Relația noastră!
Bună! Deci am o relație de 7 luni, 3 dintre care am fost departe unul de altul. Când eram aproape era foarte bine, practic neînțelegeri nu erau. De când suntem departe, din motive întemeiate, relația s-a răcit, mereu există ceartă și neînțelegeri. Deși eu îl iubesc foarte tare și el spune la fel, am ajuns la o situație, unde era vorba ca el trebuia să vina la mine, deci a făcut diferite planuri, și azi îmi spune - nu are sens să vin. Ce poate fi? Nu îi mai sunt interesantă, așa repede s-a stins focul ? Și ce pot face. Menționez că am discutat cu el, am încercat sa aflu poate este vreun motiv, dar el tot menționează că nu are sens.
2 comentarii
Buna seara
V-ati gandit ca de fapt este vorba de vreo 4 luni, adica prea putin timp pentru a numi povestea aceasta ”o relatie”?
Cu alte cuvinte cam atat a fost si...s-a consumat...
O relatie nu inseamna doar vorbe si declaratii ci timp, fapte/actiuni/activitati, interese comune, planuri comune etc.
De multe ori exista diferente importante intre ceea ce spune/declara un om si ceea ce face el...
V-ati gandit ca de fapt este vorba de vreo 4 luni, adica prea putin timp pentru a numi povestea aceasta ”o relatie”?
Cu alte cuvinte cam atat a fost si...s-a consumat...
O relatie nu inseamna doar vorbe si declaratii ci timp, fapte/actiuni/activitati, interese comune, planuri comune etc.
De multe ori exista diferente importante intre ceea ce spune/declara un om si ceea ce face el...
În patru luni nici n-ați ajuns să vă cunoașteți suficient, ca să înțelegeți dacă vă doriți o relație de lungă durată și dacă puteți merge pe același drum împreună.Ca relația să funcționeze ambii trebuie să și-o dorească și să pună umărul la dezvoltarea ei. După ce relatezi, se pare că numai tu dorești continuarea relației. Poți avea o discuție serioasă cu el, să vezi dacă relația voastră mai are un viitor, fără să pui presiune pe el, iar dacă vezi că nu-și dorește ia-o ca pe o experiență de viață din care ai de învățat și mergi mai departe. S-ar putea ca în timp ce tu suferi pentru o relație imposibilă, în preajma ta să fie acea persoană care să te facă într-adevăr fericită, dar pe care nu o observi.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie