vine vorba de evolutia rani, si totodata da dovada de o eleganta iesita din comun cand imi spune ca trebuie sa insist mai mult cu adancimea bandajului, in loc sa mi spuna cat sunt de "prost". cum altii pot sa o faca, si EU nu!!! (eu nefiind elegant cu mine, imi asum partea a doua si o recunosc) Vreau sa spun ca, desi sunt la a 3 a inteventie, este pt prima oara cand am auzit cum trebuie igienizata si pansata o rana in mod corect. Nimeni inainte (la interventiile anterioare) nu mi a introdus bandaj in rana decat in primele 2 zile, in rest fiindu mi interzis sa introduc ceva acolo, rana fiind acoperita cu un bandaj exterior rezistent la apa, pe care trebuia sa l pastrez si cand faceam dus. Tot ce am "patit" pana acum, a fost o noutate pt mine, si tocmai noutatea asta imi da speranta ca ma voi vindeca. Pentru cei care viziteaza forumul si inca sunt indecisi in privinta unei eventuale interventii, am un singur sfat. invatati din experientele noastre relatate aici, si aveti mare grija pe mana cui va dati
1
02-10-2018, ora 17:17
E££a
Nu este medic/terapeut
E££a
Bravo, Cosmin! Ca tot sunt la moda "english-ismele"...keep calm and dig deep! Daca te ajuta cu ceva afla ca si eu sunt deficitara privind "adancimea" si inca sunt la momentul in care imi aduc aminte numele tuturor sfintilor cand e vorba de pansat. Inca nu am fost din nou la control, dar sper si am incredere ca dl dr. imi va da vesti bune. Revin cu vesti. E foarte bine ca ti-a explicat ce si cum e de facut astfel incat sa reusesti vindecarea fara probleme. Zic eu dovada de profesionalism din partea dlui dr.Curaj tuturor!
0
04-10-2018, ora 07:43
Bryan
Nu este medic/terapeut
Bryan
Buna ziua !
Am și eu o problema, nu știu exact ce am, doar că am o durere la șezut, mai ales când stau pe scaun multe ore, este o durere surdă așa nu groaznică... acceptabila.
Am un scaun pe zi.nu sunt constipat...am zilnic un scaun pe zi cam la același ora dimineață, nu am nicio durere in timpul scaunului... De aceea spun că nu știu exact ce am dar când stau multe ore pe scaun apare aceasta durere de șezut, am fost o săptămână plecat in concediu și aproape am uitat de aceasta problema, nu am avut nici un fel de disconfort.
M-am întors la serviciu la birou, din nou pe scaun și a reapărut din nou acea jena/durere.

Cum se numește clinica Doctorului Andrei și unde este, să mă duc să vedem ce zice după un control.

Mulțumesc mult
0
04-10-2018, ora 10:05
o£o
Nu este medic/terapeut
o£o
Salut Bryan, sunt mai multe posibilitati cauzatoare de durere. Cel mai probabil inflamarea unor hemoroizi. La clinica Mediproct a doctorului Andrei sigur vei afla. Este pe Soseaua Colentina usor de gasit pe google maps unde vei avea si nr de telefon pentru programare. Prima consultatie e 150 ron daca nu au schimbat tarifele. Du-te cu incredere cat mai curand ca sa nu se agraveze. Investigatia se face cu anuloscop, nu doare si iti arata pe ecran ce e acolo. Succes si sanatate
0
04-10-2018, ora 11:13
Bryan
Nu este medic/terapeut
Bryan
Ok, Mulțumesc mult
0
06-10-2018, ora 19:34
E££a
Nu este medic/terapeut
E££a
Buna. Dintre cei care au scapat de "bubita" sau cei care sunt proaspeti in joc...care i treaba cu Nizoralul? A mai avut cineva prescris? Face parte din "ritual"? Multumesc anticipat pt raspuns
0
06-10-2018, ora 23:10
Fluturaș18
Nu este medic/terapeut
Fluturaș18
Da, E££a, face parte din ritual. Dermazinul e baza. Il vei avea mereu in schema. Intra nizoralul, apoi cutadenul și baneocinul. Schemele și administrarea diferă de la pacient la pacient.
Eu, vindecata fiind, am indicația de administrare dimineața și seara o zi dermazin cu Nizoral, următoarea zi cutaden și tot așa.
Succes! :)
Sănătate!
0
07-10-2018, ora 05:39
o£o
Nu este medic/terapeut
o£o
Si eu am avut in a doua perioada de creme din schema Nizoral. E una din jucariile "bubiței", preferata fiind asa cum a spus si Fluturaş18 Dermazinul. Daca nu ma lasa memoria, cam la 3 saptamani dupa Nizoral pe meşă e posibil sa auzi si tu E££a de la dr Andrei mult asteptatul cuvant care incepe cu "V" deci esti pe drumul cel bun. Tubuletul de Nizoral costa cam 16 lei dar fata de celelalte e cel mai mic (15 g parca) ceea ce-l face mai scump ca restul "jucariilor. Asta inseamna printre altele ca fundurile noastre au crescut in valoare. :)
Sanatate!
0
07-10-2018, ora 20:02
Pol7
Nu este medic/terapeut
Pol7
Eu vindecat fiind m.i sa spus sa dau o zi dermazim..o zi cutaden timp de 2 luni
Am preferat sa dau seara la culcare
Bafta tuturor
1
08-10-2018, ora 12:02
E££a
Nu este medic/terapeut
E££a
Multumesc pentru raspunsuri! Progresez se pare ! Bun asa! Sanatate tuturor!
1
08-10-2018, ora 23:57
Pol7
Nu este medic/terapeut
Pol7
As vrea sa mai adaug ceva..pt cei care nu s.au hotărât sa mearga la.doctor si care se regasesc in spusele.mele...
Inainte de operatie (a 3 a) din cauza fistulei ( asa a fost la mine) mergeam foarte des la toaleta..aveam scaune foarte des(2...3...4 pe zi)...era jale mare
Aveam dureri andominale
Luam Imodium la greu
Intr.o zi toate bune si frumoase...pana cand...seara fiind...simteam ca raman fara aer
M.am speriat si am ajuns la urgenta
Atunci m.am hotărât sa merg sa ma operez(cam tarziu zic)
De cand m.am operat...toate s.au indreptat
Fistula s.a vindecat
Scaune nu mai am decat 1 dimineata
Dureri...abdominale...zero
Sunt alt om
Sunt fericit
Multumesc pe aceasta cale tuturor care au postat aici si m.au facut sa merg la Bucuresti la Mediproct
Adaugă un comentariu / răspuns
1314 comentarii 1 2 ..... 192021 ..... 43 44 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: