Relația noastră!

16-06-2020
Utilizator 89
Nu este medic/terapeut
Utilizator 89
Bună! Deci am o relație de 7 luni, 3 dintre care am fost departe unul de altul. Când eram aproape era foarte bine, practic neînțelegeri nu erau. De când suntem departe, din motive întemeiate, relația s-a răcit, mereu există ceartă și neînțelegeri. Deși eu îl iubesc foarte tare și el spune la fel, am ajuns la o situație, unde era vorba ca el trebuia să vina la mine, deci a făcut diferite planuri, și azi îmi spune - nu are sens să vin. Ce poate fi? Nu îi mai sunt interesantă, așa repede s-a stins focul ? Și ce pot face. Menționez că am discutat cu el, am încercat sa aflu poate este vreun motiv, dar el tot menționează că nu are sens.
2 comentarii
1
16-06-2020, ora 20:06
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara

V-ati gandit ca de fapt este vorba de vreo 4 luni, adica prea putin timp pentru a numi povestea aceasta ”o relatie”?
Cu alte cuvinte cam atat a fost si...s-a consumat...
O relatie nu inseamna doar vorbe si declaratii ci timp, fapte/actiuni/activitati, interese comune, planuri comune etc.
De multe ori exista diferente importante intre ceea ce spune/declara un om si ceea ce face el...
2
17-06-2020, ora 06:13
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
În patru luni nici n-ați ajuns să vă cunoașteți suficient, ca să înțelegeți dacă vă doriți o relație de lungă durată și dacă puteți merge pe același drum împreună.Ca relația să funcționeze ambii trebuie să și-o dorească și să pună umărul la dezvoltarea ei. După ce relatezi, se pare că numai tu dorești continuarea relației. Poți avea o discuție serioasă cu el, să vezi dacă relația voastră mai are un viitor, fără să pui presiune pe el, iar dacă vezi că nu-și dorește ia-o ca pe o experiență de viață din care ai de învățat și mergi mai departe. S-ar putea ca în timp ce tu suferi pentru o relație imposibilă, în preajma ta să fie acea persoană care să te facă într-adevăr fericită, dar pe care nu o observi.
Adaugă un comentariu / răspuns