Regimul alimentar si fericirea.
Regimul alimentar si fericirea.
Eliminarea orice fel de carne din regimul nostru de alimentatie, carnea fiind preparat si termic nu reuseste sa distruga substantele cu venin.
Cand sacrifici un animal, el elimina multa cantitate de venin in organismul sau, ar fi ca o razbunare pentru consumatorii de carne.IMPORTANT;de cand e intepat sau omorat animalul, el sufera de furie si frica pe o perioada de multe ore in sir, in acest timp de suferinta a animalului, el elimina multe substante periculoase.Oricat ar fi carnea de preparata termic, sau congelata, nu va reusi niciodata sa distruga complet aceste substante x.Si noi nu stim de ce ne simtim nervosi si speriati(exact ceeea ce simte animalul cand moare), simtim ceva putin din ceea ce a simtit animalul sacrificat.
Dreptul de autor:x
Orientariile le-am avut din mai multe carti medicinale.
Eliminarea orice fel de carne din regimul nostru de alimentatie, carnea fiind preparat si termic nu reuseste sa distruga substantele cu venin.
Cand sacrifici un animal, el elimina multa cantitate de venin in organismul sau, ar fi ca o razbunare pentru consumatorii de carne.IMPORTANT;de cand e intepat sau omorat animalul, el sufera de furie si frica pe o perioada de multe ore in sir, in acest timp de suferinta a animalului, el elimina multe substante periculoase.Oricat ar fi carnea de preparata termic, sau congelata, nu va reusi niciodata sa distruga complet aceste substante x.Si noi nu stim de ce ne simtim nervosi si speriati(exact ceeea ce simte animalul cand moare), simtim ceva putin din ceea ce a simtit animalul sacrificat.
Dreptul de autor:x
Orientariile le-am avut din mai multe carti medicinale.
2 comentarii
Regimul alimentar, inclusiv cu carnuri, de aceasta forma, se poate vorbi de nivelul de sanatate mentala, la fel si structura si sistemul de valori contribuind spre pozitivism ori negativism, cum ar fi sunuciderea, omociderea, divorturi, consumul de psicofármacos, consumul de alcohol, etc..
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Exercitii fizice
- 7Eu chiar sunt Antihristul! Lumea asta este o simulare! Pleroma vine!
- 39Somn hiperfragmentat
- 15S-a vindecat cineva prin credinta?
- 2Psiho traumele cronice se pot trata vindeca?
- 0Imi doresc o prietena
- 6Pronoia? Delir paranoid?
- 7Tehnică bombă pentru a elimina tristețea că nu suntem iubiți de fete
- 2Cofeina atacuri de panica
- 9Sufăr de schizofrenie paranoida și am crize ca o sa fiu torturata