Reflux de 2 ani de zile..
Buna.Am probleme cu refluxul. Nod în gat.saliva ce urca pana în gat zi de zi simt asta la orice ora
Mi am făcut toate investigațiile posibile.endoscopie.barium.manometria esofagiana..mi o iesit ca am reflux..și spasm esofagian..eu am tratament esomeprazol., famotidina.dar fără rezultat.țin regim strict..ultima.oara când am vb cu medicul.mi o spus de operație.. eu fiind în Anglia îmi e teama deocamdată de operație.. as vrea sa știu dacă cineva are aceasta prob ca și mine cum a.putut rezolva fără intervenție?? Mulțumesc
Mi am făcut toate investigațiile posibile.endoscopie.barium.manometria esofagiana..mi o iesit ca am reflux..și spasm esofagian..eu am tratament esomeprazol., famotidina.dar fără rezultat.țin regim strict..ultima.oara când am vb cu medicul.mi o spus de operație.. eu fiind în Anglia îmi e teama deocamdată de operație.. as vrea sa știu dacă cineva are aceasta prob ca și mine cum a.putut rezolva fără intervenție?? Mulțumesc
1 comentarii
Bună! Și eu am aceași problemă.V ati revenit ?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14cura detoxifiere ficat
- 10Dureri sub stern cu eructatii
- 3traheita sau reflux gastro-esofagian?
- 6de cateva zile, dupa ce mananc imi vine sa ragai si toata mancarea o simt in gat
- 4boala celiaca!
- 7Reflux fara simptome clasice ?
- 7Probleme gat si mucoasa orala
- 4Dureri mari, helicobacter, esofagita
- 4chisturi la sinusuri si maxilare
- 1Flegma în piept
- 3Refluxul poate provoca iritarea traheii?
- 1Reflux gastro-esofagian
- 2Pulsatii burta zilnice
- 4Gastrita si boala de reflux gastroesofagian sunt aceeasi boala?
- 2Helicobacter pilory reflux gastroesofagian!
- 0Senzatie de frig de la stomac?
- 14Ecografie parti moi, latero-cervicala, glande salivare
- 1Durere de burtă și febră
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: