Remodelare osoasa
Buna, Am si eu o intrebare, ma confrunt cu probleme stomatologice de pe la varsta de 16 ani, momentan am 19 parintii m-au dus la ne numarata consultatii diferiti dr, si nimeni nu mi-a dat un tratament sau nu mi-a facut mai bine zis un tratament care sa zic ca a avut rezultat. Am mai scris eu pe forum legat de extractii infectii... si multe altele dar acum alta ma ingrijoreaza...
Cum am spus am trecut prin multe extractii ( acum cu admiterea la faculta, Bac etc.) am suport extractiile in speranta ca nu este alta solutie si asa voi scapa de durere, dar nu a fost asa. In urma extractiilor suferite in decurs de 2 luni respectiv o luna, am dobandit o nevralgie insuportabila la nivelul maxilarului pe partea stanga. Am consultat si chirugi BMF, intial mi sa zis ca e nevralgie trigeminala... alta sperietura, dar din cate am inteles NU e! Acum mi sa zis ca din cauza ca am radaciniile foarte mari, mi sa afectat osul maxilarului... si trebuie sa fac o interventie chirurgicala "REMODELARE OSOASA" a mai auzit cineva de asa ceva...in ce consta...poate sa imi explice si mie un medic de pe forum. Va rog! Am zis ca accept si aceasta interventie numai sa scap de durere. Intr-adevar se simte osul si gingia nu e vindecata in locul extractiei.
Multumesc, si sper sa primesc cat mai multe detalii.
Cum am spus am trecut prin multe extractii ( acum cu admiterea la faculta, Bac etc.) am suport extractiile in speranta ca nu este alta solutie si asa voi scapa de durere, dar nu a fost asa. In urma extractiilor suferite in decurs de 2 luni respectiv o luna, am dobandit o nevralgie insuportabila la nivelul maxilarului pe partea stanga. Am consultat si chirugi BMF, intial mi sa zis ca e nevralgie trigeminala... alta sperietura, dar din cate am inteles NU e! Acum mi sa zis ca din cauza ca am radaciniile foarte mari, mi sa afectat osul maxilarului... si trebuie sa fac o interventie chirurgicala "REMODELARE OSOASA" a mai auzit cineva de asa ceva...in ce consta...poate sa imi explice si mie un medic de pe forum. Va rog! Am zis ca accept si aceasta interventie numai sa scap de durere. Intr-adevar se simte osul si gingia nu e vindecata in locul extractiei.
Multumesc, si sper sa primesc cat mai multe detalii.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila